1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Van Ekeren Kuiper Makelaar Leerdam

Een allround sparringpartner waar je op kunt rekenen bij iedere woonkeuze die je maakt. Als makelaar in Leerdam willen wij dat graag voor je zijn. Bij een eerste huur- of koopwoning, bij een grotere woonwens, maar ook bij jouw zoektocht naar een geschikt bedrijfs- of kantoorpand staan we voor je klaar.

 

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Daarom kies je voor Van Ekeren Kuiper

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld
Kennismaken?

Met meerdere specialismen onder één dak kunnen we er altijd voor je zijn 

Bij Van Ekeren Kuiper Makelaar Leerdam kunnen we wel zeggen dat we van meerdere markten thuis zijn. Of het nu gaat om jouw eerste woonkeuzes, keuzes vanaf de eerste bouwtekeningen, unieke en landelijke woonkeuzes, maar ook keuzes die je liever niet had gemaakt. In alle gevallen doen we alles voor een plek waar jij je thuis voelt. 

Met onze collega's van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen binnen hetzelfde kantoor, kunnen snel schakelen én je altijd voorzien van een volledig advies. Wanneer jij je afvraagt of je die droomwoning zou kunnen betalen, kunnen we snel een afspraak maken voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. 

Als makelaar in Leerdam doen we alles voor jouw woonwens

Waar zie jij jezelf wel wonen? Als makelaar in Leerdam kennen wij hier iedere straat en steen en dus gaan we graag met je op zoek. Meld je gratis aan als zoeker of bekijk ons huidige woningaanbod. Wil je graag eens sparren over jouw woonwensen? Stap dan zeker even binnen op ons kantoor in Leerdam.  

Ook succesvol verkopen doe je bij Van Ekeren Kuiper Makelaar Leerdam

Wij weten namelijk wat we doen. Samen stellen we een uitgekiend verkoopplan op. Want maakt jouw woning (voor verkoop) nu echt uniek? Het verkoopplan baseren we naast persoonlijke interesse en ervaring op een flinke dosis kennis. Denk hierbij aan kennis over de plaatselijke markt, verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkelingen, actuele rentestanden, maar ook verkoopstyling en fotografie. Binnen het verkoopplan besteden we namelijk ook veel aandacht aan de presentatie van jouw woning. 

Jouw makelaar in Leerdam: wij staan midden in het werkgebied 

Als ervaren makelaar in Leerdam kennen wij hier iedere straat en steen. Wij snappen niet alleen jouw woonwens, maar kunnen er hierdoor ook echt een doel van maken. Ons kantoor in Leerdam is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Even kennismaken? Je bent van harte welkom! Wij zijn jouw makelaar in Leerdam. 

 

Hoe gaan we te werk?

kennismaken

Kennismaken

Alles begint bij een goede kennismaking. Dat is onmisbaar voor een fijne samenwerking, daar steken we graag wat extra tijd in. Wat is het bijzondere verhaal van jouw huis?

Waardebepaling

Waardebepaling

Tijdens ons bezoek bekijken we je woning goed, adviseren je in de waarde van de woning.

placeholder

Verkoopstrategie

Foto’s, video’s, 360⁰ beelden en meer. Samen met jou bepalen we de juiste verkoopstrategie voor jouw woning.

vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Voor een goede verkoop geven we tips en tricks om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor alle potentiële kopers.

aan de slag

Aan de slag

Klaar voor de start? Af! Nadat jij akkoord geeft om je huis te verkopen gaan we aan de slag en begeleiden we je tijdens het gehele traject. Van het maken van de foto’s, de bezichtigingen tot het tekenen van de koopakte.

verkocht

Verkocht!

Wat fijn, er zijn kopers voor jouw huis, gefeliciteerd! Ook nu staan we voor je klaar en zorgen we dat alles netjes en duidelijk geregeld wordt, zo ga jij uiteindelijk goed voorbereid naar de notaris!

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Wat een deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Een mooie presentatie van onze woning op Funda en een goede brochure. Ze nemen ruim de tijd voor een terugkoppeling na een bezichtiging en denken goed met je mee. De verkoop verliep heel vlot. Makelaars Kim en Tessa zijn open en eerlijk. We kunnen ze altijd bellen als we vragen hebben. Fijn dat we onze hypotheek, verzekeringen en verkoop woning bij één bedrijf onder kunnen brengen. 

We zijn echt super goed geholpen door Van Ekeren! Wat een fijne service van enorm hoog niveau! Onze makelaar heeft ons enorm ondersteund bij de aan- en verkoop van onze woning. Ze gaf super advies en was te allen tijde bereikbaar. Buiten kantoortijden hadden we contact via de app. Ramon heeft ons daarnaast super goed geholpen met het regelen van de hypotheek. We zijn heel blij dat we alles hebben ondergebracht bij Van Ekeren!

We zijn al jaren klant bij Van Ekeren (Kuiper). Voor onze hypotheek, financieel advies en verzekeringen kloppen we daar altijd aan. Fijn dat alles onder één dak zit! Ook bij de verkoop van onze woning en de aankoop van de nieuwe woning zijn we weer heel fijn begeleid door Van Ekeren Kuiper. Er werd goed met ons meegedacht en alle financiële details werden duidelijk uitgelegd. Dat maakt een verhuizing een stuk zorgelozer! 

Ondanks de drukke en gekke tijd (Corona) altijd beschikbaar en bereikbaar. Geen vraag is gek of te veel. Lokale marktkennis- en netwerk is in hoge mate aanwezig. Maakt (samen) een duidelijk plan van aanpak en dat neemt een hoop spanning weg. Want het is wel een spannend iets, het verkopen van je huis! Onze wensen als verkopers waren best uitzonderlijk, maar het is helemaal naar wens gelopen en dat is echt een compliment waard!

We hebben een zeer prettige communicatie gehad gedurende de verkoop van de woning. Het moest in een versnelling, maar daar heeft Van Ekeren alles aan gedaan om ons daarbij te helpen. We zijn erg vriendelijk behandeld en we werden continu op de hoogte gehouden. Brochure en foto's waren ook van goede kwaliteit en de woning werd netjes overeenkomstig de werkelijkheid neergezet. 

Vol lof voor Kim waar ik natuurlijk het meest mee gewerkt heb. Eerlijk, betrouwbaar, transparant, reageert altijd op een belletje/app, duidelijk, luisterend oor, denkt met je mee en handelt waar nodig. Fijn in de omgang neemt de tijd voor je. Ook de andere medewerkers waar ik zijdeling contact mee had zijn plezierig en staan je goed te woord. Ik geef jullie een 9.5!!

Wij helpen je graag verder

Mark Bikker
Mark Bikker NVM Makelaar - Taxateur en Buitenstate Makelaar
Ramon Putters
Ramon Putters Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Ton Zijderveld
Ton Zijderveld Hypotheekadviseur- Teamleider Hypotheken
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Van Ekeren Kuiper is actief in meerdere regio’s

Met van Ekeren Kuiper zijn wij actief in heel West Betuwe. Wil jij verhuizen naar Culemborg, Gorinchem, Geldermalsen, Sliedrecht of Papendrecht? Neem dan gerust contact op.

 

Contact