1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Van Ekeren Kuiper Makelaar Leerdam

Een allround sparringpartner waar je op kunt rekenen bij iedere woonkeuze die je maakt. Als makelaar in Leerdam willen wij dat graag voor je zijn. Bij een eerste huur- of koopwoning, bij een grotere woonwens, maar ook bij jouw zoektocht naar een geschikt bedrijfs- of kantoorpand staan we voor je klaar. 
 

Met meerdere specialismen onder één dak kunnen we er altijd voor je zijn 

Bij Van Ekeren Kuiper Makelaar Leerdam kunnen we wel zeggen dat we van meerdere markten thuis zijn. Of het nu gaat om jouw eerste woonkeuzes, keuzes vanaf de eerste bouwtekeningen, unieke en landelijke woonkeuzes, maar ook keuzes die je liever niet had gemaakt. In alle gevallen doen we alles voor een plek waar jij je thuis voelt. 

Met onze collega's van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen binnen hetzelfde kantoor, kunnen snel schakelen én je altijd voorzien van een volledig advies. Wanneer jij je afvraagt of je die droomwoning zou kunnen betalen, kunnen we snel een afspraak maken voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. 

Als makelaar in Leerdam doen we alles voor jouw woonwens

Waar zie jij jezelf wel wonen? Als makelaar in Leerdam kennen wij hier iedere straat en steen en dus gaan we graag met je op zoek. Meld je gratis aan als zoeker of bekijk ons huidige woningaanbod. Wil je graag eens sparren over jouw woonwensen? Stap dan zeker even binnen op ons kantoor in Leerdam.  

Ook succesvol verkopen doe je bij Van Ekeren Kuiper Makelaar Leerdam

Wij weten namelijk wat we doen. Samen stellen we een uitgekiend verkoopplan op. Want maakt jouw woning (voor verkoop) nu echt uniek? Het verkoopplan baseren we naast persoonlijke interesse en ervaring op een flinke dosis kennis. Denk hierbij aan kennis over de plaatselijke markt, verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkelingen, actuele rentestanden, maar ook verkoopstyling en fotografie. Binnen het verkoopplan besteden we namelijk ook veel aandacht aan de presentatie van jouw woning. 

Jouw makelaar in Leerdam: wij staan midden in het werkgebied 

Als ervaren makelaar in Leerdam kennen wij hier iedere straat en steen. Wij snappen niet alleen jouw woonwens, maar kunnen er hierdoor ook echt een doel van maken. Ons kantoor in Leerdam is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Even kennismaken? Je bent van harte welkom! Wij zijn jouw makelaar in Leerdam. 

Kom je liever langs op ons kantoor in Gorinchem (Dalem) of ons kantoor in Culemborg? Ook daar kun je op ons rekenen.

Makelaar Leerdam
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen