1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Gorinchem - Van Ekeren Kuiper

Op zoek naar een makelaar Gorinchem? Of het nu gaat om je eerste eigen dak boven het hoofd, groter wonen voor je grootse toekomstplannen, een bedrijfspand dat naadloos aansluit op jouw passie of een landelijke stap naar een woonboerderij: als makelaar in Gorinchem doen wij alles voor jouw woon- en bedrijfswens.
 

Verkopen? Als makelaar Gorinchem zien we hoe bijzonder jouw woning is

Iedere woning verdient een uitgekiend verkoopplan. Samen met jou ontdekken we wat jouw woning nu echt bijzonder maakt. Als makelaar in Gorinchem nemen we het (denk)werk uit handen en besteden we veel aandacht aan de presentatie van de woning. Verkoopstyling? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Sterker nog, het is onze passie om jouw woning optimaal te presenteren. Een goed beeld zegt meer dan duizend woorden.
 

Een flinke dosis kennis

Maar wij gaan verder dan dat. Het verkoopplan van jouw woning baseren we naast ervaring op een flinke dosis kennis. Met inzicht in de plaatselijke markt, verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkelingen en actuele rentestanden, weten we exact wat we doen: een perfecte match vinden voor jouw woning.
 

Maar ook voor jouw nieuwe thuis kun je rekenen op jouw makelaar in Gorinchem

Alles voor jouw woonwens in Gorinchem en omstreken. Daar staan we achter en daar gaan we voor. Van welk huis kunnen we jouw thuis maken? Dit kan binnen ons huidige aanbod, maar je kunt je ook gratis aanmelden als zoeker of gewoon eens binnenstappen bij onze makelaars. Als makelaar in Gorinchem kun je op ons rekenen. Op het juiste moment en op de juiste plaats proberen we er voor je te zijn. De mijlpalen van jouw leven, leuk en minder leuk. Daar zijn we er. Daar zorgen wij ervoor dat jij je thuis voelt of opnieuw thuis kunt gaan voelen.
 

Van meerdere markten thuis, met behoud van onze specialismen  

Bij Van Ekeren Kuiper Makelaar Gorinchem zijn wij van meerdere markten thuis. Zo staan we voor je klaar als het gaat om jouw eerste huur- of koopwoning, maar denken we ook mee in praktische keuzes die je op latere leeftijd maakt. Dit doen we samen met onze collega’s van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Daarnaast zijn wij beretrots op onze aansluiting bij het Buitenstate label. Hiermee bieden wij je meer specialisme in landelijk gelegen, vrijstaande woningen. En bestaat jouw droomhuis nog niet? Als makelaar in Gorinchem zijn wij de afgelopen jaren tevens de makelaar met het meeste aantal (verkochte) nieuwbouwwoningen in het werkgebied.

Alle kennis in huis. Met jouw wens in combinatie met de specialismen van ons enthousiaste team, bepalen we samen welke makelaar van ons kantoor in Gorinchem het beste bij je past.
 

Jouw makelaar in Gorinchem, midden in het werkgebied

In en rondom Gorinchem kennen wij elke straat en steen. Hier wonen, werken, leven en sporten wij. Ons goed bereikbare kantoor aan de rand van Gorinchem – officieel gelegen in Dalem – biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Stap dus gerust binnen om kennis te maken met ons team, de persoonlijke touch of onze koffiemachine. Wij zijn jouw makelaar in Gorinchem.

Ligt jouw woondroom in Leerdam, Culemborg of omstreken? Ook daar kun je op ons rekenen.

Dus, dáárom Van Ekeren Kuiper Makelaar Gorinchem

  • Midden in het werkgebied. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Dalem, aan de rand van Gorinchem.
  • Een passie voor styling. Met onze passie voor styling kunnen we jouw woning optimaal presenteren.
  • Jouw woning is bijzonder en daarom stellen we altijd een persoonlijk verkoopplan op. 
  • Complete dienstverlening onder één dak. Ook voor jouw hypotheek, verzekeringen en financieel advies ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we je altijd voorzien van een totaaladvies. 
  • Netwerk! Groot netwerk woningzoekers en proactief team, waarbij we doorlopend brainstormen met elkaar over de laatste ontwikkelingen en de juiste ‘verkoper-/koper match’.
  • Alle kennis in huis. De kennis van een groot, hoogopgeleid team, waarbinnen iedere makelaar zijn eigen specialisme heeft. We bepalen samen welke makelaar er bij jouw situatie past.
  • Altijd op de hoogte. Vaste makelaars en constant overleg en terugkoppeling hoe het ervoor staat.
  • Flexibel en goed bereikbaar. Onze makelaars zijn flexibel en goed bereikbaar, waardoor je altijd snel terecht kunt, ook 's avonds en in het weekend.
  • Altijd gebaseerd op een flinke dosis kennis. Denk daarbij aan verkooprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen (waar komt je koper vandaan), prijsontwikkeling en actuele rentestanden.
  • Een grote speler op de nieuwbouwmarkt. Als NVM-Nieuwbouwspecialist maken we van een woonwens een succesvol woonproduct. Ook voor jou!

Makelaar Gorinchem (Dalem)

Beatrixlaan 2a, Dalem
0183 672 992
info@vanekerenkuiper.nl

Wanneer je Dalem via Gorinchem inrijdt, zie je net voor de rotonde aan de rechterkant ons kantoor. De voormalige autoshowroom is omgebouwd tot een modern kantoor waar wij iedere dag met een frisse energie aan de slag gaan. Op ons terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid. 
 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:30
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
Makelaar Gorinchem
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen