1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Gorinchem - Van Ekeren Kuiper

Op zoek naar een makelaar Gorinchem? Of het nu gaat om je eerste eigen dak boven het hoofd, groter wonen voor je grootse toekomstplannen, een bedrijfspand dat naadloos aansluit op jouw passie of een landelijke stap naar een woonboerderij: als makelaar in Gorinchem doen wij alles voor jouw woon- en bedrijfswens.

Verkopen? Als makelaar Gorinchem zien we hoe bijzonder jouw woning is

Iedere woning verdient een uitgekiend verkoopplan. Samen met jou ontdekken we wat jouw woning nu echt bijzonder maakt. Als makelaar in Gorinchem nemen we het (denk)werk uit handen en besteden we veel aandacht aan de presentatie van de woning. Verkoopstyling? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Sterker nog, het is onze passie om jouw woning optimaal te presenteren. Een goed beeld zegt meer dan duizend woorden.

Een flinke dosis kennis

Maar wij gaan verder dan dat. Het verkoopplan van jouw woning baseren we naast ervaring op een flinke dosis kennis. Met inzicht in de plaatselijke markt, verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkelingen en actuele rentestanden, weten we exact wat we doen: een perfecte match vinden voor jouw woning.

Maar ook voor jouw nieuwe thuis kun je rekenen op jouw makelaar in Gorinchem

Alles voor jouw woonwens in Gorinchem en omstreken. Daar staan we achter en daar gaan we voor. Van welk huis kunnen we jouw thuis maken? Dit kan binnen ons huidige aanbod, maar je kunt je ook gratis aanmelden als zoeker of gewoon eens binnenstappen bij onze makelaars. Als makelaar in Gorinchem kun je op ons rekenen. Op het juiste moment en op de juiste plaats proberen we er voor je te zijn. De mijlpalen van jouw leven, leuk en minder leuk. Daar zijn we er. Daar zorgen wij ervoor dat jij je thuis voelt of opnieuw thuis kunt gaan voelen.

Van meerdere markten thuis, met behoud van onze specialismen  

Bij Van Ekeren Kuiper Makelaar Gorinchem zijn wij van meerdere markten thuis. Zo staan we voor je klaar als het gaat om jouw eerste huur- of koopwoning, maar denken we ook mee in praktische keuzes die je op latere leeftijd maakt. Dit doen we samen met onze collega’s van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Daarnaast zijn wij beretrots op onze aansluiting bij het Buitenstate label. Hiermee bieden wij je meer specialisme in landelijk gelegen, vrijstaande woningen. En bestaat jouw droomhuis nog niet? Als makelaar in Gorinchem zijn wij de afgelopen jaren tevens de makelaar met het meeste aantal (verkochte) nieuwbouwwoningen in het werkgebied.

Alle kennis in huis. Met jouw wens in combinatie met de specialismen van ons enthousiaste team, bepalen we samen welke makelaar van ons kantoor in Gorinchem het beste bij je past.

Jouw makelaar in Gorinchem, midden in het werkgebied

In en rondom Gorinchem kennen wij elke straat en steen. Hier wonen, werken, leven en sporten wij. Ons goed bereikbare kantoor aan de rand van Gorinchem – officieel gelegen in Dalem – biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Stap dus gerust binnen om kennis te maken met ons team, de persoonlijke touch of onze koffiemachine. Wij zijn jouw makelaar in Gorinchem.

Van Ekeren Kuiper is actief in meerdere regio’s

Met Van Ekeren Kuiper zijn wij als makelaar actief in de gehele regio West Betuwe. Ligt jouw woondroom in Leerdam, Culemborg, Geldermalsen, Sliedrecht of Papendrecht? Ook daar kun je op ons rekenen.

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Daarom kies je voor Van Ekeren Kuiper

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld
Kennismaken?

Hoe gaan we te werk?

kennismaken

Kennismaken

Alles begint bij een goede kennismaking. Dat is onmisbaar voor een fijne samenwerking, daar steken we graag wat extra tijd in. Wat is het bijzondere verhaal van jouw huis?

Waardebepaling

Waardebepaling

Tijdens ons bezoek bekijken we je woning goed, adviseren je in de waarde van de woning.

placeholder

Verkoopstrategie

Foto’s, video’s, 360⁰ beelden en meer. Samen met jou bepalen we de juiste verkoopstrategie voor jouw woning.

vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Voor een goede verkoop geven we tips en tricks om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor alle potentiële kopers.

aan de slag

Aan de slag

Klaar voor de start? Af! Nadat jij akkoord geeft om je huis te verkopen gaan we aan de slag en begeleiden we je tijdens het gehele traject. Van het maken van de foto’s, de bezichtigingen tot het tekenen van de koopakte.

verkocht

Verkocht!

Wat fijn, er zijn kopers voor jouw huis, gefeliciteerd! Ook nu staan we voor je klaar en zorgen we dat alles netjes en duidelijk geregeld wordt, zo ga jij uiteindelijk goed voorbereid naar de notaris!

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Wat een deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Een mooie presentatie van onze woning op Funda en een goede brochure. Ze nemen ruim de tijd voor een terugkoppeling na een bezichtiging en denken goed met je mee. De verkoop verliep heel vlot. Makelaars Kim en Tessa zijn open en eerlijk. We kunnen ze altijd bellen als we vragen hebben. Fijn dat we onze hypotheek, verzekeringen en verkoop woning bij één bedrijf onder kunnen brengen. 

We zijn echt super goed geholpen door Van Ekeren! Wat een fijne service van enorm hoog niveau! Onze makelaar heeft ons enorm ondersteund bij de aan- en verkoop van onze woning. Ze gaf super advies en was te allen tijde bereikbaar. Buiten kantoortijden hadden we contact via de app. Ramon heeft ons daarnaast super goed geholpen met het regelen van de hypotheek. We zijn heel blij dat we alles hebben ondergebracht bij Van Ekeren!

We zijn al jaren klant bij Van Ekeren (Kuiper). Voor onze hypotheek, financieel advies en verzekeringen kloppen we daar altijd aan. Fijn dat alles onder één dak zit! Ook bij de verkoop van onze woning en de aankoop van de nieuwe woning zijn we weer heel fijn begeleid door Van Ekeren Kuiper. Er werd goed met ons meegedacht en alle financiële details werden duidelijk uitgelegd. Dat maakt een verhuizing een stuk zorgelozer! 

Ondanks de drukke en gekke tijd (Corona) altijd beschikbaar en bereikbaar. Geen vraag is gek of te veel. Lokale marktkennis- en netwerk is in hoge mate aanwezig. Maakt (samen) een duidelijk plan van aanpak en dat neemt een hoop spanning weg. Want het is wel een spannend iets, het verkopen van je huis! Onze wensen als verkopers waren best uitzonderlijk, maar het is helemaal naar wens gelopen en dat is echt een compliment waard!

We hebben een zeer prettige communicatie gehad gedurende de verkoop van de woning. Het moest in een versnelling, maar daar heeft Van Ekeren alles aan gedaan om ons daarbij te helpen. We zijn erg vriendelijk behandeld en we werden continu op de hoogte gehouden. Brochure en foto's waren ook van goede kwaliteit en de woning werd netjes overeenkomstig de werkelijkheid neergezet. 

Vol lof voor Kim waar ik natuurlijk het meest mee gewerkt heb. Eerlijk, betrouwbaar, transparant, reageert altijd op een belletje/app, duidelijk, luisterend oor, denkt met je mee en handelt waar nodig. Fijn in de omgang neemt de tijd voor je. Ook de andere medewerkers waar ik zijdeling contact mee had zijn plezierig en staan je goed te woord. Ik geef jullie een 9.5!!

Wij helpen je graag verder

Lisa Noorloos
Lisa Noorloos Verzekeringsadviseur en Hospitality
Ton Zijderveld
Ton Zijderveld Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Corine de Leeuw
Corine de Leeuw Commercieel medewerker
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

x
Kennis maken