1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Van Ekeren voor jouw hypotheek

Samen met onze collega’s van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen wij je complete dienstverlening onder één dak bieden. Snel, eerlijk en altijd bereikbaar.

Niet alleen is onze nauwe samenwerking een bijzonder concept, ook is het erg praktisch voor jouw situatie! Door de korte lijnen kunnen onze hypotheekadviseurs je snel en goed begeleiden en ontzorgen in het labyrint van geldverstrekkers en verzekeraars.

Compleet advies onder één dak

Het voordeel van onze nauwe samenwerking is dat we je een compleet pakket in service kunnen bieden. Zo berekenen we onder andere de laagste hypotheekrente die past bij jouw situatie of houden we kansen rondom aanpassen en oversluiten nauwlettend in de gaten. Heb jij jouw droomwoning op het oog? Door snel te schakelen met onze collega’s van Van Ekeren kun je vaak snel terecht voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Zo weet je binnen no-time wat jij kunt lenen en welke maandlasten hierbij komen kijken.

Het eerste hypotheekgesprek is vrijblijvend en gratis

Wat houd je dus nog tegen voor jouw volgende stap? Plan nu een gratis, vrijblijvend hypotheekgesprek in met onze hypotheekadviseurs.

Vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen

Hypotheek
golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

0345 – 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken