1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Je huis verkopen met Van Ekeren Kuiper

Met altijd up-to-date kennis van de laatste ontwikkelingen, veel aandacht voor de presentatie van jouw woning, een groot (sociaal) netwerk en een breed gespecialiseerd team, zorgen we voor de juiste ‘verkoper-koper match’. Wij zijn de aangewezen partner voor jouw volgende stap. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

 

Wij staan midden in het werkgebied 

Met onze kantoren op prominente locaties in Gorinchem, Leerdam, Papendrecht en Culemborg, kunnen we wel stellen dat we ons midden in het werkgebied bevinden. Hier wonen, werken en leven wij: hier kennen wij iedere straat en steen.

Dit betekent niet alleen veel ervaring in de verkoop van vergelijkbare woningen, maar zorgt ook voor een groot netwerk en kennis van alle lokale ontwikkelingen op de woningmarkt.

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Daarom kies je voor Van Ekeren Kuiper

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld
Kennismaken?

Altijd volledig advies met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen

Door onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor jouw hypotheek. Dit kan een eerste hypotheek zijn, maar ook signalering van kansen en mogelijkheden in je huidige hypotheek. Twee bedrijven, maar één team. Je huis verkopen op basis van goed, eerlijk en snel (financieel) advies. Dat stelt gerust, toch?

Jouw huis, onze specialismen

Binnen ons opgeleide team heeft iedere makelaar zijn of haar eigen specialisme. Samen bepalen we welke makelaar het beste bij jouw huis of situatie past. Wist je dat we bijvoorbeeld een grote speler in nieuwbouw zijn? Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn we altijd op de hoogte van de plannen en ontwikkelingen in de regio. Daarnaast zijn we trots op ons Buitenstate label: een specialisatie in landelijk gelegen, vrijstaande woningen.

Eén ding hebben al onze makelaars gemeen: we zijn persoonlijk, goed bereikbaar en jouw huis verkopen is onze prioriteit. Zo houd jouw vaste contactpersoon je zo goed mogelijk op de hoogte over de status en kun je altijd op onze kantoren terecht voor onder andere een goede kop koffie!

Kennis is macht

Naast verschillende specialismen én een flinke dosis ervaring, baseren we onze adviezen altijd op data. Zo maken we gebruik van gegevens over alle verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen en actuele rentestanden.

Een passie voor styling en presentatie

Met een passie voor styling krijgt de presentatie van jouw woning altijd veel aandacht. Daarnaast werken we samen met passievolle woningfotografen. Onze fotografen zien wat jouw huis uniek maakt en wat de potentiële koper dus ook aanspreekt. In combinatie met ons oog voor styling en de tekstuele aanvulling op de website en in de brochure is het plaatje af.

Je huis verkopen bij Van Ekeren Kuiper

Groter, kleiner, samen of alleen wonen? We kunnen ons goed voorstellen dat jouw huis verkopen een spannende stap is. Wat de reden is ook is: we luisteren en je kunt op ons rekenen. Ben jij er klaar voor? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

Hoe gaan we te werk?

kennismaken

Kennismaken

Alles begint bij een goede kennismaking. Dat is onmisbaar voor een fijne samenwerking, daar steken we graag wat extra tijd in. Wat is het bijzondere verhaal van jouw huis?

Waardebepaling

Waardebepaling

Tijdens ons bezoek bekijken we je woning goed, adviseren je in de waarde van de woning.

placeholder

Verkoopstrategie

Foto’s, video’s, 360⁰ beelden en meer. Samen met jou bepalen we de juiste verkoopstrategie voor jouw woning.

vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Voor een goede verkoop geven we tips en tricks om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor alle potentiële kopers.

aan de slag

Aan de slag

Klaar voor de start? Af! Nadat jij akkoord geeft om je huis te verkopen gaan we aan de slag en begeleiden we je tijdens het gehele traject. Van het maken van de foto’s, de bezichtigingen tot het tekenen van de koopakte.

verkocht

Verkocht!

Wat fijn, er zijn kopers voor jouw huis, gefeliciteerd! Ook nu staan we voor je klaar en zorgen we dat alles netjes en duidelijk geregeld wordt, zo ga jij uiteindelijk goed voorbereid naar de notaris!

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Wat een deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Een mooie presentatie van onze woning op Funda en een goede brochure. Ze nemen ruim de tijd voor een terugkoppeling na een bezichtiging en denken goed met je mee. De verkoop verliep heel vlot. Makelaars Kim en Tessa zijn open en eerlijk. We kunnen ze altijd bellen als we vragen hebben. Fijn dat we onze hypotheek, verzekeringen en verkoop woning bij één bedrijf onder kunnen brengen. 

We zijn echt super goed geholpen door Van Ekeren! Wat een fijne service van enorm hoog niveau! Onze makelaar heeft ons enorm ondersteund bij de aan- en verkoop van onze woning. Ze gaf super advies en was te allen tijde bereikbaar. Buiten kantoortijden hadden we contact via de app. Ramon heeft ons daarnaast super goed geholpen met het regelen van de hypotheek. We zijn heel blij dat we alles hebben ondergebracht bij Van Ekeren!

We zijn al jaren klant bij Van Ekeren (Kuiper). Voor onze hypotheek, financieel advies en verzekeringen kloppen we daar altijd aan. Fijn dat alles onder één dak zit! Ook bij de verkoop van onze woning en de aankoop van de nieuwe woning zijn we weer heel fijn begeleid door Van Ekeren Kuiper. Er werd goed met ons meegedacht en alle financiële details werden duidelijk uitgelegd. Dat maakt een verhuizing een stuk zorgelozer! 

Ondanks de drukke en gekke tijd (Corona) altijd beschikbaar en bereikbaar. Geen vraag is gek of te veel. Lokale marktkennis- en netwerk is in hoge mate aanwezig. Maakt (samen) een duidelijk plan van aanpak en dat neemt een hoop spanning weg. Want het is wel een spannend iets, het verkopen van je huis! Onze wensen als verkopers waren best uitzonderlijk, maar het is helemaal naar wens gelopen en dat is echt een compliment waard!

We hebben een zeer prettige communicatie gehad gedurende de verkoop van de woning. Het moest in een versnelling, maar daar heeft Van Ekeren alles aan gedaan om ons daarbij te helpen. We zijn erg vriendelijk behandeld en we werden continu op de hoogte gehouden. Brochure en foto's waren ook van goede kwaliteit en de woning werd netjes overeenkomstig de werkelijkheid neergezet. 

Vol lof voor Kim waar ik natuurlijk het meest mee gewerkt heb. Eerlijk, betrouwbaar, transparant, reageert altijd op een belletje/app, duidelijk, luisterend oor, denkt met je mee en handelt waar nodig. Fijn in de omgang neemt de tijd voor je. Ook de andere medewerkers waar ik zijdeling contact mee had zijn plezierig en staan je goed te woord. Ik geef jullie een 9.5!!

Wij helpen je graag verder

Jeroen Posthumus
Jeroen Posthumus Register Taxateur
Jesse van Ekeren
Jesse van Ekeren Directeur en Financieel Adviseur
Roos den Adel - van Putten
Roos den Adel - van Putten Hypotheekcontroller
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2
Contact