0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Je huis verkopen met Van Ekeren Kuiper

Eerlijkheid en enthousiasme, een uitgekiend verkoopplan en alle aandacht voor styling en presentatie. Als we jouw huis verkopen, nemen wij niet alleen het werk en de zorgen uit handen, maar bieden we je ook de extra’s van een ervaren NVM makelaar.

Met altijd up-to-date kennis van de laatste ontwikkelingen, veel aandacht voor de presentatie van jouw woning, een groot (sociaal) netwerk en een breed gespecialiseerd team, zorgen we voor de juiste ‘verkoper-koper match’. Wij zijn de aangewezen partner voor jouw volgende stap. Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

 

Wij staan midden in het werkgebied 

Met twee kantoren op prominente locaties in Gorinchem (Dalem) en Leerdam, kunnen we wel stellen dat we ons midden in het werkgebied bevinden. Hier wonen, werken en leven wij: hier kennen wij iedere straat en steen.

Dit betekent niet alleen veel ervaring in de verkoop van vergelijkbare woningen, maar zorgt ook voor een groot netwerk en kennis van alle lokale ontwikkelingen op de woningmarkt.

 

Klik hier om een afspraak te maken

 

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

Altijd volledig advies met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen

Door onze nauwe samenwerking met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor jouw hypotheek. Dit kan een eerste hypotheek zijn, maar ook signalering van kansen en mogelijkheden in je huidige hypotheek. Twee bedrijven, maar één team. Je huis verkopen op basis van goed, eerlijk en snel (financieel) advies. Dat stelt gerust, toch?

Jouw huis, onze specialismen

Binnen ons opgeleide team heeft iedere makelaar zijn of haar eigen specialisme. Samen bepalen we welke makelaar het beste bij jouw huis of situatie past. Wist je dat we bijvoorbeeld een grote speler in nieuwbouw zijn? Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn we altijd op de hoogte van de plannen en ontwikkelingen in de regio. Daarnaast zijn we trots op ons Buitenstate label: een specialisatie in landelijk gelegen, vrijstaande woningen.

Eén ding hebben al onze makelaars gemeen: we zijn persoonlijk, goed bereikbaar en jouw huis verkopen is onze prioriteit. Zo houd jouw vaste contactpersoon je zo goed mogelijk op de hoogte over de status en kun je altijd op onze kantoren terecht voor onder andere een goede kop koffie!

Kennis is macht

Naast verschillende specialismen én een flinke dosis ervaring, baseren we onze adviezen altijd op data. Zo maken we gebruik van gegevens over alle verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen en actuele rentestanden.

Een passie voor styling en presentatie

Met een passie voor styling krijgt de presentatie van jouw woning altijd veel aandacht. Daarnaast werken we samen met passievolle woningfotografen. Onze fotografen zien wat jouw huis uniek maakt en wat de potentiële koper dus ook aanspreekt. In combinatie met ons oog voor styling en de tekstuele aanvulling op de website en in de brochure is het plaatje af.

Je huis verkopen bij Van Ekeren Kuiper

Groter, kleiner, samen of alleen wonen? We kunnen ons goed voorstellen dat jouw huis verkopen een spannende stap is. Wat de reden is ook is: we luisteren en je kunt op ons rekenen. Ben jij er klaar voor? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

0345 – 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken