1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Besparen op jouw woning

Hoe energiezuinig is jouw woning? Spoiler alert: hoe energiezuiniger, hoe lager je energierekening en hoe hoger je wooncomfort. Klinkt interessant, toch?

Hoe maak je een woning energiezuinig? Denk eens aan onder andere zonnepanelen, spouw- en dakisolatie. Maar welke opties zijn nu eigenlijk interessant voor jouw woning? Ontdek binnen 2 minuten hoe je slim jouw huis kunt verbeteren, vul je postcode en huisnummer in en download het duurzaamheidsprofiel. De uitkomst is een gratis én persoonlijk advies voor jouw woning. 

 

Rib uit je lijf? Er zijn financieringsmogelijkheden

Een nieuwe CV ketel of warmtepomp, het isoleren van muren of zonnepanelen op je dak. Voor niks komt te zon op, wat overigens ideaal is met zonnepanelen. Maar deze energiebesparende maatregelen zijn dus niet gratis. Wist je dat er meerdere financieringsmogelijkheden zijn, zoals het meefinancieren van deze kosten met je hypotheek? Wanneer je deze maatregelen kunt aantonen, mag je hypotheek uitkomen op 106% van de (nieuwe) woningwaarde. 

Subsidiepotjes 

De kans is groot dat jij recht hebt op een subsidie of dat je gebruik kunt maken van leningen voor energiebesparende maatregelen. Er is namelijk een landelijke subsidie voor warmtepompen, zonneboilers, pelletkachels en biomassaketels. Sommige provincies hebben ook lokale subsidiepotjes. 

Interessant wat betreft zonnepanelen! Het kabinet verlengt de subsidieregeling voor zonnepanelen met drie jaar. Dit betekent dat je tot 2023 de stroom die je zelf opwekt en teruglevert aan het elektriciteitsnet volledig mag aftrekken van je eigen energieverbruik én hierover geen energiebelasting is verschuldigd. 

Hypotheekgesprek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het financieren van energiebesparende maatregelen? Maak een afspraak met onze hypotheekadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

 

Besparen op jouw woning
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen