1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Nieuwbouwspecialist Gorinchem en Leerdam Nieuwbouwspecialist Gorinchem en Leerdam
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

NVM nieuwbouwspecialist

Bouwen waar behoefte aan is. Daar gaan we voor! Als NVM Nieuwbouwspecialist dragen we bij aan vraaggestuurde nieuwbouw voor een duurzame ontwikkeling van de woningmarkt. Onze rol voor projectontwikkelaars? Analist, adviseur, marketeer en makelaar in één.

Van woonwens naar succesvol woonproduct

De NVM zet zich in voor een structureel gezonde woningmarkt, waarbij nieuwbouw van koop- of huurwoningen een belangrijke pijler is. Voor stabiliteit op lange termijn is het essentieel dat er weloverwogen gebouwd wordt: bouwen waar behoefte aan is. Hierbij kunnen projectontwikkelaars op ons rekenen. Als NVM Nieuwbouwspecialist treden wij op als schakel tussen ontwikkelaar en woningzoekers. Het doel? Vraaggestuurd ontwikkelen om zo met elkaar bij te dragen aan duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.re projectontwikkelaar verzekeren van kwaliteit.

golfbeweging3
golfbeweging4

De 4 fasen naar optimaal rendement

Met iedere projectontwikkelaar maken we afspraken op maat. Ieder project is tenslotte anders, dus passen wij ons als NVM Nieuwbouwspecialist aan. Wel doorlopen we altijd een aantal fasen: 4 fasen naar optimale ontwikkeling en afzet van het nieuwbouwproject.

1

Fase Advisering

Met oog op uitbreiding van de woningvoorraad, zijn wij dé kenner van de woonwensen van lokale woningzoekers en de behoefte van de markt. Met deze kennis op zak gaan we graag aan tafel om jouw plannen te optimaliseren. We adviseren in de juiste doelgroepen, architectuur en de afzetprijs en leveren een onderbouwing op basis van alle nodige cijfers voor de risicoanalyse.

In deze eerste fase geven we tevens direct advies over de gebiedspromotie en marketing. En wist je dat we hiernaast inzetbaar zijn voor nieuwbouwtaxaties?

2

Fase Verkoopvoorbereiding

Als NVM Nieuwbouwspecialist hebben we meer voordelen. Lokaal, regionaal én landelijk hebben we een groot netwerk aan websites waar we jouw nieuwbouwproject aanbieden. Zo maken we veelvuldig gebruik van social media, Google Ads, Funda Nieuwbouw, call registratie en een uitgebreid zoekersbestand. Met twee lokale kantoren en een groeiend team hebben we zelf namelijk ook al een breed eigen netwerk van belangstellenden die wellicht de ideale match met dit project zijn. Handige bijkomstigheid: in deze fase kun je ook op ons rekenen bij de boordeling van verkoop- of verhuurdocumentatie.

3

Fase Verkoop en/of verhuur

De afzetfase. In deze fase voeren we de verkoop- of verhuurgesprekken en verwerken we inschrijvingen en opties van belangstellenden voor het project. Is jouw project populair? Dan verzorgen we indien nodig de loting. In een persoonlijke “Mijn woning”-omgeving houden we de status van woningen en inschrijvingen adequaat bij. In deze fase ontvang regelmatig een rapportage over de voortgang van het verkoop- of verhuurproces.

4

Fase After sales

Daar stopt het niet. Na aankoop van een nieuwbouwwoning begeleiden we kopers bij het maken van hun definitieve woningplattegrond, de koperskeuzelijst en andere wensen. We informeren de kopers regelmatig over de voortgang van de bouw. Aan het eind van het traject meten we de tevredenheid over het aankoopproces. Op die manier zijn we gekomen waar we nu staan en kunnen we iedere projectontwikkelaar verzekeren van kwaliteit.

Verzekerd van kwaliteit! Dat durven we wel te zeggen

Wij kennen de lokale én regionale woonwensen en doelgroepen als geen ander en begrijpen het ontwikkelproces. Als NVM Nieuwbouwspecialist (lees: ervaren partner voor ontwikkelaars) zijn wij er tijdens de ontwikkeling en afzet van een project. Van A tot Z. Dit begint met gedegen advies tijdens de planfase, verzorgde marketing rondom het project en vanzelfsprekend een goed en efficiënt verloop van het verkoop- of verhuurproces.

Verzekerd van kwaliteit! Dat durven we wel te zeggen. Als NVM Nieuwbouwspecialist hebben we een flinke dosis (geteste) kennis, aantoonbare praktijkervaring en werken we altijd volgens de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw.

Nieuwbouwportfolio

Actuele projecten

9

Verwacht

3

Gerealiseerd

121

Enthousiaste kopers

4782

golfbeweging1
golfbeweging2

NVM Nieuwbouwspecialist: analist, adviseur, marketeer en makelaar in één

Als NVM Nieuwbouwspecialist doen we meer dan alleen verkoop. Voor, tijdens en na de verkoop van een nieuwbouwwoning zijn wij de belangrijkste schakel tussen projectontwikkelaar en koper.

Al ruim voor de start van een project staan we bij met advies over onder andere doelgroepen, afzetprijzen en afzetrisico’s. Hiervoor analyseren we cijfers uit de Funda Marktverkenner, de NVM database en eigen onderzoeken. Zo creëren we samen de succesfactor: een weloverwogen project waar lokaal behoefte aan is.

Hoe we het project vervolgens aan de man brengen? Door brede kennis over de doelgroepen en op het gebied van marketing weten we het project aan te bieden via de juiste kanalen. We dragen zorg voor de communicatie over het project en staan geïnteresseerden voorafgaand en tijdens de inschrijving bij met advies. Gedurende het hele ontwikkeltraject houden we kopers op de hoogte: zó staat het ervoor met hun droomwoning.

Zullen we gaan voor een hogere afzetsnelheid, risicoreductie en optimalisatie van het rendement? Doen we!

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen