1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Aankoopmakelaar

Ben jij op zoek naar je droomwoning of heb je op het oog en wil je doorpakken? Leuk! Je bent bij ons aan het juiste adres.

De aanloop naar deze volgende stap is heel leuk, maar kan ook een beetje blind maken. Want zie jij in al je enthousiasme de eventuele minpunten en financiële gevolgen? Is de vraagprijs wel reëel, hoe is de bouwkundige staat en wat gaat er in de omgeving allemaal gebeuren? Wij zijn jouw aankoopmakelaar.

Waarom een aankoopmakelaar?

Wanneer je interesse hebt in een woning die particulier of bij een andere makelaar te koop staat, staan wij als aankoopmakelaar voor je klaar. Dit doen we met een professionele blik, een flinke dosis kennis én een aanpak vanuit jouw persoonlijke woonwens.

Maar waarom een aankoopmakelaar inschakelen? Wanneer je besluit door te pakken voor jouw droomwoning, neem je contact op met de verkopend makelaar. Aanvullende vragen, een bod en eventuele onderhandelingen: de makelaar heeft het belang van de verkoper op nummer één. Jij komt in dat geval op een tweede plaats. Met jouw woonwens als onze prioriteit, zijn wij jouw aankoopmakelaar: wij zorgen ervoor dat we het aankooptraject eerlijk en op gelijke voet aan gaan.

Bel ons   Mail ons

Aankoopmakelaar

Daarom Van Ekeren Kuiper als aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar is dus eigenlijk een must om verborgen gebreken en onzekere situaties te voorkomen. Nu even praktisch. Dit kun je verwachten van Van Ekeren Kuiper als aankoopmakelaar:

  • We bepalen zorgvuldig de marktwaarde van de woning en beoordelen of de vraagprijs reëel is. Zo weet je dat je niet te veel betaalt
  • We kijken kritisch naar de woning én omgeving en wijzen je op aandachtspunten. Denk aan de bouwkundige staat en omgevingsplannen
  • We bekijken de beste onderhandelingsstrategie en voeren in overleg met jou de onderhandelingen uit
  • We controleren onder andere de koopovereenkomst van A tot Z
  • We begeleiden je tot aan de overdracht bij de notaris

Fijne bijkomstigheid! Met tussentijdse vragen of advies kun je altijd even bij ons binnenstappen. De koffie zetten we vers!

Een woning aankopen? Stap eens binnen.

De makelaars op ons kantoren in Gorinchem (Dalem) en Leerdam helpen je graag. Stap binnen met je vragen, zoekopdracht of voor aankoopadvies. Wanneer je interesse hebt in een woning die te koop staat bij een andere makelaar of bij een particulier, zijn wij jouw aankoopmakelaar. Waarom je niet laten adviseren door een professional met jouw belang op de eerste plaats?

golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

0345 – 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact