1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Culemborg

Jouw makelaar met kennis van alle ins- en outs in de markt

Op zoek naar een makelaar in Culemborg? Van Ekeren Kuiper makelaardij biedt een dienstverlening aan met alle specialismes onder één dak. Of het nou gaat om het aan- of verkopen van jouw woning, een nieuwbouwadvies of het bepalen van de waarde van jouw huis; wij kunnen jou helpen. Door te werken met een persoonlijke aanpak proberen wij als makelaar in Culemborg er alles aan te doen om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan.

Succesvol jouw woning verkopen in Culemborg?

Het verkopen van je huis is niet iets wat je dagelijks doet. Dit kan een lastig proces zijn, waarin er soms veel dingen te gelijk op je afkomen. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij maken wij alle stappen die gemaakt moeten worden inzichtelijk, en bieden wij de ondersteuning die nodig is om er samen een succesvol traject van te maken. Een goed begin is het halve werk; omdat elke woning uniek is stellen wij als eerste altijd een persoonlijk verkoopplan op. Kan jij onze hulp gebruiken? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen bij ons kantoor in Culemborg.

Een scherp oog voor de presentatie van de woning

Het gezegde luidt: een beeld zegt meer dan duizend woorden, en hier zijn wij het bij Van Ekeren Kuiper zeker mee eens. Dit is ook de reden dat wij veel aandacht schenken aan het zo mooi mogelijk in beeld brengen van jouw woning. Jij bent trots op je woning, en het is onze passie om dit zo goed mogelijk naar buiten te brengen!

Hulp nodig bij het vinden van jouw droomwoning in Culemborg

Ook voor de aankoop van jouw droomwoning ben je bij Van Ekeren Kuiper aan het juiste adres. Wij beseffen dat het kopen van een (nieuw) huis een ingrijpende verandering is, maar daarnaast zijn wij van mening dat het kopen van een huis ook een bijzonder moment hoort te zijn. Wij luisteren zorgvuldig naar jouw wensen, en doen er vervolgens alles aan om jouw droomwoning te vinden. Via onze website kan je ons huidige aanbod koopwoningen bekijken. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om je aan te melden als zoeker, of gewoon binnen te wandelen bij ons kantoor in Culemborg.

Wonen in de levendigheid van de stad, maar ook in de rust van de natuur

In Culemborg vind je alle soorten woningen. Of je nou kiest voor de ruim opgezette nieuwbouwwijken, of een huis in een historisch pand in het centrum: in Culemborg is het goed vertoeven. Culemborg vindt het belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in leefbaarheid, groen en voorzieningen. Voor jonge gezinnen is dit een belangrijke reden om vanuit de Randstad naar Culemborg te verhuizen. Daarnaast zijn in Culemborg alle voorzieningen dicht in de buurt. Er is een groot aanbod aan supermarkten, onderwijsinstellingen en een leuk winkelcentrum met diverse soorten winkels. Voor je rust trek je naar de mooie jachthaven van Culemborg, of de gezellige strandjes aan de Lek.

Wonen in de levendigheid van de stad, maar ook in de rust van de natuur

Zoals gezegd zijn we bij Van Ekeren Kuiper van alle markten thuis. Ons team bestaat uit verschillende NVM-Makelaars, die allemaal op hun eigen manier hun specialisme hebben in het vakgebied. Samen kijken we welke makelaar het beste bij jou past. Naast onze makelaardij in Culemborg, kun je ons ook inschakelen als je op zoek bent naar een makelaar in Leerdam of Gorinchem. Verder reikt onze expertise verder dan alleen de makelaardij, onze collega’s van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen ook helpen bij het afsluiten van de hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Zo zorgen wij ervoor dat wij alle disciplines netjes onder één dak hebben!

Makelaar Culemborg
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen