0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Benieuwd waar wij zitten?

Vestiging Gorinchem
Vestiging Gorinchem
Beatrixlaan 2a, 4213 CJ Dalem
Vestiging Leerdam
Vestiging Leerdam
Voorwaartsveld 5a, 4142 DA Leerdam

Ontmoet een van onze makelaars

Jenno van Ekeren
Jenno van Ekeren "Ik heb de zaak opgericht, waar ik nog steeds heel trots op ben. Samen met mijn compagnons Dennis en Vincent, mijn kinderen Tessa en Jesse en last but not least onze medewerkers is het uitgegroeid tot een mooie onderneming. Waarbij de waardering van onze klanten groot is, mooi om de reviews te zien. Oh ja, in 1996 gestart. Bij van Ekeren, van Ekeren Kuiper en Boveko doe ik van alles. Ik ga naar een woning, geef advies over hypotheken en ben vooral ook ondernemer.  Ik ben redelijk sportief. Regelmatig ben ik te vinden op het voetbalveld of loop ik hard. Mijn echte talent komt tot uiting wanneer ik weer achter de draaitafels sta. Het feestje gaat pas echt van start wanneer DJ Jenno een plaatje heeft opgezet!"
Tessa van Ekeren
Tessa van Ekeren "Bij van Ekeren Kuiper ben ik Register Makelaar-Taxateur. Daarnaast denk ik mee met de strategie van het bedrijf en ben ik bezig met dingen als marketing, HR en interne- en externe processen verbeteren. In 2008 ben ik gaan werken voor het bedrijf van mijn vader, dus intussen ben ik er alweer een tijdje. Ik werk binnen de makelaardij in alle teams, en dat vind ik juist zo leuk! We hebben onder andere een nieuwbouwteam, een verkoopteam, een taxatieteam en een duurzaamheidsteam. In teamverband verzinnen we een boel mooie ideeën en verbeteringen in de processen en dus ook in de dienstverlening voor de klant. Wat ik het liefste doe is een goed en doordacht (marketing- en strategie) advies geven om een woning zo goed mogelijk te verkopen. Ook buiten mijn werk word ik erg enthousiast van veel dingen. Zo schilder ik graag en heb ik een passie interieur voor (gerecyclede meubels) en verbouwen. Ik neem ook graag een duik samen met mijn zoontje Lev en mijn vriend Leon. Ik ga graag naar zee, ik hou van sporten en neem graag een koffietje to-go mee de natuur in! Ik kom graag buiten dus! Ik ben vooral heel trots op dit bedrijf, vooral op onze slimme collega’s, de kwaliteit, de manier waarop we onze klanten helpen en de sfeer hier. Kom eens langs, dan ervaar je het zelf."
Gerald de Jong
Gerald de Jong "Bij van Ekeren Kuiper ben ik werkzaam als makelaar-taxateur en nieuwbouwspecialist. Ik ben alweer sinds 2009 in dienst. Ik werk met veel collega’s samen en het leuke is dat we altijd met elkaar kunnen sparren over woningprijzen, architectuur, actualiteiten etc. Het leukste van het werk vind ik ‘naar buiten’ gaan en het contact met de mensen hebben. Dat kan uiteraard ook in de vorm van een nieuwbouwgesprek op kantoor zijn. Heel eerlijk gezegd zijn er weinig zaken die ik niet leuk vind aan mijn werk. Een leuk weetje over mij: wat niet veel mensen weten is dat ik mij bezighoud met mindfulness en een goede mentale gezondheid. Nu de sportscholen gesloten zijn, heb ik mijn garage omgetoverd tot een home gym. Dit was al een lang gekoesterde wens, maar door coronatijd was dit een goed moment om dit te gaan realiseren. Hier ben ik vaak te vinden! Onze zoon Lennox is trouwens ook een leuke (en drukke) hobby op zich, haha. Ik hou van eten in het algemeen, maar de Surinaamse, Molukse, Italiaanse en Thaise keuken kunnen me in het speciaal bekoren. Daarnaast geef ik sowieso iedereen een pak slaag met tafelvoetbal, alleen gezien de Corona beperkingen kan dat al een tijdje niet meer."
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Een eerste gesprek en vrijblijvende verzekeringscan is voor onze rekening. Maak nu direct een afspraak bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

vanekeren.nl verzekeringen@vanekeren.nl
Kennis maken