1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Nieuwbouw

Als NVM Nieuwbouwspecialist treden wij op als schakel tussen projectontwikkelaars en woningzoekenden en maken de vertaalslag van een woonwens naar een succesvol woonproduct. Wij zijn jouw makelaar voor een nieuw(bouw) avontuur.

Met vier lokale kantoren in (nieuwbouw)makelaardij en hypotheken en verzekeringen, hebben wij voor kleine- en grootschalige projecten de complete knowhow en capaciteit om projectontwikkelaars te verzekeren van kwaliteit en woningzoekenden te begeleiden naar een nieuwe droomwoning.

Klaar voor een nieuw(bouw) avontuur? 

Bekijk de actuele projecten hieronder of neem contact met ons op. Met ons nieuwbouwspecialisme hebben wij de meest actuele nieuwbouwkennis op zak en zijn we altijd op de hoogte van de werkzaamheden van een projectontwikkelaar. 

“Samen met projectontwikkelaars dragen we bij aan duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.”

 

Nieuwbouw

Binnenkort verwacht

Gerealiseerd

Maarschalk
Maarschalk – Hoog Dalem (Gorinchem) Type(n): Vrijstaande woningen in het hogere segment

Aantal eenheden: 19 in fase 1 en 5 in fase 2
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V.

Onderdeel van deelplan 'De Eilanden'. In dit traject hebben wij geadviseerd vanaf de bieding op de grond bij de gemeente. Na het succes van de eerste twee fasen, mogen we ook een derde fase aankondigen.

Waterfront
Waterfront – Gorinchem Type(n): appartementen en penthouse

Aantal eenheden: 15
Opdrachtgever: MoVe Development

Het voormalig kantoorgebouw aan de Stationsweg 45 wordt getransformeerd naar 14 appartementen en een penthouse. De moderne, gelijkvloerse appartementen zijn levensloopbestendig en spreekt zo een meer specifieke doelgroep aan.

De Vuurvlinder
De Vuurvlinder – Vuren Type(n): Tussen-, hoek- en twee-onder-een-kap en een vrijstaande woning

Aantal eenheden: 20
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V.

Naar aanleiding van het succes van fase 1 en 2, werd ruimte gemaakt voor een derde fase. Fase 3 gaat om 8 tussenwoningen en 2 hoekwoningen, waar wij wederom nauw bij betrokken zijn.

Bekijk alle gerealiseerde projecten

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Wat een deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Een mooie presentatie van onze woning op Funda en een goede brochure. Ze nemen ruim de tijd voor een terugkoppeling na een bezichtiging en denken goed met je mee. De verkoop verliep heel vlot. Makelaars Kim en Tessa zijn open en eerlijk. We kunnen ze altijd bellen als we vragen hebben. Fijn dat we onze hypotheek, verzekeringen en verkoop woning bij één bedrijf onder kunnen brengen. 

We zijn echt super goed geholpen door Van Ekeren! Wat een fijne service van enorm hoog niveau! Onze makelaar heeft ons enorm ondersteund bij de aan- en verkoop van onze woning. Ze gaf super advies en was te allen tijde bereikbaar. Buiten kantoortijden hadden we contact via de app. Ramon heeft ons daarnaast super goed geholpen met het regelen van de hypotheek. We zijn heel blij dat we alles hebben ondergebracht bij Van Ekeren!

We zijn al jaren klant bij Van Ekeren (Kuiper). Voor onze hypotheek, financieel advies en verzekeringen kloppen we daar altijd aan. Fijn dat alles onder één dak zit! Ook bij de verkoop van onze woning en de aankoop van de nieuwe woning zijn we weer heel fijn begeleid door Van Ekeren Kuiper. Er werd goed met ons meegedacht en alle financiële details werden duidelijk uitgelegd. Dat maakt een verhuizing een stuk zorgelozer! 

Ondanks de drukke en gekke tijd (Corona) altijd beschikbaar en bereikbaar. Geen vraag is gek of te veel. Lokale marktkennis- en netwerk is in hoge mate aanwezig. Maakt (samen) een duidelijk plan van aanpak en dat neemt een hoop spanning weg. Want het is wel een spannend iets, het verkopen van je huis! Onze wensen als verkopers waren best uitzonderlijk, maar het is helemaal naar wens gelopen en dat is echt een compliment waard!

We hebben een zeer prettige communicatie gehad gedurende de verkoop van de woning. Het moest in een versnelling, maar daar heeft Van Ekeren alles aan gedaan om ons daarbij te helpen. We zijn erg vriendelijk behandeld en we werden continu op de hoogte gehouden. Brochure en foto's waren ook van goede kwaliteit en de woning werd netjes overeenkomstig de werkelijkheid neergezet. 

Vol lof voor Kim waar ik natuurlijk het meest mee gewerkt heb. Eerlijk, betrouwbaar, transparant, reageert altijd op een belletje/app, duidelijk, luisterend oor, denkt met je mee en handelt waar nodig. Fijn in de omgang neemt de tijd voor je. Ook de andere medewerkers waar ik zijdeling contact mee had zijn plezierig en staan je goed te woord. Ik geef jullie een 9.5!!

Klaar om door te pakken?

Laat het ons weten! We vertellen je alles over onze meerwaarde als NVM Nieuwbouwspecialist.

0183 67 29 92 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact