1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Benieuwd waar wij zitten?

Vestiging Gorinchem
Vestiging Gorinchem
Beatrixlaan 2a, 4213 CJ Dalem
Vestiging Leerdam
Vestiging Leerdam
Voorwaartsveld 5a, 4142 DA Leerdam

Ontmoet een van onze makelaars

Jenno van Ekeren
Jenno van Ekeren "Ik heb de zaak opgericht, waar ik nog steeds heel trots op ben. Samen met mijn compagnons Dennis en Vincent, mijn kinderen Tessa en Jesse en last but not least onze medewerkers is het uitgegroeid tot een mooie onderneming. Waarbij de waardering van onze klanten groot is, mooi om de reviews te zien. Oh ja, in 1996 gestart. Bij van Ekeren, van Ekeren Kuiper en Boveko doe ik van alles. Ik ga naar een woning, geef advies over hypotheken en ben vooral ook ondernemer.  Ik ben redelijk sportief. Regelmatig ben ik te vinden op het voetbalveld of loop ik hard. Mijn echte talent komt tot uiting wanneer ik weer achter de draaitafels sta. Het feestje gaat pas echt van start wanneer DJ Jenno een plaatje heeft opgezet!"
Tessa van Ekeren
Tessa van Ekeren "Bij van Ekeren Kuiper ben ik Register Makelaar-Taxateur. Daarnaast denk ik mee met de strategie van het bedrijf en ben ik bezig met dingen als marketing, HR en interne- en externe processen verbeteren. In 2008 ben ik gaan werken voor het bedrijf van mijn vader, dus intussen ben ik er alweer een tijdje. Ik werk binnen de makelaardij in alle teams, en dat vind ik juist zo leuk! We hebben onder andere een nieuwbouwteam, een verkoopteam, een taxatieteam en een duurzaamheidsteam. In teamverband verzinnen we een boel mooie ideeën en verbeteringen in de processen en dus ook in de dienstverlening voor de klant. Wat ik het liefste doe is een goed en doordacht (marketing- en strategie) advies geven om een woning zo goed mogelijk te verkopen. Ook buiten mijn werk word ik erg enthousiast van veel dingen. Zo schilder ik graag en heb ik een passie interieur voor (gerecyclede meubels) en verbouwen. Ik neem ook graag een duik samen met mijn zoontje Lev en mijn vriend Leon. Ik ga graag naar zee, ik hou van sporten en neem graag een koffietje to-go mee de natuur in! Ik kom graag buiten dus! Ik ben vooral heel trots op dit bedrijf, vooral op onze slimme collega’s, de kwaliteit, de manier waarop we onze klanten helpen en de sfeer hier. Kom eens langs, dan ervaar je het zelf."
Gerald de Jong
Gerald de Jong "Sinds 2009 ben ik werkzaam bij van Ekeren Kuiper. Eerst in de binnendienst en inmiddels 'buiten' als Register Makelaar-Taxateur, nieuwbouwspecialist en WMC-er (Woningmarktconsultant) in opleiding. Het voordeel van deze reis binnen dit prachtige bedrijf is dat de processen van A tot Z gesneden koek zijn. Zo kan ik een ieder optimaal adviseren en bijstaan in het toch al zo spannende traject. Het werken met collega's, klanten en zakenrelaties (kortom: mensen) geeft me positieve energie. Dat kan in de vorm van het sparren met collega's over woningprijzen/architectuur, een starter bijstaan bij de aankoop van de eerste woning tot aan advisering in het ontwikkelen/transformeren van een (nieuwbouw)locatie. De diversiteit in werkzaamheden en mensen maakt dit werk extra leuk! Sporten is, naast het werk, één van mijn passies. Voetballen, fitness, joggen, boksen... Het is allemaal leuk. Je kan lichamelijk niet optimaal presteren als je mentaal niet fit bent. Niet veel mensen weten dat ik me bezig hou met mindfulness en een goede mentale gezondheid. Ik vind het heerlijk om over dit soort onderwerpen te filosoferen. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, wat voor mij ook als familie voelt, om een hapje te eten onder het genot van drankjes ;)"
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Een eerste gesprek en vrijblijvende verzekeringscan is voor onze rekening. Maak nu direct een afspraak bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

vanekeren.nl verzekeringen@vanekeren.nl
Kennis maken