1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Wij zijn de verhuurmakelaar voor jouw woning

Op het gebied van woningen verhuren in de regio Papendrecht - Gorinchem - Leerdam - Culemborg zijn wij bij Van Ekeren Kuiper één van de meest actieve makelaarskantoren.

Met een groot zoekersbestand en een uitgebreid netwerk vinden we de juiste huurder voor jouw woning. Dit doen we met prominente plaatsingen op onze eigen website, social media en Funda.nl. Zo zetten we jouw woning in de spotlights!

Wij screenen de huurder als we jouw woning verhuren

Voor jou als verhuurder is het uiteraard van groot belang dat jouw woning op fatsoenlijke wijze bewoond wordt. Ook wil je zekerheid dat de huurder zijn of haar zaken financieel goed op orde heeft. Om vervelende verrassingen te voorkomen, screenen we de huurder altijd van te voren.

Dit doen we onder andere met behulp van de NVM Woontoets. Deze toets wordt verzorgd door de Validata Group, een partij gespecialiseerd in het screenen van persoonsgebonden gegevens. Het resultaat van de NVM Woontoets geeft meer duidelijkheid over jouw (potentiële) huurder. Zo voorkomen we dat we in zee gaan met huurders die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen.

NVM Woontoets  Werkwijze verhuur

Je woning tijdelijk verhuren?

Wanneer je woning al langere tijd in verkoop staat, is tijdelijk verhuren een mogelijkheid. In dit geval heb je te maken met verhuur op basis van de Leegstandswet of huur van korte duur. Hier meer over weten? Onze makelaars vertellen je er alles over! En wist je dat de financieel adviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen je kunnen adviseren in een eventuele verhuurhypotheek?

Verhuurhypotheek Contact opnemen

Woningverhuur
golfbeweging3
golfbeweging4

Heb je interesse in
onze dienstverlening?

Neem contact met ons op. Samen kijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

0345 – 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken