1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Het verkoopklaar maken van je woning: 6 tips van het opnameteam van Van Ekeren Kuiper

Het verkoopklaar maken van je woning: 6 tips van het opnameteam van Van Ekeren Kuiper

Veel mensen overwegen om de woning momenteel in de verkoop te zetten. Zijn er dan nog dingen die ik kan aanpassen aan de woning, zodat deze beter wordt verkocht? Wij denken/weten van wel! Hoe maak je de woning verkoopklaar? 6 tips van Madelon Sommer, presentatie-specialist bij Van Ekeren Kuiper.

Veel mensen overwegen om de woning momenteel in de verkoop te zetten. Zijn er dan nog dingen die ik kan aanpassen aan de woning, zodat deze beter wordt verkocht? Wij denken/weten van wel! 

Welke klus- en opruimtips hebben wij voor jouw huis specifiek? Bel of mail ons om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij helpen je graag bij het verkopen van je woning.

“Je kunt maar één keer een eerste indruk maken. Dat geldt bijvoorbeeld bij een sollicitatie maar ook bij het presenteren van je woning die je te koop hebt gezet. Wat denk jij als je langs een tuin loopt die niet goed is onderhouden? Juist dat moet je zien te voorkomen” aldus Madelon Sommer. Zij zorgt bij Van Ekeren Kuiper dat de nieuwe woningen optimaal gepresenteerd worden: van styling- en opknaptips voordat de woning in de verkoop staat tot aan de plaatsing op Funda. 
 

 
Besteed extra aandacht aan je woning voordat een potentiële koper je woning bezoekt. Je kunt ergernis van de potentiële kopers voorkomen door soms hele simpele acties. Bijvoorbeeld als er in de buurt weinig parkeerruimte is. Zorg dat je je eigen auto net voordat de potentiële kopers komen voor je deur wegrijdt. Het is toch fijn dat je onmiddellijk je auto kunt parkeren. Onderstaand een aantal tips die wij graag onder je aandacht willen brengen.

Tip 1: Creëer rust, licht en ruimte in je woning
Zorg dat je entree ruimte biedt. Hang maximaal drie jassen aan de kapstok. Verwijder het schoenrek, fietsen of kinderwagens. Ruim onnodige accessoires op en zorg voor ruimte door bijvoorbeeld de bank en stoelen weg te halen uit het midden en het looppad. Lap de ramen en doe de gordijnen wagenwijd open. Besteed bij bezoek in de avond extra aandacht aan de verlichting.

Tip 2: Zorg voor sfeer
Maak je huis sfeervol en gezellig. De potentiële kijkers moeten direct een warm gevoel krijgen als ze binnen zijn. Zet een mooie bos bloemen op tafel. Sier je badkamer op door dikke handdoeken neer te leggen en kaarsen te plaatsen. Het gaat om een beleving te creëren door de zintuigen te prikkelen. Misschien cliché maar het werkt: een appeltaart in de oven tijdens het bezoek van de potentiële kopers wekt iets vertrouwds op door de geur. 

Tip 3: Zorg voor een frisse, schone en opgeruimde keuken
Maak de keuken goed schoon. Ruim ‘overtollige’ accessoires en huishoudelijke apparaten tijdelijk op. Een aanrecht komt leeg beter tot zijn recht met hoogstens een fruitschaal/of een fles wijn als decoratie. Zet de prullenbak weg als deze in de weg staat. Zorg dat alle verlichting in de keuken het doet. Prop de keukenkasten niet te vol.
 
Tip 4: Zorg voor een frisse, schone en opgeruimde badkamer
Geef je badkamer een hotelaangezicht door bijvoorbeeld het neerleggen van dikke handdoeken, het plaatsen van kaarsen en mooie flesjes. Zorg dat de badkamer ‘spik en span is’. Verwijder vochtplekken en zwart geworden kitranden. Zorg voor een frisse geur en verwijder de wasmand en prullenbak.

Tip 5:  Zorg voor functionaliteit van de compartimenten
Zorg dat ieder compartiment een functie heeft. Maak van een rommelkamer een logeerkamer en maak van een zolder(kamer) een werkkamer. Potentiële kopers zijn op zoek naar de mogelijkheden die het huis biedt.

Tip 6: Schakel een verkoopstylist in (een service bij Van Ekeren Kuiper)
Als jouw huis bij ons in de verkoop komt, denken wij met je mee als een verkoopstylist. Wij kijken met een frisse blik en een andere ‘bril’ naar je woning. We slepen met kussens, verplaatsen een aantal spullen en eventueel meubilair. We kunnen zelfs met je meedenken, als het echt nodig is, over het schilderen van een wand of het aanpassen van een vloer. 
                    
Wil je ook advies over het verkoop klaar maken van je woning? Welke klus- en opruimtips hebben wij voor jouw huis specifiek? Bel of mail ons om vrijblijvend een afspraak te maken. Wij helpen je graag bij het verkopen van je woning.

Contact

 
Vestiging
...
Persoonsgegevens
Dhr.
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen *
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
 
 
Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken