1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
BOG BOG
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Onze expertises

Verkoop van bedrijfspanden

Bestemmingsplannen, vergunningen, uitbreidingsmogelijkheden en fiscale aangelegenheden. Een kleine greep van onderdelen waar je rekening mee moet houden. Daarnaast verschilt de aanpak niet alleen per bedrijfspand, maar ook per bedrijfstak. Benieuwd naar ons uitgebreide netwerk, de mogelijkheden en hoe wij het verschil gaan maken? Maak een vrijblijvende afspraak voor een deskundig advies met betrekking tot de verkoop van jouw bedrijfspand.

De aankoop van een bedrijfspand

Een groeiend bedrijf, meer thuiswerken, inkrimpen of een andere uitstraling? Er zijn meerdere redenen om met jouw bedrijf te willen verhuizen. Onze bedrijfsmakelaars adviseren en begeleiden je graag in de zoektocht naar een juiste locatie, de waardering van het pand en de onderhandelingen met verkoper of verhuurder. Tot aan de juridische afhandeling van de aankoop of huur kun je op ons rekenen.

Denk jij aan verhuur van een bedrijfspand?

Laten we samen jouw wensen en voorkeuren bespreken. Heb je al nagedacht over het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract en de huurprijs? Wij adviseren je en nemen de zaken graag uit handen. Wij screenen de huurder en leggen deze vervolgens ter beoordeling en goedkeuring aan je voor. Daarnaast begeleiden we de bezichtigingen, maken we het huurcontract op en maken we een tekenafspraak voor het huurcontract. Kom gerust eens langs voor de mogelijkheden!

Bedrijfstaxaties

Door onze registratie zijn wij een erkend kantoor voor bedrijfstaxaties voor het MKB, fiscaal en financiële instellingen. Dit doen we met verschillende methoden, waaronder Bruto Aanvangsrendement – Netto Aanvangsrendement (BAR-NAR) methode en de Discounted Cashflow (DCF) methode. Op deze manier leveren we snel én kwalitatief een professioneel taxatierapport waarin de waarde van het bedrijfspand uitgebreid wordt onderbouwd. Een taxatierapport is dé grondlegger voor belangrijke financiële beslissingen. We gaan hier graag mee aan de slag!

Belangrijk om te weten dat onze taxateurs zijn aangesloten bij de NVM, het VastgoedCert en het NRVT. Onze rapporten voldoen aan de hoge eisen van de EVS. Desgewenst stellen wij een rapport op comfort het model van TMI.

Goed advies in beleggingspanden

Welke wijken zijn aantrekkelijk of juist in opkomst? Wat zijn de bestemmingsplannen van de gemeente? Welke regels gelden bij verhuur? Deze zaken bepalen mede de toekomstige waarde én het rendement van jouw beleggingspand. Wij weten wat er speelt en adviseren je graag in de meest interessante keuzes op het gebied van beleggingspanden.
Beleggingspanden kunnen het risico spreiden wanneer je reeds belegt in aandelen en/of obligaties. Het risicoprofiel van een investering in onroerend goed ligt namelijk tussen het risicoprofiel van (het aankopen en/of hebben) aandelen en obligaties in. Ook kan het een keuze zijn om in een pand te beleggen om het rendement op je vermogen te verbeteren. Bel ons gerust!

 

Benieuwd naar de tarieven van specifieke vraagstukken? Neem contact met ons op voor een offerte.

 

 

 

Onze expertises
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact