1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Huren of kopen in Spanje

Een woning in het zonnige Spanje: de ultieme droom voor veel mensen. Voor jezelf, als investering of beide. Wij helpen deze droom waar te maken, door je van A tot Z te begeleiden. Van aankoop tot financiering. Van verhuur tot beheer. Samen met onze partners bieden we het hele pakket aan om onbezorgd te genieten van vakantie en rendement.

golfbeweging3
golfbeweging4

Aanbod koop

Neem contact op voor het meest actuele aanbod
Apartment Nao

Pilar de la Horadada

Appartements Nao

70 m²
3 slaapkamers

€ 190.400

Appartements Torresol

Roldan

Villa Style

68 m²
3

€ 249.950

Pilar de la Horadada

Appartements Padela

82 m²
3

€ 198.000

Aanbod huur

Neem contact op voor het meest actuele aanbod

Financiering

Het financieren van een woning in Spanje is maatwerk. De regels rondom financiering in het zonnige land verschillen van de Nederlandse regels. Je kunt bij een Spaanse bank een financiering aanvragen, maar dan ben je er nog niet. Een Spaanse bank financiert vaak niet meer dan 70% van de waarde van de woning. De rest wordt aangevuld met bijvoorbeeld eigen geld of de overwaarde van de woning in Nederland benutten door de hypotheek te verhogen.

Vraag een gesprek aan

Waar helpt Van Ekeren Kuiper je mee?

Ons ervaren Spanje-team staat voor je klaar van begin tot eind. Wij begrijpen dat het een spannende stap is en daarom begeleiden wij vanaf oriëntatie tot aan koop en van financiering tot verhuur. We helpen je met iedere stap, dit doen we samen met onze vertrouwde partners in Spanje.

Lokale partners

Wij werken samen met vaste partners in Spanje. Dit zijn belastingadviseurs, advocaten, notarissen en collega-makelaars. Dit zijn betrouwbare partners, waar wij inmiddels zeer goede ervaringen mee hebben. Partners waar we goed mee samen werken en die we vertrouwen zijn essentieel, omdat de regels in Spanje vaak net even wat anders zijn dan in Nederland. Zo ben jij verzekerd van een juiste afhandeling van A tot Z.

Wij helpen je graag verder

Jenno van Ekeren
Jenno van Ekeren Directeur en Financieel Adviseur Neem contact met mij op
Jeroen Posthumus
Jeroen Posthumus Register Taxateur Neem contact met mij op
Ramon Putters
Ramon Putters Hypotheekadviseur Neem contact met mij op
Gera Visser-Hijkoop
Gera Visser-Hijkoop Hypotheekadviseur- Teamleider Hypotheken Neem contact met mij op

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Hanna de Groot

Vanaf het begin tot het einde ontzettend goed geholpen. Ze stonden altijd voor ons klaar met vragen en kwamen alle afspraken ook na. We zouden de volgende keer zo weer voor van Ekeren kiezen!

Jordin Pellencau

Professionele hypotheekadviseurs die actief meedenken en je van A tot Z begeleiden. Het kopen van een huis kan een behoorlijk proces zijn met veel stress, wat bij Van Ekeren tot een minimum wordt beperkt. Super dankbaar!

Ralph Mulckhuijse

Zeer tevreden! Bij van Ekeren werken echte vakmensen. Wij vonden het heel fijn dat we met al onze vragen terecht konden. Alle vragen werden op zeer korte termijn keurig beantwoord. Chapeau!

Stappenplan in 9 fasen

1

Fase Bepaal je doel en budget

Voor je begint met zoeken, is het belangrijk om uw financiële situatie te analyseren en een realistisch budget vast te stellen. Er zijn veel kosten bij de aankoop van een vakantiewoning: aankoopprijs, belastingen, notaris- en makelaarskosten. En bepaal je doel, kies je voor rendement, eigen gebruik of een combinatie daarvan?

2

Fase Kies de juiste locatie

Spanje heeft veel prachtige regio's en steden om uit te kiezen. Denk na over jouw persoonlijke voorkeuren, zoals klimaat, cultuur en voorzieningen, en kies een locatie die bij je past.

3

Fase Bezichtig verschillende woningen

Plan bezichtigingen van verschillende huizen om een idee te krijgen van wat beschikbaar is en wat je voorkeuren zijn. Neem de tijd om te vergelijken en te overwegen.

4

Fase Laat je informeren over de juridische en fiscale aspecten

Zorg ervoor dat je de juridische vereisten voor het kopen van onroerend goed in Spanje begrijpt. Dit omvat zaken als vergunningen, eigendomsdocumenten en lokale wetten, onze lokale partners kunnen je hierbij helpen.

5

Fase Doe een bod en sluit de deal

Wanneer je het perfecte huis gevonden hebt, doe je een bod. Onze makelaars in Spanje kunnen adviseren over een passend bod op basis van marktomstandigheden. Als beide partijen akkoord gaan met de voorwaarden, wordt een koopcontract opgesteld. Je Spaanse advocaat zal je begeleiden bij het begrijpen en ondertekenen van dit contract. Ook regelen zij het verplichte NIE nummer en verhuurvergunning.

6

Fase Laat je financiering regelen

Als er financiering nodig is voor de aankoop van de vakantiewoning, is het belangrijk dat je je hypotheek of financieringsregeling op tijd regelt. Onze adviseurs kunnen je hierbij helpen.

7

Fase Overdracht van eigendom

Ten slotte wordt de eigendom officieel overgedragen bij de notaris. Je moet de benodigde belastingen en kosten betalen, en dan bent u de trotse eigenaar van uw Spaanse huis.

8

Fase Kies voor en betrouwbare vastgoedbeheerder en verhuurpartij

Een betrouwbare beheerder en verhuurpartij vinden: een belangrijke laatste stap. Kies zorgvuldig een betrouwbare partij die je helpt bij de verhuur, schoonmaak, onderhoud en contracten. Zo kun jij onbezorgd genieten.

9

Fase Geniet

Wauw, je hebt het gedaan, een huis gekocht in Spanje! Kijk met trots terug op het proces, proost erop met een lekkere Cava en zoek alvast een leuke Spaanse taalcursus!

Heb je interesse in onze dienstverlening?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking en oriëntatie. Alles begint met vertrouwen en een goed plan.

0183 67 29 99info@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact