1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Je hebt ons Voor 't Leven

Je eerste eigen plekje, samenwonen, groter wonen of ga jij voor een nieuwbouwavontuur? Goed verzekerd en op basis van eerlijk, financieel advies zetten wij met jou de stap naar jouw volgende droomwoning. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Dat zit bij onze enthousiaste makelaars en financiële adviseurs in het DNA. Je hebt ons Voor 't Leven!

Bekijk onze brochure

1 juni 1996

Daar begon ons verhaal! Vanaf 'nul' startte Jenno van Ekeren zijn eigen bedrijf in hypotheken en verzekeringen. Dit deed hij met passie en een duidelijke zienswijze, welke in de kern niet is veranderd. 

Zijn zienswijze?

Dicht bij de klant, bereikbaar en benaderbaar zijn. De passie om de klant echt te leren kennen, het vertrouwen te winnen en te behouden, de behoefte en wensen doorgronden en het geven van onafhankelijk advies. De klant ontzorgen van A tot Z bij de bemiddeling en nazorg. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. 

Klaarstaan Voor 't Leven. 

De combinatie met makelaardij

Dat was in 1998 dan ook een logisch gevolg. Met het team dat door de jaren heen is ontstaan, streven we er naar om nauw in contact te blijven met onze (bestaande) klanten. Er zijn bij iedere belangrijke stap. Dit doen we door open en eerlijk te zijn, veel contactmomenten te realiseren en met een persoonlijke tint. 

Onze organisatiecultuur

Het is mooi om te zien dat de passie waar Jenno in 1996 mee begon tegenwoordig ook echt onderdeel van onze open organisatiecultuur is. Iedere klant, iedere woning of iedere (financiële) situatie is uniek. Dat weten wij! Onze belangrijkste waarden? Eerlijk, persoonlijk, snel en altijd bereikbaar zijn, goed samenwerken en er zijn voor het leven. Stap gerust binnen, wij zijn er. 

Contact

golfbeweging3
golfbeweging4

Klaar voor jouw volgende stap?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkoop-adviesgesprek, een gratis zoekopdracht of een bezichtiging bij jouw potentiële droomwoning.

0183 67 29 92info@vanekerenkuiper.nl
Hypotheek aanvragen