1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Je hebt ons Voor 't Leven

Je eerste eigen plekje, samenwonen, groter wonen of ga jij voor een nieuwbouwavontuur? Goed verzekerd en op basis van eerlijk, financieel advies zetten wij met jou de stap naar jouw volgende droomwoning. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. Dat zit bij onze enthousiaste makelaars en financiële adviseurs in het DNA. Je hebt ons Voor 't Leven!

Bekijk onze brochure

 

1 juni 1996

Daar begon ons verhaal! Vanaf 'nul' startte Jenno van Ekeren zijn eigen bedrijf in hypotheken en verzekeringen. Dit deed hij met passie en een duidelijke zienswijze, welke in de kern niet is veranderd. 

Zijn zienswijze?

Dicht bij de klant, bereikbaar en benaderbaar zijn. De passie om de klant echt te leren kennen, het vertrouwen te winnen en te behouden, de behoefte en wensen doorgronden en het geven van onafhankelijk advies. De klant ontzorgen van A tot Z bij de bemiddeling en nazorg. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk. 

Klaarstaan Voor 't Leven. 

De combinatie met makelaardij

De combinatie met makelaardij was in 1998 dan ook een logisch gevolg. Het concept om een klant van woningaankoop tot financiering en van verzekeringen tot belastingaangifte te bedienen staat nog steeds. Door de unieke samenwerking tussen de makelaars en financiële adviseurs zijn we in staat om creatieve oplossingen te bedenken en vooral te realiseren. Dat is waar wij echt goed in zijn. Met het team dat door de jaren heen is ontstaan, streven we ernaar om nauw in contact te blijven met onze (bestaande) klanten. Er zijn bij iedere belangrijke stap. Dit doen we door open en eerlijk te zijn, veel contactmomenten te hebben en overal een persoonlijke touch aan toe te voegen. 

Onze organisatiecultuur

Het is mooi om te zien dat de passie waar Jenno in 1996 mee begon tegenwoordig ook echt onderdeel van onze open organisatiecultuur is. Iedere klant, iedere woning of iedere (financiële) situatie is uniek. Dat weten wij! Onze belangrijkste waarden? Eerlijk, persoonlijk, snel en altijd bereikbaar zijn, goed samenwerken en er zijn voor het leven. Stap gerust binnen, wij zijn er voor je. 

Maar het geheim van onze formule is….

Ons geweldige team. Zij zijn degene die ons DNA vertalen naar jaarlijks meer dan 2000+ tevreden klanten. In een open cultuur waarin respect, vrijheid en gedrevenheid centraal staan is er een ongekend gepassioneerd team ontstaan waar we enorm trots op zijn.

Kantoren en specialismen

Vanuit Vuren aan de Elzenlaan naar 4 kantoren in Gorinchem, Leerdam, Papendrecht en Culemborg. Omgetoverd van voormalige autoshowrooms en voormalige bankkantoren tot moderne kantoortuinen bedienen wij onze klanten met specialisten voor iedere doelgroep.

 

Contact

golfbeweging3
golfbeweging4

Klaar voor jouw volgende stap?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende verkoop-adviesgesprek, een gratis zoekopdracht of een bezichtiging bij jouw potentiële droomwoning.

0183 67 29 92info@vanekerenkuiper.nl
Hypotheek aanvragen
Contact