1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Makelaar Geldermalsen

Alles om jouw woonwens te vervullen

Heb jij al een nieuwe woning op het oog? Of zit je nog volop in de zoektocht? Van Ekeren Kuiper is dé makelaar in Geldermalsen die jou in elke fase van de zoektocht kan helpen. Wij zetten alles op alles om samen jou je nieuwe droomhuis te vinden. Wellicht vind je deze al binnen ons huidige aanbod, maar bij onze makelaar in Geldermalsen kun je je ook aanmelden als zoeker. Als makelaar in Geldermalsen kun je altijd op ons rekenen.

Plan je vrijblijvend verkoopadviesgesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Daarom kies je voor Van Ekeren Kuiper

verkopen
Alle kennis en specialismen
verkopen
Snel en persoonlijk
verkopen
Transparant en eerlijke tarieven
verkopen
Ook jouw hypotheek gelijk geregeld
Kennismaken?

Jouw droomwoning vinden in Geldermalsen

het kopen van een nieuw huis is niet iets wat je dagelijks doet. Of het nou gaat om een verhuizing, of juist het kopen van je eerste woning, bij Van Ekeren Kuiper beseffen we dat het altijd een ingrijpende verandering is. Toch proberen wij ook altijd mee te geven om te genieten van dit moment, het hoort immers bijzonder te zijn. Als makelaar in Geldermalsen proberen wij jou zo zorgvuldig mogelijk te helpen bij deze verandering. Wij luisteren zorgvuldig naar de wensen die jij hebt voor je nieuwe woning, en gaan dan vol enthousiasme op zoek op jouw droomwoning te vinden. Met onze ervaring als makelaar in Geldermalsen kennen wij elke straat binnen dit dorp. Dit geeft ons een groot voordeel bij de zoektocht.

De woningmarkt in Geldermalsen

Makelaar in Geldermalsen: Wij wete wat er speelt! Zo zijn wij op de hoogte van alles wat er speelt op de woningmarkt in Geldermalsen. Met Robbert Pennock beschikken wij bij Van Ekeren Kuiper over een makelaar die elke straat en steen kent in Geldermalsen. Wij helpen jou bij het kopen of verkopen van je woning in Geldermalsen, maar bieden meer dan dit. Met onze partner Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen kunnen wij helpen bij het afsluiten van de juiste hypotheek voor je woning. Daarnaast zijn wij ook met trots aangesloten bij het Buitenstate label. Wij staan als makelaar in Geldermalsen voor jou klaar!

Jouw woning verkopen via onze makelaardij in Geldermalsen?

Het verkopen van je woning is niet iets wat over één nacht ijs gaat. Door een uitgebreid verkoopplan op te stellen proberen wij met onze makelaardij in Geldermalsen het maximale uit de verkoop van jouw woning te halen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus besteden wij bij Van Ekeren Kuiper veel aandacht aan de presentatie van de woning. Het is onze taak om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers.

Kennis is de sleutel tot succes

Naast de presentatie van de woning baseren we het verkoopplan ook op data en inzichten van de huidige markt. Als makelaar in Geldermalsen vinden we deze data erg belangrijk. Zo kijken we naar de verkoopprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen, prijsontwikkelingen en de actuele rentestanden. Dit alles, in combinatie met de aantrekkelijke presentatie van de woning zorgt ervoor dat wij in staat zijn de perfecte match te vinden voor je woning.

Wonen in Geldermalsen

Geldermalsen is één van de grootste dorpen binnen de gemeente West-Betuwe, en telt ruim tien duizend inwoners. Belangrijke verbindingswegen als de A15 en de A2 zorgen ervoor dat Geldermalsen een hele goede bereikbaarheid heeft naar grote steden als Rotterdam en Utrecht. Ook voor mensen die geen auto bezitten is het makkelijk op- en neer reizen van en naar Geldermalsen, waar zich een NS treinstation bevindt. In het centrum van Geldermalsen zitten diverse winkel- en horecagelegenheden. Hierdoor is er aan essentiële voorzieningen geen gebrek in Geldermalsen. Vooral voor gezinnen is Geldermalsen een aantrekkelijke woonplaats. Er is veel werkgelegenheid in de buurt, en een ruime keus aan zowel basisscholen als middelbare scholen. Met onze ervaring als makelaar in Geldermalsen weten wij dit als geen ander.

 

Hoe gaan we te werk?

kennismaken

Kennismaken

Alles begint bij een goede kennismaking. Dat is onmisbaar voor een fijne samenwerking, daar steken we graag wat extra tijd in. Wat is het bijzondere verhaal van jouw huis?

Waardebepaling

Waardebepaling

Tijdens ons bezoek bekijken we je woning goed, adviseren je in de waarde van de woning.

placeholder

Verkoopstrategie

Foto’s, video’s, 360⁰ beelden en meer. Samen met jou bepalen we de juiste verkoopstrategie voor jouw woning.

vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Voor een goede verkoop geven we tips en tricks om je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor alle potentiële kopers.

aan de slag

Aan de slag

Klaar voor de start? Af! Nadat jij akkoord geeft om je huis te verkopen gaan we aan de slag en begeleiden we je tijdens het gehele traject. Van het maken van de foto’s, de bezichtigingen tot het tekenen van de koopakte.

verkocht

Verkocht!

Wat fijn, er zijn kopers voor jouw huis, gefeliciteerd! Ook nu staan we voor je klaar en zorgen we dat alles netjes en duidelijk geregeld wordt, zo ga jij uiteindelijk goed voorbereid naar de notaris!

Wij gaan voor het beste resultaat!

9,2
google
9,8
google

Wat een deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Een mooie presentatie van onze woning op Funda en een goede brochure. Ze nemen ruim de tijd voor een terugkoppeling na een bezichtiging en denken goed met je mee. De verkoop verliep heel vlot. Makelaars Kim en Tessa zijn open en eerlijk. We kunnen ze altijd bellen als we vragen hebben. Fijn dat we onze hypotheek, verzekeringen en verkoop woning bij één bedrijf onder kunnen brengen. 

We zijn echt super goed geholpen door Van Ekeren! Wat een fijne service van enorm hoog niveau! Onze makelaar heeft ons enorm ondersteund bij de aan- en verkoop van onze woning. Ze gaf super advies en was te allen tijde bereikbaar. Buiten kantoortijden hadden we contact via de app. Ramon heeft ons daarnaast super goed geholpen met het regelen van de hypotheek. We zijn heel blij dat we alles hebben ondergebracht bij Van Ekeren!

We zijn al jaren klant bij Van Ekeren (Kuiper). Voor onze hypotheek, financieel advies en verzekeringen kloppen we daar altijd aan. Fijn dat alles onder één dak zit! Ook bij de verkoop van onze woning en de aankoop van de nieuwe woning zijn we weer heel fijn begeleid door Van Ekeren Kuiper. Er werd goed met ons meegedacht en alle financiële details werden duidelijk uitgelegd. Dat maakt een verhuizing een stuk zorgelozer! 

Ondanks de drukke en gekke tijd (Corona) altijd beschikbaar en bereikbaar. Geen vraag is gek of te veel. Lokale marktkennis- en netwerk is in hoge mate aanwezig. Maakt (samen) een duidelijk plan van aanpak en dat neemt een hoop spanning weg. Want het is wel een spannend iets, het verkopen van je huis! Onze wensen als verkopers waren best uitzonderlijk, maar het is helemaal naar wens gelopen en dat is echt een compliment waard!

We hebben een zeer prettige communicatie gehad gedurende de verkoop van de woning. Het moest in een versnelling, maar daar heeft Van Ekeren alles aan gedaan om ons daarbij te helpen. We zijn erg vriendelijk behandeld en we werden continu op de hoogte gehouden. Brochure en foto's waren ook van goede kwaliteit en de woning werd netjes overeenkomstig de werkelijkheid neergezet. 

Vol lof voor Kim waar ik natuurlijk het meest mee gewerkt heb. Eerlijk, betrouwbaar, transparant, reageert altijd op een belletje/app, duidelijk, luisterend oor, denkt met je mee en handelt waar nodig. Fijn in de omgang neemt de tijd voor je. Ook de andere medewerkers waar ik zijdeling contact mee had zijn plezierig en staan je goed te woord. Ik geef jullie een 9.5!!

Wij helpen je graag verder

Sil van Putten
Sil van Putten Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Anne-Marie Hoogendoorn
Anne-Marie Hoogendoorn Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Michael van der Giessen
Michael van der Giessen Verzekeringsadviseur en Schadebehandelaar
Ontmoet het team
golfbeweging1
golfbeweging2

Van Ekeren Kuiper is actief in meerdere regio’s

Met Van Ekeren Kuiper zijn wij actief in de hele regio West Betuwe. Ligt jouw woondroom in LeerdamCulemborg of Gorinchem? Ook daar kun je op ons rekenen.