1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Sportverenigingen

Jenno van Ekeren vertoont zich zelden of nooit in bestuurskamers. Toch sponsoren zijn bedrijven op elk niveau voetbal- en ook andere sportverenigingen. "Wij zijn vooral supporters. We zijn er voor de spelers, supporters en de leden. Ook in zakelijk opzicht natuurlijk. Sportsponsoring is een win-win-situatie" aldus Jenno van Ekeren.

In de regionale amateurvoetbalwereld zijn Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en de samenwerkingspartners Van Ekeren Kuiper Woning - en Bedrijfsmakelaars en Boveko Bedrijfsverzekeringen, met vestigingen in Leerdam (Voorwaartsveld 5a) en Dalem (Beatrixlaan 2a), op diverse niveau's hoofdsponsor of mede-hoofdsponsor.

Sinds een paar jaar zijn we hoofdsponsor van SVS’65, mede-hoofdsponsor van vv Vuren en GJS en subsponsor van vv Asperen. Ons dochterbedrijf Boveko, specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen, is al enkele jaren subsponsor van eersteklasser Sliedrecht en van Ekeren Kuiper en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen zijn ook al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van LRC Leerdam.

Sportverenigingen
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact