1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

AED in Dalem en Leerdam

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) in de buurt kan het verschil zijn tussen leven en dood. Om die reden hebben wij aan de Beatrixlaan 2 in Dalem en aan het Voorwaartsveld in Leerdam een AED beschikbaar gesteld.

Aan de muur bij het tankstation Q8 gelegen aan de Beatrixlaan 2 te Dalem hangt sinds enige tijd een AED. De veiligheid en overlevingskans bij een hartstilstand in Gorinchem Oost en Dalem is daarmee aanzienlijk vergroot. Bij een hartstilstand telt namelijk elke minuut. Toen de AED in de zomer van 2020 heel even vermist bleek, beseften we ons maar al te goed hoe belangrijk de aanwezigheid hiervan is. Op dat moment besloten we dat deze lifesaver ook bij ons kantoor in Leerdam onmisbaar was. 

Gemiddeld worden per week 300 Nederlanders getroffen door een hartstilstand. Dat zijn bijna twee personen per uur.“Een AED in de buurt kan precies het verschil zijn tussen leven en dood van een mens. De overlevingskans bij gebruikmaking van een AED kan oplopen tot 70%”, aldus Jesse van Ekeren mede eigenaar van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Voornoemde uitspraak wordt bevestigd door Bianca van Drenth, burgerhulpverlener van HartVeilig Wonen. “Een ambulance heeft tijd nodig om ter plaatse te komen. Het snel kunnen gebruiken van een AED verhoogt de kans om een hartaanval te overleven”.

De overlevingskans bij gebruikmaking van een AED kan oplopen tot 70%.

Voor de voorzitter Ellen Langhorst van de Festiviteitenvereniging Dalem is, met het beschikbaar stellen van een AED, een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. “Wij vinden de aanwezigheid van voldoende AED's en vrijwilligers in de regio die de AED's kunnen bedienen belangrijk.

Reanimatiecursus AED
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact