Mijn favorieten

Verhuur

Het verhuren van een bedrijfspand is een complexe zaak. Bestemmingsplannen, vergunningen, uitbreidingsmogelijkheden en fiscale aangelegenheden zijn maar enkele van de vele onderdelen waar rekening mee gehouden dient te worden. Daarnaast verschilt de aanpak per bedrijfstak en bedrijfspand. Uiteraard is het van belang dat jouw pand professioneel wordt aangeboden en gepresenteerd aan een zo breed mogelijk publiek. Wij maken gebruik van uitgebreide netwerken zijnde onder andere onze eigen website en Funda in Business.

We bespreken onder andere samen met jou je wensen en visie over het profiel van de huurder, de termijn van het huurcontract en de huurprijs. Indien een huurder is geïnteresseerd leggen wij na zorgvuldige screening het profiel van de huurder ter beoordeling en goedkeuring aan je voor. Wij begeleiden een bezichtiging zodat je daar geen omkijken naar hebt. Wij verzorgen het opmaken van het huurcontract en het laten ondertekenen van het huurcontract door de verhuurder.

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe wij het verschil kunnen maken? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken en/of om een ter zake deskundig advies af te geven met betrekking tot de verhuur van jouw bedrijfspand.