Mijn favorieten

Beleggingspanden

Het is belangrijk om de plaats en omgeving goed te kennen als je een beleggingspand wilt aankopen. Welke wijken zijn aantrekkelijk en in opkomst? Wat zijn de bestemmingsplannen van de betreffende gemeente? Welke specifieke regels gelden bij verhuur van een beleggingspand? Cruciaal om te weten omdat deze gegevens mede de toekomstige waarde en het rendement van je beleggingspand bepalen.

In het gebied rondom Gorinchem en Leerdam, grofweg tussen de A27, A15 en A2 kennen wij elke straat en steen. Wij weten wat er speelt en kunnen je goed adviseren over welke beleggingspanden interessant zijn om in te investeren.

Beleggingspanden kunnen het risico spreiden wanneer je reeds belegt in aandelen en/of obligaties. Het risicoprofiel van een investering in onroerend goed ligt namelijk tussen het risicoprofiel (van het aankopen en of hebben) van aandelen en obligaties in.

Je kunt natuurlijk ook in een beleggingspand willen beleggen om een beter rendement op je vermogen te maken.

Wil je in een beleggingspand beleggen en/of een beleggingspand via ons te koop en/of te huur aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren en begeleiden je graag met als doel een beter rendement op je vermogen te maken.