Mijn favorieten

Verhuur

Van Ekeren Kuiper is één van de meest actieve makelaarskantoren op het gebied van verhuur in de regio Leerdam – Lingewaal – Gorinchem. Ons grote zoekersbestand en uitgebreide netwerk zorgen er voor dat we de juiste huurder voor jouw woning kunnen vinden. Uiteraard helpen prominente plaatsingen op onze eigen website en Funda.nl hier bij.

Voor jou als verhuurder is het uiteraard ook van groot belang dat jouw bezit op fatsoenlijke wijze bewoond wordt en dat de huurder de zaken financieel goed voor elkaar heeft. Bij elke verhuur screenen we dan ook de huurder, zodat de kans kleiner wordt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wij kunnen ook gebruikmaken van de NVM Woontoets. De NVM Woontoets richt zich op het screenen van (potentiële) huurders, de uitvoering van de NVM Woontoets wordt verzorgd door de Validata Group. De Validata Group is gespecialiseerd in het screenen van persoonsgebonden gegevens. Door het gebruik van deze toets voorkom je zoveel mogelijk dat je in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen. Lees meer over de NVM Woontoets


Wil je tijdelijk verhuren wanneer je woning in de verkoop staat? Ook daarvan hebben we de kennis in huis en is verhuur op basis van de Leegstandswet of huur van korte duur belangrijk.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring