Mijn favorieten

Woning verhuren

Op het gebied van woningen verhuren in de regio Leerdam - Lingewaal - Gorinchem zijn wij bij Van Ekeren Kuiper één van de meest actieve makelaarskantoren. Met een groot zoekersbestand en een uitgebreid netwerk vinden we de juiste huurder voor jouw woning. Dit doen we met prominente plaatsingen op onze eigen website, social media en Funda.nl. Zo zetten we jouw woning in de spotlights!
 

Wij screenen de huurder als we jouw woning verhuren

Voor jou als verhuurder is het uiteraard ook van groot belang dat jouw bezit op fatsoenlijke wijze bewoond wordt en dat de huurder de zaken financieel goed op orde heeft. Als we een woning verhuren, screenen we de huurder dan ook altijd. Zo verkleinen we de kans dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. 

De NVM Woontoets

Eén van onze hulpmiddelen daarbij is de NVM Woontoets, welke zich richt op het screenen van jouw (potentiële) huurders. De uitvoering hiervan wordt verzorgd door de Validata Group. Zij zijn gespecialiseerd in het screenen van persoonsgebonden gegevens. De NVM Woontoets voorkomt zo veel mogelijk dat je in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen.  

Tijdelijk verhuren

Staat je woning in de verkoop en wil je deze tijdelijk verhuren? Ook daarvan hebben wij kennis in huis! We vertellen je graag meer over verhuur op basis van de Leegstandswet of huur van korte duur. 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring