0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
4223 SH Hoornaar

MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar

€495.000,- tot €795.000,-
Wave Wave
Dennis Meer informatie?

Tessa helpt je graag met al jouw vragen over dit project.

0183 - 67 29 92 info@vanekerenkuiper.nl
Bewaren
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Bouwtypes
  • Media
  • Video

Omschrijving

Uniek en prachtig wonen met uitzicht op de polder!

Aan de rand van Hoornaar, in de open lintbebouwing aan de Lage Giessen, wordt een voormalige boerderij met erf her-ontwikkeld. Het voorhuis wordt gerenoveerd, het achterhuis (De Deel) wordt opnieuw opgetrokken en omvat straks 3 nieuwe woningen. Achter de voormalige boerderij worden 2 vrijstaande woningen gebouwd. Verder is er een ‘schuur’ met 4 carports en 4 bergingen. Samen vormen deze gebouwen als het ware een erf met een gemeenschappelijke toegangsweg.

De percelen grasland links en rechts van het erf zijn ook onderdeel van de ontwikkeling...
Lees meer

Kenmerken

Soort objecten Nieuwbouwwoningen
Start bouw n.v.t.
Aantal bouwnummers 0
Woonoppervlakte 186 m2 t/m 212 m2
Bekijk alle bouwtypes

Omschrijving

Uniek en prachtig wonen met uitzicht op de polder!

Aan de rand van Hoornaar, in de open lintbebouwing aan de Lage Giessen, wordt een voormalige boerderij met erf her-ontwikkeld. Het voorhuis wordt gerenoveerd, het achterhuis (De Deel) wordt opnieuw opgetrokken en omvat straks 3 nieuwe woningen. Achter de voormalige boerderij worden 2 vrijstaande woningen gebouwd. Verder is er een ‘schuur’ met 4 carports en 4 bergingen. Samen vormen deze gebouwen als het ware een erf met een gemeenschappelijke toegangsweg.

De percelen grasland links en rechts van het erf zijn ook onderdeel van de ontwikkeling en zijn straks gezamenlijk eigendom van de bewoners. Vrij zicht over deze percelen is hierdoor ten alle tijden gewaarborgd. Voor het erf en het grasland is een totaalplan gemaakt met een bijbehorend beplantingsvoorstel. Hierin blijft veel van het bestaande groen gehandhaafd en wordt de aanleg van nieuw groen omschreven. Het gehele project is idyllisch gelegen met vrijuitzicht over de polder, gelegen nabij de 'Kromme Giessen', een zijtak van het sfeervolle riviertje 'De Giessen'.

STARTBOUW BEGIN SEPTEMBER!

Woning 2 en 3 (De Deel):
Woning 2 en 3 zijn gesitueerd op de deel van de boerderij. Deze woningen worden geheel nieuw gebouwd, maar zullen qua maatvoering, materiaalgebruik, kleur en uitstraling aansluiten op het bestaande voorhuis. De deel krijgt een rieten kap, de gevels zijn van rood metselwerk met houten gepotdekselde delen in de kleur antraciet.

Met een woonoppervlakte van 186 m2 zijn de woningen groot te noemen. Geschikt voor gezinnen, maar door de mogelijkheid om ook op de begane grond te slapen ook voor senioren. Kortom levensloopbestendige woningen.

De indeling is voor deze 2 woningen identiek; de woonkamer ligt aan de achtertuin op het westen, met een riant uitzicht over de polder. De keuken kijkt uit op het erf aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping liggen de badkamer en 4 slaapkamers. De ouderslaapkamer, van maar liefst 23 m2, heeft een grote dakkapel met een pui van vloer tot plafond met daardoor vrij zicht over de polder. Op de tweede verdieping ligt een grote bergzolder, bereikbaar met een vaste trap.

De kaveloppervlakten van woning 2 en 3 zijn 288 m2. De achtertuinen liggen aan een brede watergang en zijn op het westen georiënteerd, dus op de middag- en avondzon. Op het erf hebben alle woningen een buitenberging en een carport.

Woning 5:
Deze vrijstaande woning ligt achter op het erf van de boerderij, aan de kant van het riviertje de Kromme Giessen. Deze vrijstaande woning heeft een ‘schuur’achtige uitstraling met een kap met rode dakpannen en gevels van antraciete houten delen en roomwit gekeimd metselwerk.

De woning hebben een woonoppervlakte van maar liefst 212 m2 met op de begane grond een riante woonkamer met keuken van maar liefst 86 m2. De woonkamer heeft aan drie zijden grote glaspartijen met prachtig vrij zicht over de omliggende polder. De ouderslaapkamer met badkamer op de begane grond maken de woning bij uitstek levensloopbestendig. Verder liggen op de begane grond de inpandige garage en de bijkeuken.

Op de eerste verdieping liggen nog 3 slaapkamers en een tweede badkamer. Dit maakt de woning ook zeer geschikt voor gezinnen. Natuurlijk kunnen 2 slaapkamers gecombineerd worden tot één grote slaap- of werkkamer. De kaveloppervlakte van woning 5 is riant te noemen, namelijk 747 m2. De tuin van woning 5 ligt op het zuiden en westen en grenst aan een brede watergang.

De indelingen van de woning 2, 3 en 5 zijn zorgvuldig ontworpen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u als koper individuele wensen heeft. Deze zijn natuurlijk bespreekbaar.

Ligging: Hoornaar is een dorp in de Alblasserwaard. Het dorp is klein, het telt ongeveer 1900 inwoners, maar beschikt wel over goede voorzieningen zoals twee basisscholen, een bso, een supermarkt, een natuurzwembad en een gezondheidscentrum met huisarts, fysiotherapie, tandarts en sportschool. Er is een actief verenigingsleven met o.m. een voetbalclub, bridgeclub een tennisclub, een gymvereniging en een volleybalvereniging. Gorinchem is de dichtstbijzijnde stad en voorziet in andere voorzieningen zoals middelbare scholen, theaters, winkelcentra en een uitstekend regionaal ziekenhuis.
Het is prettig wonen in Hoornaar. De combinatie van landelijk wonen, goede voorzieningen en een snelle auto-verbinding naar Utrecht, Breda en Rotterdam, maken het dorp populair onder streekgenoten en Randstedelingen.
Er zijn geen beschikbare bouwtypes.
golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak voor een nieuwbouwgesprek.

0183 67 29 92 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Venster sluiten
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 0
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 1
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 2
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 3
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 4
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 5
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 6
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 7
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 8
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 9
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 10
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 11
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 12
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 13
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 14
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 15
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 16
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 17
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 18
MoVe 2 Hoornaar - 6 woningen in Hoornaar, afbeelding 19