Mijn favorieten

Verkoop

Huis verkopen in omgeving Gorinchem en Leerdam?

Je wilt jouw woning verkopen. Maar daar komt veel bij kijken. Bij Van Ekeren Kuiper vinden we jouw woning bijzonder. Daarom helpen we je graag met een uitgekiend verkoopplan met ons team van makelaars in Gorinchem en Leerdam.

We nemen het werk uit handen en besteden veel aandacht aan de presentatie van jouw woning. Ook maken we gebruik van ons grote netwerk. Met onze kennis van de laatste ontwikkelingen, onze eerlijkheid en enthousiasme zorgen we voor de juiste ‘verkoper-/koper match’.

Wij helpen jou precies dát huis te vinden zodat jij van een huis jouw thuis kunt maken. Wij zijn er voor jou; op het juiste moment en op de juiste plaats. Om jou te laten wonen op de plek waar jij je thuis voelt.

Van Ekeren Kuiper is hier thuis.
In het gebied rondom Gorinchem en Leerdam, grofweg tussen de A27, A15 en A2 kennen wij elke straat en steen. Hier leven wij met plezier en daarom begrijpen we jouw woonwensen!

Maak een afspraak


WhatsApp ons op 06 302 576 63

Waarom Van Ekeren Kuiper?

 • Midden in het werkgebied! Je bent van harte welkom in onze twee moderne kantoren op goed bereikbare locaties in Leerdam en Gorinchem.
 • Passie voor styling! Onze passie voor styling zorgt ervoor dat jouw woning optimaal wordt gepresenteerd.
 • Jouw woning is bijzonder! Per woning een uitgekiend verkoopplan.
 • Complete dienstverlening onder één dak! Ook voor jouw hypotheek ben je bij ons aan het juiste adres.
 • Netwerk! Groot netwerk woningzoekers en proactief team, waarbij we doorlopend brainstormen met elkaar over de laatste ontwikkelingen en de juiste ‘verkoper-/koper match’.
 • Alle kennis in huis! De kennis van een groot, hoogopgeleid team, waarbinnen iedere makelaar zijn eigen specialisme heeft. We bepalen samen welke makelaar er bij jouw situatie past.
 • Altijd op de hoogte! Vaste contactpersonen en constant overleg en terugkoppeling hoe het ervoor staat.
 • Flexibel en goed bereikbaar! Onze drie NVM-makelaars en twee kandidaat NVM-makelaars zijn flexibel en goed bereikbaar, waardoor je altijd snel terecht kunt, ook 's avonds en in het weekend.
 • Kennis is macht! Wij beschikken over enorm veel data over de plaatselijke markt, denk daarbij aan (bijna) alle verkooprijzen, doorlooptijden, verhuisbewegingen (waar komt je koper vandaan), prijsontwikkeling en actuele rentestanden.
 • Een grote speler in nieuwbouw! Als NVM-Nieuwbouwspecialist zijn we op de hoogte. Schrijf je bij ons in en je bent als eerste op de hoogte.
 • Eigentijds! Wij zijn creatief en actief in de jonge media; je treft ons onder andere aan op Facebook, Instagram en Pinterest.
 • Buitenstate. Wij mogen ons met trots Buitenstate-makelaar noemen, gespecialiseerd in woonboerderijen en landelijke woningen. Kijk voor meer informatie op Buitenstate.nl.

Benieuwd geworden? We spreken graag met je af! 

Download hier de: Brochure van ons kantoor

Bekijk hier: Onze beoordelingen

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring