1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Maak kennis met Anne-Marie

Anne-Marie Hoogendoorn

Hypotheek- en Verzekeringsadviseur

Sinds oktober 2016 werk ik als hypotheek- en verzekeringsadviseur op het kantoor in Dalem. Daarvoor heb ik 25 jaar in het bankwezen gezeten, dus inmiddels ben ik alweer 30 jaar in de financiële dienstverlening werkzaam. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van hypotheekaanvragen, vanaf de afspraak tot na het passeren bij de notaris. Er komt soms best veel bij kijken, maar dat houdt het uitdagend.

Naast mijn job hier, heb ik ook nog voldoende tijd om te genieten van de andere leuke dingen van het leven. Naast de jaarlijkse zomervakantie proberen we regelmatig een paar dagen of een weekendje erop uit te gaan. Dit doe ik samen met mijn gezin, maar ook al ruim twintig jaar, een of twee keer per jaar naar Maastricht met vrienden, dolle pret altijd. Verder vinden we het heerlijk om uit eten te gaan of lekker thuis te eten en borrelen met vrienden. Daarnaast ga ik twee keer per week naar de sportschool, om de gezellige weekenden weer een beetje te compenseren.

Van Ekeren heeft een heerlijk jong en dynamisch team, waarin ik mij prima thuis voel. We staan als een team en ieder is bereid elkaar te helpen. Echt uniek!

Anne-Marie Hoogendoorn
golfbeweging1
golfbeweging2

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken