1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Wat kun jij besparen voor jouw eigen huis? Bereken het binnen 2 minuten

Wat kun jij besparen voor jouw eigen huis? Bereken het binnen 2 minuten

Hoe energiezuiniger je woning, hoe lager je energierekening en hoe hoger je wooncomfort. Er zijn veel mogelijkheden om een huis energiezuiniger te maken, denk aan zonnepanelen, spouwisolatie, dakisolatie en ga zo maar door. Maar welke mogelijkheden zijn nu eigenlijk interessant voor jouw woning?


Hoe energiezuinig is mijn huis?

Hoe energiezuiniger je woning, hoe lager je energierekening en hoe hoger je wooncomfort. Er zijn veel mogelijkheden om een huis energiezuiniger te maken, denk aan zonnepanelen, spouwisolatie, dakisolatie en ga zo maar door. Maar welke mogelijkheden zijn nu eigenlijk interessant voor jouw woning? Ontdek binnen 2 minuten hoe je slim jouw huis kunt verbeteren. Dat kan heel eenvoudig via onze handige tool. Vul je postcode en huisnummer in en doorloop het stappenplan. Je ontvangt gratis een persoonlijk advies voor jouw woning.

Doe hieronder de check

 

 

Heb ik een hogere hypotheek nodig om mijn huis energiezuiniger te maken?

Een nieuwe cv-ketel of warmtepomp, het isoleren van de muren of zonnepanelen op je dak... Deze energiebesparende maatregelen zijn natuurlijk niet gratis. Gelukkig zijn er financieringsmogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je deze kosten kunt meefinancieren met je hypotheek? Je hypotheek mag maximaal 100 procent van de woningwaarde zijn.
 

Wil je investeren om je woning energiezuiniger te maken en kun je dat aantonen? Dan mag de hypotheekverstrekker meer geld aan jou uitlenen. Je hypotheek mag dan uitkomen op 106 procent van de nieuwe woningwaarde. Dit geldt voor bestaande bouw en nieuwbouw. Vanzelfsprekend moet je deze hogere hypotheek kunnen dragen met jouw persoonlijke financiële situatie. Dit kun je altijd bespreken met een adviseur van Van Ekeren Hypotheken.
 

Subsidie voor een energiezuiniger huis?

De kans is groot dat jij recht hebt op een subsidie. Of dat je gebruik kunt maken van leningen die er zijn voor energiebesparende maatregelen. Er is namelijk een landelijke subsidie voor warmtepompen, zonneboilers, pelletkachels en biomassaketels. Sommige provincies en gemeenten hebben ook lokale subsidiepotjes.
 

Zonnepanelen

Grote kans dat je het in je eigen woonwijk ziet: steeds meer woningen hebben zonnepanelen op het dak. Overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Het kabinet verlengt de subsidieregeling voor zonnepanelen met drie jaar. Dit betekent dat je tot 2023 de stroom die je zelf opwekt en teruglevert aan het elektriciteitsnet volledig mag aftrekken van je eigen energieverbruik. Over dat deel is dan geen energiebelasting verschuldigd.
 

Bedrijfsfinanciering

Wij kunnen je ook een consumptieve (bedrijfs)financiering aanbieden. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het financieren van energiebesparende maatregelen? Neem contact op met één van onze hypotheekadviseurs voor het maken van een afspraak. Wij helpen je graag bij het realiseren van je energiebesparende maatregelen.
 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact