1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Van Ekeren Kuiper wandelt 24 uur voor het goede doel!

Van Ekeren Kuiper wandelt 24 uur voor het goede doel!

Op vrijdag 2 juni gaan veel van onze collega's 24 uur meelopen voor het goede doel in Neerrijnen. Een mooi en puur evenement om zoveel mogelijk geld op te halen en aandacht te vragen in strijd tegen de ziekte kanker. De opbrengst van de teams en sponsoren wordt volledig gedoneerd aan het KWF en het Toon Hermans Huis.

Wat voor evenement is de Wandel voor 't Leven?

Wandel voor 't Leven is een evenement dat mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt en inspireert om positieve veranderingen teweeg te brengen. Met een focus op gezondheid, gemeenschapsopbouw en het ondersteunen van belangrijk medisch onderzoek, biedt Wandel voor 't Leven een unieke gelegenheid om te wandelen en het leven te vieren. Het wandelen in rondes doen wij symbolisch tegen de klok in; om de helaas nog steeds voortdurende strijd tegen kanker tegen te gaan. 

Twaalf verschillende teams zullen in estafettevorm 24 uur lang lopen door het prachtige Neerrijnen. Daarnaast zijn er activiteiten zoals muziek, marktkraampjes, springkussen en momenten van stilte. 

 

''Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand die geraakt is door de ziekte kanker. Wij vinden het belangrijk om stil te staan en aandacht te vragen voor de strijd tegen deze ziekte.''

 

Help jij ons mee om een mooi geld bedrag op te halen?

Samen met NH1816 hebben wij al een mooie bijdrage klaar staan. Wil jij ook een donatie doen? Ook een kleine bijdrage is meer dan welkom. Doneren kan eenvoudig via hier.

 

 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact