1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Van Ekeren Kuiper breidt uit met de overname van 2M makelaars Papendrecht en Dordrecht

Van Ekeren Kuiper breidt uit met de overname van 2M makelaars Papendrecht en Dordrecht

In gesprek met Tiemen Witvliet van 2M Makelaars en Jenno van Ekeren van Van Ekeren Kuiper. De overname van de kantoren in Papendrecht en Dordrecht brengt een mooie uitbreiding van het werkgebied én kennis over de nieuwe regio met zich mee.

Een mooie uitdaging voor Van Ekeren Kuiper

Tiemen Witvliet en Jenno van Ekeren kennen elkaar al jaren. Tiemen: “Voor ik mijn eigen makelaarskantoor 2M startte, heb ik met enorm veel plezier bij Jenno gewerkt. Toen het idee ontstond om een stapje terug te doen uit de makelaardij, me te specialiseren en mijn eigen taxatiebureau te starten, was hij de eerste en enige aan wie ik dacht.” Aan de andere kant van de tafel zit Jenno te glimlachen, “Dat is toch een prachtig compliment? Hoe mooi is het dat onze paden nu weer kruisen.” 

 

Twee partijen slaan de handen in één

Van Ekeren Kuiper neemt per juli de twee makelaarskantoren van 2M in Papendrecht en Dordrecht over. Na de overname blijven de partijen intensief met elkaar samenwerken in de makelaardij. Van Ekeren Kuiper runt nu twee kantoren in Dalem/Gorinchem en Leerdam. Het managementteam bestaat uit Jenno van Ekeren (oprichter), Dennis Kuiper, Jesse van Ekeren en Tessa van Ekeren. Al 25 jaar adviseren zij hun klanten op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. 

2M is een sterke speler en een begrip in de regio Drechtsteden, met een deskundig team, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Een cultuur die goed aansluit bij Van Ekeren Kuiper. Van Ekeren Kuiper zal de bestaande expertise voortzetten, aanvullen en de dienstverlening uitbreiden met een afdeling voor hypotheken en verzekeringen en advisering en verkoop van nieuwbouw- en transformatieprojecten.  

 

Blik op de toekomst

Na goed overleg en wederzijds vertrouwen, zette de twee oud-collega’s hun handtekening op dinsdag 1 juni; op de dag dat Van Ekeren Kuiper precies 25 jaar bestaat. Oprichter en mede-eigenaar Jenno van Ekeren zegt heel trots: “De overname van 2M en uitbreiding van Van Ekeren Kuiper is dé kers op de taart bij ons 25-jarig bestaan. We kijken beiden met veel plezier de toekomst in.”

 

Kijk voor meer informatie over de twee bedrijven op 2mmakelaars.nl en vanekerenkuiper.nl

 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact