1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

RTL "Voor hetzelfde geld" in Spijk

RTL "Voor hetzelfde geld" in Spijk

Wonen in VS. wonen buiten de stad. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Steeds meer mensen krijgen de behoefte rustiger en met meer ruimte te wonen. Daarnaast betaal je in de stad relatief veel geld voor weinig ruimte. De keuze voor een dorp wordt dus steeds vaker gemaakt.

In RTL's "Voor hetzelfde geld" laat Natasja Froger woningzoekers zien waar zij - je raadt het al - voor hetzelfde geld zouden kunnen wonen. De zoekers mogen uit drie voorgestelde woningen buiten de stad één woning kiezen waar zij een week lang mogen proefwonen. Afgelopen maandag koos het zoekende koppel voor de Spijkse Kweldijk in Spijk: een woning bij ons in de verkoop!

Verliefd op Spijk en omgeving!

Wat was het een leuke aflevering! Zo zagen we dat het koppel hun hart verloor aan onze omgeving. De charme van Spijk, de markt in Arkel én natuurlijk lekker op de fiets naar Gorinchem. De boodschapjes bij de supermarkt op Gorinchem-Oost en een lekker biertje aan het water Buiten de Waterpoort. Wat mogen we dan weer trots zijn, op onze mooie omgeving. Wij waren dat in ieder geval wel.  

Toch was het niet hún droomhuis 

Het stel besloot zeker in deze omgeving hun zoektocht voort te zetten. De woning aan de Spijkse Kweldijk was echter niet hun droomwoning. Om die reden stapten zij aan het eind van de aflevering bij ons binnen: Van Ekeren Kuiper in Dalem/Gorinchem. Samen met onze makelaar Mark Bikker bespraken zij hun woonwensen en keken ze naar potentiële woningen in de omgeving.  

Was het wel jouw droomhuis? 

Deze heerlijke woning aan de Spijkse Kweldijk is dus nog steeds beschikbaar. Was jij wel enthousiast? Bekijk de foto's en omschrijving eens online of neem direct contact met ons op voor een bezichtiging. Ook kun je natuurlijk de aflevering nog eens terugkijken voor een goede virtuele tour. 

Gemist? Je bekijkt de uitzending hier

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact