1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Nieuwbouw update november 2019: wat wordt er hard gebouwd!

Nieuwbouw update november 2019: wat wordt er hard gebouwd!

In Gorinchem, Vuren, Herwijnen, Leerdam en Zijderveld wordt er momenteel hard gebouwd. Kopers nemen hier regelmatig een kijkje: "hoe ver zijn ze?" Wij maakten een rondje en geven je graag een update.

Gorinchem | Hoog Dalem | Maarschalk

Wat wordt er hard geklust in Hoog Dalem! Beetje bij beetje ontstaat er een verrassend landelijke woonomgeving die heerlijk centraal is gelegen. Project Maarschalk biedt 19 luxe vrijstaande villa's in een omgeving waar groen en water gecombineerd worden met alle gemakken en voorzieningen in de buurt.

De eerste fase van 8 woningen is net opgeleverd. Wat zijn ze mooi geworden!

Vuren | De Vuurvlinder

De vergunning is verleend! In Vuren is inmiddels te zien dat alles gesloopt is en ook het verkoopbord is al weggehaald. Klaar om de 20 gasloze nieuwbouwwoningen te bouwen!

Van de 20 woningen zijn er inmiddels al 19 verkocht en 1 woning is onder optie. De bouw zal rond april 2020 starten. In de loop van het nieuwe jaar zullen wij ook starten met de verkoop van fase 3 van De Vuurvlinder.

Herwijnen | Herwijnen - Oost

De 8 tweekappers in Herwijnen - Oost: wat gaan ze hard en wat worden ze mooi! Recent gestart en nu wordt er al vol op gemetseld.

Momenteel is er nog slechts één te koop!

Leerdam | Broekgraaf | Kwarshove

Duurzaam en energiezuinig. Nieuwbouwwijk Kwartshove in Leerdam is er klaar voor. Het bouwbord is geplaatst, dus het eerste kwartaal van 2020 zullen we namens Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen starten met de verkoop van 68 gasloze Nul-op-de-Meter woningen: rug-aan-rugwoningen, tussenwoningen, hoekwoningen met garages en tweekappers.

Leerdam | Broekgraaf | Kristalpark

In het Kristalpark in Leerdam is te zien dat ze hard aan het werk zijn met een appartementsgebouw van 24 appartementen en daarnaast 12 parkwoningen. De woningen krijgen een eigenzinnig, ruim en groen karakter. Helemaal van deze tijd, dus!

Van de woningen zijn er nog twee bouwnummers beschikbaar. De 24 appartementen zijn allemaal verkocht.

Leerdam | Broekgraaf | Heren van Broekgraaf

Een eigen stijl met een eigen karakter, net als jij. Wat mooi om te zien hoe deze (gasloze) woningen via een prefab systeem zo snel gerealiseerd worden! Als je een ochtendje blijft staan, zul je versteld staan van de vooruitgang.

De opvallende verschillende vormen, gevels, kleuren en materialen zullen doen denken aan karakteristieke herenhuizen, maar dan in een modern (en duurzaam) jasje.

Leerdam | Broekgraaf | De Reiger

Van nieuwbouwproject De Reiger zijn alle 18 ruime en energiezuinige woningen inmiddels verkocht.

Leuk weetje! Wist je dat de naam van De Reiger en de architectuur van de woningen alles behalve toeval zijn? De ruime overstekken van de woningen deden de architecten denken aan een reiger die rustig staat te wachten aan de waterkant.

Zijderveld | Lentehof

De vergunning had helaas wat vertraging opgelopen, maar inmiddels is de bouw flink opgestart. De laatste heipalen van blok 3 en 4 werden op het moment van de foto geslagen, waardoor het heiwerk straks al klaar is.

Van het project Lentehof in Zijderveld zijn alle 23 woningen namens Gebroeders Blokland verkocht.

Iets voor jou?

Heb je interesse in de nog beschikbare woningen of wil je graag meer informatie? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor in Dalem (Gorinchem) of Leerdam. Ook kun je direct contact met onze makelaars opnemen.

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact