1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Nieuwbouw update mei 2020: aanbouw en afronding

Nieuwbouw update mei 2020: aanbouw en afronding

Hoe staat het met onze nieuwbouwprojecten in aanbouw en afronding? Met een paar heerlijke zonnestralen op het dak van de Van Ekeren Kuiper Caddy, stapten collega's Jim en Randy afgelopen vrijdag in voor een voorjaarsupdate. Wat staat er inmiddels in Broekgraaf - Leerdam, wat is er al te zien bij de Vuurvlinder in Vuren en hoe stond het ervoor in het zonnige Herwijnen? Wij geven je graag een update!

De Vuurvlinder | Vuren 

Dorps wonen vlakbij de stad. Dat biedt project De Vuurvlinder in Vuren. Ten tijde van onze vorige update was de vergunning net verleend. Afgelopen april is de start bouw geweest. Inmiddels zijn alle 20 woningen verkocht. Op het moment van de foto's werd er hard gewerkt en waren onder andere de funderingen al te zien.    

Kolfflaan | Herwijnen - Oost 

Op 3 september werd de eerste paal geslagen aan de Kolfflaan in Herwijnen. Tijdens onze laatste nieuwbouw update waren ze al vol op aan het metselen. Onlangs zijn de woningen opleverd aan de kopers. We troffen vrijdag dus niet alleen hardwerkende klusjesmannen aan, maar ook enthousiaste nieuwe woningeigenaren. 

Lentehof | Zijderveld 

Op 13 februari 2020 is de bouw van dit project middels een feestelijk event gestart. Alle woningen van dit project zijn ook al verkocht.  

Heren van Broekgraaf | Broekgraaf | Leerdam 

In september is van start gegaan met grondboringen en in oktober volgde de bouw van de woningen. Een aantal maanden later - afgelopen vrijdagmiddag- waren we toeschouwers van de oplevering. Een eigen stijl met een eigen karakter. Dat was het plan en dat is wat het ook echt geworden is. Op één bouwnummer na zijn alle woningen verkocht. Dit laatste bouwnummer staat op dit moment wel onder optie.  

Kristalpark | Broekgraaf | Leerdam

Op 30 oktober 2019 werd in het Kristalpark de eerste paal geslagen van dit project bestaande uit woningen en appartementen. Tijdens onze vorige nieuwbouw update waren alle appartementen al verkocht. Op dit moment zijn ook alle kristalwoningen van de markt. Afgelopen vrijdag hadden wij de mazzel dat we even binnen mochten kijken!  

Is nieuwbouw iets voor jou?

Is jouw droomwoning een nieuwbouwwoning? Houd ons actuele nieuwbouwaanbod dan goed in de gaten. Heb je een vraag over één van bovenstaande of andere projecten? Je bent weer van harte welkom op één van onze kantoren. 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact