1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Nieuwbouw op het oog? Wij helpen je verder in deze 3 stappen!

Nieuwbouw op het oog? Wij helpen je verder in deze 3 stappen!

Nieuwbouw is booming en of wij nu wel of niet de verkopend makelaar zijn: wij helpen je graag! Zo ben je bij ons van harte welkom voor het vastleggen van de lage hypotheekrente, een vrijblijvend verkoopadviesgesprek én een onafhankelijke check van je koop-/aannemingsovereenkomst.

Nieuwbouw is booming! In verschillende wijken in Gorinchem, maar ook het omliggende Leerdam, Herwijnen en Vuren worden prachtige nieuwe woningen gerealiseerd. Zit jouw nieuwe thuis er tussen? Of je nu pas net iets op het oog hebt, of al op het punt staat iets te kopen: als NVM Nieuwbouwspecialist helpen wij je graag verder. Ook als wij niet de verkopend makelaar zijn. Dat doen we aan de hand van de volgende 3 stappen.


1. Leg de historisch lage hypotheekrente vast

Blijf jij je ook verbazen over de historisch lage hypotheekrente of is dit juist iets waar je je nog niet in hebt verdiept? In beide gevallen adviseren wij je om snel eens binnen te stappen bij onze collega's van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. Want hoe zit het nu precies met de ins en outs van een hypotheek afsluiten, wat zijn de mogelijkheden, welk bedrag kun je maximaal lenen en wat zijn de maandlasten die hier bij komen kijken?
 

Gelukkig hoef je de antwoorden op deze vragen echt niet allemaal te Googlen. Wist je dat een eerste hypotheekgesprek bij ons altijd gratis is?
 


2. Plan een verkoopadviesgesprek

Wanneer je een nieuwbouwwoning op het oog hebt, zul je ook na (moeten) gaan denken over de verkoop van je huidige woning. Ook dat is weer een stap en dat begrijpen wij bij Van Ekeren Kuper als geen ander. Net als jij, vinden wij jouw woning bijzonder. Om die reden maken we graag kennis en stellen we een persoonlijk verkoopplan op dat volledig is uitgekiend voor jouw woning. Wanneer je je huidige woning gaat verkopen, komen wij kosteloos bij je langs om de woningwaarde te berekenen.

Ondanks dat wij altijd snel tijd voor je hebben, kunnen we ons voorstellen dat je direct al heel benieuwd bent wat je woning nu precies waard is. Daarom kun je bij ons online vast een globale check doen.
 


3. Een onafhankelijke check van jouw koop-/aannemingsovereenkomst

Een koopovereenkomst is niet iets dat je zomaar even doorbladert en krabbelt. Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, krijg je weer te maken met een net wat andere variant: een koop-/aannemingsovereenkomst, waarin de koopakte voor de grond is gecombineerd met de aannemingsovereenkomst voor de bouw. Is dit helemaal nieuw voor je of vind je het gewoon fijn om hem onafhankelijk te laten checken? Wij lopen hem graag even door en adviseren je waar nodig. 

Stap voor stap naar jouw nieuwe thuis

Leg dus nu de lage hypotheekrente bij ons vast, plan een vrijblijvend verkoopadviesgesprek én laat je koop-/aannemingsovereenkomst onafhankelijk door ons checken. Als NVM Nieuwbouwspecialist zijn wij jouw analist, adviseur en makelaar in één. 

Zo doorlopen we samen stap voor stap een nieuwe fase in je leven. Gewoon, met een kop koffie of thee bij ons op kantoor.
 
Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact