1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Herfst update nieuwbouw: Klaar voor de bouw?

Herfst update nieuwbouw: Klaar voor de bouw?

In mei hebben we je al op een van onze blogs laten weten hoe het stond met onze nieuwbouwprojecten in aanbouw en afronding. In deze voorjaarsupdate was te zien dat er flink werd gewerkt aan het project de Vuurvlinder in Vuren en Broekgraaf in Leerdam. Deze keer zijn collega’s Jim en Randy samen met stagiair Daniël op pad geweest voor een herfstupdate over deze en nieuwe projecten.

De Maarschalk | Gorinchem

We namen een kijkje bij De Maarschalk in Hoog Dalem. Waar er in de woningen van de eerste fase al heerlijk geleefd wordt, wordt er voor fase 2 nog hard gewerkt. De laatste woningen van fase 2 zijn net verkocht. Misgegrepen? Er komt een derde fase met daarin 3 woningen! Wordt vervolgd.    

Lage Giessen | Hoornaar

In september is de eerste paal geslagen voor de herontwikkeling van De Lage Giessen aan de rand van Hoornaar. Een voormalig boerderij met erf maakt plaats voor vier karakteristieke nieuwe woningen. Het voorhuis van de boerderij wordt gerenoveerd en het achterhuis wordt opgetrokken tot 3 woningen. Achter de voormalige boerderij worden 2 vrijstaande woningen gebouwd. Samen vormen deze woningen een erf met een gemeenschappelijke toegangsweg. Op de foto’s zijn het voorhuis te zien en de funderingen voor het achterhuis.

De Heerlijkheden | Broekgraaf | Leerdam

De bouw van deze woningen is in september gestart en nu zijn er nog maar een aantal woningen beschikbaar. Dit plandeel omvat een ruime selectie aan twee-onder-een-kapwoningen gunstig gelegen in de nieuwbouwwijk Broekgraaf. Meer lezen over De Heerlijkheden?

Kwartshove | Broekgraaf | Leerdam

Wat valt er veel te zien in Broekgraaf! We blijven dan ook nog even in deze mooie nieuwe wijk in Leerdam, want hier zijn ze ook begonnen met de grondboringen voor project Kwartshove. Hier worden uiteindelijk twee-onder-een-kap-, rug-aan-rug, tussen-, half vrijstaande, hoek- en eindwoningen gebouwd.

De Buitens | Leerdam

Hier vandaan reden we door naar project De Buitens in Leerdam, waarvan alle woningen inmiddels zijn verkocht. Door de grote diversiteit aan woningtypen, heeft iedere woning een uniek karakter. De grond is volledig gesaneerd, dus na goedkeuring kan de bouw worden gestart!

Engelenweide | Herwijnen

Het nieuwste stukje van Herwijnen Oost wordt met de bouw van de Engelenweide nog mooier dan het al was. Van deze 24 woningen zijn er nog een aantal bouwnummers vrij. De lussen die je op de eerste foto uit de grond ziet steken, zijn voor de warmtepompen en gaan metersdiep de grond in! De grondboringen zijn voor dit project al gedaan, dus ook hier kan de bouw van start gaan.

De Vuurvlinder | Vuren

De laatste bestemming van onze nieuwbouwtrip is het nieuwbouwproject De Vuurvlinder in Vuren. In de nieuwbouw update in mei waren de funderingen van de woningen van fase 1 en 2 al te zien. Zoals op de linker foto nu te zien is, krijgen deze woningen steeds meer vorm. De woningen van fase 1 en 2 zijn allemaal al verkocht. Door dit succes ontstond naastgelegen fase 3, waar we vanzelfsprekend ook even een kijkje namen. Op de rechter foto zie je dat er nu hard gewerkt wordt om ruimte te maken voor deze 8 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Naar verwachting wordt in 2021 gestart met de bouw.

Is jouw droomwoning een nieuwbouwwoning?

Laat het ons weten! We gaan graag met je op zoek naar jouw volgende stap.

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken