1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Gerssen & Donkersloot Makelaars sluit aan bij Van Ekeren Kuiper Culemborg

Gerssen & Donkersloot Makelaars sluit aan bij Van Ekeren Kuiper Culemborg

Per 1 februari 2023 sluiten makelaar Robbert Pennock en office manager Charlotte van den Bogaert van Gerssen & Donkersloot Makelaars uit Geldermalsen aan bij Van Ekeren Kuiper in Culemborg. Het makelaarskantoor uit Geldermalsen is een bekende in de regio.

Met Robbert als NVM Makelaar beschikt voorheen Donkersloot Makelaardij en later Gerssen & Donkersloot over meer dan 45 jaar ervaring in de makelaardij in de regio West-Betuwe.

“In mijn toekomstvisie vond ik een nieuwe partner in Van Ekeren Kuiper”, zegt Robbert Pennock. “Samenwerking met collega’s én klanten vind ik één van de belangrijkste aspecten van de makelaarswereld. In Van Ekeren Kuiper heb ik de juiste partner hiervoor gevonden. We delen dezelfde passie voor het vak en de klant.”

Perfecte aanvulling op elkaar

Dennis Kuiper, NVM Makelaar Taxateur en directeur bij Van Ekeren Kuiper, haakt in: “Het is voor ons een perfecte aanvulling. In deze regio zijn wij al langere tijd actief en hebben sinds afgelopen lente een kantoor in het historische centrum van Culemborg. Met de expertise die de collega’s van Gerssen & Donkersloot meebrengen, de visie en de gezamenlijke kennis over de regio staan we als een huis. En laat dat toevallig net ons vakgebied zijn” zegt hij met een knipoog.

“Het verkopen van een huis is een belangrijk proces voor veel mensen,” zegt Robbert, “maar voor mij is de mens achter de woning altijd veel belangrijker geweest. Dat zie je terug in onze werkwijze en dat blijft zo, ook op het moment we samen met Van Ekeren Kuiper verder gaan.”

Vier moderne kantoren en uitgebreid dienstenaanbod

Van Ekeren Kuiper heeft naast de vestiging in Culemborg ook kantoren in Papendrecht, Gorinchem en Leerdam. Door brede samenwerking worden de diensten uitgebreid, je nu terecht voor hypotheekadvies, nieuwbouw, verhuur, bedrijfsmakelaardij, Exclusief wonen (Buitenstate), verzekeringen en financieel advies. “Wij blijven je vertrouwde makelaar en bieden je naast de persoonlijke service die je al van ons gewend bent, ook meer expertise, diensten en groot lokaal netwerk.”

Makelen in de vertrouwde regio

Robbert blijft makelen in zijn vertrouwde Geldermalsen en omstreken. Zelf is hij woonachtig in Tricht en heeft meer dan 20 jaar ervaring als makelaar in deze regio. Charlotte en hij gaan ook werken vanuit het kantoor van Van Ekeren Kuiper aan Het Hof 1 in Culemborg. Zo kunnen klanten voor al hun woonzaken, van makelaardij tot hypotheek en verzekeringen terecht op één locatie. “We komen uiteraard nog steeds graag bij je thuis langs,” zegt Robbert met een glimlach, “maar de koffie staat bij ons altijd klaar. Loop gerust eens binnen, we zijn er voor je!”

 

Voor meer informatie over Van Ekeren Kuiper en de diensten die zij bieden kun je terecht op www.vanekerenkuiper.nl of via telefoonnummer 0345-632100. Meer informatie over Gerssen & Donkersloot vind je op www.gdmakelaars.nl of via 0345-577377.

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact