1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Gerald de Jong krijgt titel NVM Woningmarktconsultant (WMC)

Gerald de Jong krijgt titel NVM Woningmarktconsultant (WMC)

Een mooie aanvulling voor het nieuwbouwteam van Van Ekeren Kuiper. Gerald de Jong is afgestudeerd als NVM Woningmarktconsultant (WMC).

We zijn trots te melden dat ons nieuwbouwteam een nieuwe titel op zijn naam heeft. Makelaar Gerald de Jong is eind 2022 afgestudeerd voor de opleiding NVM Woningmarktconsultant (WMC). Na een mooi cijfer voor zijn scriptie en verdediging heeft hij het diploma ontvangen. Een prachtige aanvulling voor ons nieuwbouwteam, welke bestaat uit makelaars die de opleiding tot Nieuwbouwspecialist succesvol hebben afgerond.

 

Wat is een NVM Woningmarktconsultant (WMC)?

Een Woningmarktconsultant denkt mee over de opzet van nieuwe woningbouwlocaties, over de keus van de te bouwen woningen en over de invulling van herbestemmings- en stadsvernieuwingsprojecten. Een Woningmarktconsultant en nieuwbouwmakelaar is een belangrijke schakel tussen de projectontwikkelaar en nieuwbouwkoper, hierdoor zorgen dat vraag en aanbod beter op elkaar worden afgestemd.

Een Woningmarktconsultant geeft advies aan de partijen die betrokken zijn bij woningbouw en nieuwbouw. Denk hierbij aan gemeenten, projectontwikkelaars, (ontwikkelende) aannemers, woningbeleggers en corporaties. Al deze partijen worden geconfronteerd met de onzekerheden die met de markt samengaan. De woningmarktconsultant en nieuwbouwspecialisten beschikken over de juiste data en analyses die duidelijkheid kunnen geven op de markt voor de betrokken partijen.

 

Van Ekeren Kuiper als Nieuwbouwspecialist: wij zijn analist, marketeer en makelaar in één

Voor nieuwbouw doen we veel meer dan alleen verkoop. Voor, tijdens en na de verkoop van een nieuwbouwwoning zijn wij dé schakel tussen projectontwikkelaar en koper.

Ruim voor de start van een project staan we bij met advies over onder andere doelgroepen, afzetprijzen en afzetrisico’s. Hiervoor analyseren we cijfers uit onder andere Funda Marktverkenner, de NVM database en onze eigen (lokale)onderzoeken. Zo creëren we samen de succesfactor: een weloverwogen project waar lokaal behoefte aan is.

 

Hoe brengen we het project aan de man?

Door onze brede kennis over de doelgroepen en op het gebied van marketing weten we het project aan te bieden via de juiste kanalen. We dragen zorg voor de communicatie over het project en staan geïnteresseerden voorafgaand én tijdens de inschrijving bij met advies. Gedurende het hele ontwikkeltraject houden we kopers op de hoogte: zó staat het ervoor met hun droomwoning.

 

Meer over nieuwbouw 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact