1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Duurzame voornemens? Wij hebben er 3!

Duurzame voornemens? Wij hebben er 3!

Duurzaam is de nieuwe standaard. Van paperless offices tot boodschappen zonder plastic en van de week zonder vlees tot het verduurzamen van je woning. Zoals de meeste clich├ęs is ook deze waar: alle beetjes helpen. Ben jij er klaar voor om je duurzame voornemens in huis door te voeren? Wij geven je de 3 effectiefste mogelijkheden.

1. Zonnepanelen

Eén van de populairste opties van dit moment. Je kunt het mooi of lelijk vinden, maar wist je dat je met deze keuze bijna 500 euro per jaar kunt besparen?

Natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal zonnepanelen en is het aantal zonnepanelen weer afhankelijk van je verbruik. Stap 1? Check je verbruik, kijk of je hier met kleine aanpassingen al op kunt besparen en klop met je nieuwe verbruik aan bij een specialist.

2. De keuze voor glas

Tot voor kort was de standaardkeuze enkel- of dubbel glas. Waar dubbel glas al stukken energiezuiniger is dan enkel glas, zijn er tegenwoordig nog slimmere keuzes.

Ben je al bekend met driedubbel glas (ook wel triple glas)? Waar dubbel glas wordt “opgevuld” met stilstaande lucht, heeft triple glas een extra glasplaat.

Een grote stap? Je kunt het stap voor stap doen. Begin bijvoorbeeld bij de woonkamer, waar je (waarschijnlijk) het meeste stookt en dus de meeste warmte kunt verliezen.

Hoeveel bespaar je dan precies?

Dat is natuurlijk de hamvraag van dit blog. Wanneer je al bovenstaande aanpassingen doorvoert, kun je een kleine €2000,- per jaar besparen. Dit is gebaseerd op een gemiddelde tussenwoning, drie personen én gebruik van een HR-combiketel.

Dus, wat zijn jouw duurzame voornemens? Check wat jij kunt besparen en maak ze in 2020 waar!

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken