1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

De evolutie van de woningwaarde: Waarom een NVM-Makelaar onmisbaar is

De evolutie van de woningwaarde: Waarom een NVM-Makelaar onmisbaar is

Huizenjagers en -eigenaren hebben de afgelopen jaren vast de ups en downs van de woningmarkt gevolgd. Het was een wilde rit! Vooral als het gaat om de waarde van je geliefde stulpje.

Online tools: achterhaald in deze veranderende markt

Een aantal jaar geleden waren de online tools voor een woningeigenaar de go-to voor het inschatten van de woningwaarde van het eigen huis. Maar de markt is zo snel veranderd dat die tools nu geen goede waarde kunnen berekenen. Het is als proberen te navigeren door een doolhof met een kaart uit de 18e eeuw - het werkt gewoon niet meer.

En hoewel de technologie en dataverwerking in de makelaardijsector, door onder andere kunstmatige intelligentie, algoritmen en big data, een aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt, blijft er één cruciaal punt onvervangbaar: de menselijke factor.

De makelaar is onmisbaar!

Hoe kun je dan een betrouwbare marktwaarde van jouw woning bepalen? Het draait allemaal om persoonlijk contact met, jawel: een makelaar. Een echte, ervaren makelaar die de impuls van de lokale markt voelt en begrijpt. ls de makelaar in de regio die jaarlijks het meeste aantal verkopen begeleid durven wij te stellen dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Voordelen van de lokale makelaar

Laten we het hebben over waarom je juist nu een lokale makelaar nodig hebt. In de regio hebben onze NVM-Makelaars de afgelopen jaren een schat aan kennis opgebouwd over hoe de woningmarkt zich heeft ontwikkeld. Ze hebben de trends gezien, de pieken en dalen ervaren en weten precies hoe ze de waarde van jouw huis moeten inschatten in deze dynamische markt.

Daarnaast hebben ze niet stil gezeten: cursussen, opleidingen én het leren van de praktijk zorgt ervoor dat onze makelaars de kennis en kunde hebben om jouw woning op de juiste wijze in deze regionale woningmarkt te presenteren.

Waarom zou je onze makelaars bij jou thuis uitnodigen?

  • Lokale kennis: Onze makelaars zijn hier thuis. Ze kennen de buurt als hun broekzak en begrijpen de subtiele nuances die van invloed zijn op de woningmarkt.
  • Up-to-date informatie: Terwijl online tools achterlopen, hebben onze makelaars real-time informatie over wat er gebeurt in de markt. Ze kunnen je vertellen wat de recente verkopen zijn geweest en hoe dit de waarde van jouw huis beïnvloedt.
  • Persoonlijke service: Geen algoritmen en keuzemenu’s hier. Onze makelaars bieden persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Ze luisteren naar jouw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat je de beste prijs voor je huis krijgt.

Maak vandaag nog een afspraak

Waar wacht je nog op? Als je wilt weten wat jouw huis echt waard is in deze snel veranderende markt, maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze makelaars. Ze staan klaar om je te helpen navigeren door de complexe wereld van het verkopen van een woning en om ervoor te zorgen dat je het beste uit je vastgoedinvestering haalt.

 

Gratis waardebepaling plannen 

 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact