1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.

Beter een goede huur(der) dan een verre vriend!

Jimmy Hammer
Jimmy Hammer Adviseur Wonen
Beter een goede huur(der) dan een verre vriend!

Onze huurportefeuille groeit, appartementen, woonhuizen, bedrijfsruimtes en meer. Dat is iets wat Jimmy Hammer, makelaar bij Van Ekeren Kuiper, ziet aan alle delen van Gorinchem, Leerdam en omgeving waar te verhuren objecten voorbij komen.

De huurderscheck die Jimmy van tevoren altijd uitvoert werkt! Helaas, of misschien juist ‘gelukkig’, komt niet iedereen door de screening. "Het is verstandig om de verhuur van jouw woning op een goede manier te regelen, daarvoor hebben wij duidelijke lijnen en handige tips en tricks." Jim vertelt wat 5 voordelen zijn wanneer we voor jou aan de slag gaan als verhuurmakelaar.

 

  • 1. Screening van de huurder vóór we jouw woning verhuren.

Voor jou als verhuurder is het van groot belang dat je woning op fatsoenlijke wijze bewoond wordt en dat de huurder zijn of haar zaken financieel goed op orde heeft. Om vervelende verrassingen te voorkomen, screenen wij de huurder altijd van tevoren. Dit doen we onder andere met behulp van de NVM Woontoets. Het resultaat van de screening geeft meer duidelijkheid over de (potentiële) huurder. Zo voorkomen we dat je in zee gaat met huurders die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen.

 

  • 2. We nemen de bezichtigingen uit handen.  

Na de doortastende voorselectie gaan wij met de potentiële huurders jouw woning bezichtiging. Dit voeren wij voor je uit, hierbij laten we de te verhuren woning zien en vertellen tijdens de bezichtiging alle ins en outs over de woning. Daarnaast doen we een inspectie bij ingang van de huurovereenkomst (denk aan meterstanden opnemen, foto’s maken, de staat van de woning bij aanvang van het huurcontract), zodat je na afloop snel en soepel door kunt.

 

  • 3. De huurovereenkomst wordt met zorg samengesteld.

Elke huursituatie is uniek en is daardoor maatwerk. Wil je de woning tijdelijk verhuren of voor onbepaalde tijd, wil je liever geen huisdieren in huis of weet je niet hoe je moet omgaan met de servicekosten? We overleggen en sparren met jou over de meest passende huurovereenkomst bij de huursituatie. Wij hebben de kennis in huis en regelen het graag voor je. Dus geen zorgen over de wet- en regelgeving.

 

  • 4. Hogere huuropbrengsten en minder leegstand. 

Een optimale presentatie en een goede voorbereiding voor de verhuur van jouw woning is cruciaal. Wij hebben veel kanalen om de 'huurmarkt' optimaal te bereiken, waardoor we de potentiële huurders in beeld hebben. Een goede keuze voor de beste huurder is daarom veel makkelijker gemaakt. 

 

  • 5. Alles onder één dak, ook de financiële zaken.

Naast het regelen van de verhuur, staan wij ook voor je klaar als het gaat om verzekeringen en hypotheken. Zo hebben wij alle kennis rondom de verhuurhypotheek in huis. De verhuurhypotheek is een aantrekkelijke financiering voor een tweede huis, een beleggingspand of een woning die je aan familie of andere mensen wilt verhuren. Daarnaast wil je je verzekeringen goed geregeld te hebben, ook tijdens de verhuurperiode. Wij helpen je verder. 

 

"Wil je weten wat wij voor jouw huurwoning kunnen betekenen? Neem gerust contact met me op, ik vertel je er graag meer over", aldus Jimmy Hammer.

 

Meer over woning verhuur

 

Terug naar overzicht
golfbeweging3
golfbeweging4

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Contact