1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Bedrijfsmakelaar Culemborg

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Culemborg?

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Culemborg voor de aan- of verkoop van jouw bedrijfsruimte? Dan zit je goed bij van Ekeren Kuiper. Wij beschikken over veel expertise als het gaat om de aan- of verkoop van onder andere winkels, kantoorruimtes, horeca en bedrijfsruimtes.

Bedrijfsmakelaar in Culemborg voor verkoop bedrijfsruimte?

Bij het verkopen van een bedrijfsruimte komen verschillende onderdelen kijken waarmee rekening gehouden moet worden. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, de nodige vergunningen, uitbreidingsmogelijkheden en fiscale zaken. Bij van Ekeren Kuiper houden we van een aanpak op maat. Dit is omdat de aanpak niet alleen verschilt per bedrijfsruimte, maar ook de bedrijfstak heeft hier invloed op. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen bij de verkoop van je bedrijfsruimte? Plan vrijblijvend een afspraak in.

Een scherp oog voor de presentatie van de woning

Het gezegde luidt: een beeld zegt meer dan duizend woorden, en hier zijn wij het bij Van Ekeren Kuiper zeker mee eens. Dit is ook de reden dat wij veel aandacht schenken aan het zo mooi mogelijk in beeld brengen van jouw woning. Jij bent trots op je woning, en het is onze passie om dit zo goed mogelijk naar buiten te brengen!

Aankoop van een bedrijfsruimte in Culemborg

Als bedrijfsmakelaar in Culemborg kunnen wij jou ook van dienst zijn bij de aankoop van een bedrijfsruimte. Er kunnen vele verschillende redenen zijn om te verhuizen van bedrijfsruimte; uitbreiding of juist inkrimpen, op zoek naar meer faciliteiten of een nieuwe uitstraling: wij zijn er als bedrijfsmakelaar om jou advies te geven in de aankoop van je nieuwe bedrijfsruimte. Daarnaast ondersteunen we in het gehele proces van de aankoop. Tot aan de juridische afhandeling zullen wij je bijstaan.

bedrijfsruimte verhuren via van Ekeren Kuiper

Wij zijn jouw ideale partner wanneer je van plan bent om je bedrijfsruimte te verhuren. Bij het verhuren van je bedrijfsruimte moet je aan veel zaken denken, zoals het profiel van de huurder, de huurprijs en de huurtermijn. Bij van Ekeren Kuiper begeleiden en adviseren we je hier graag in. Je zal veel waarde hechten aan je bedrijfsruimte, daarom is het goed om de huurder vooraf te screenen; ook dit doen wij voor jou! Wanneer deze zaken geregeld zijn begeleiden wij de bezichtigingen, stellen we het huurcontract op en zijn we aanwezig bij de ondertekening van het huurcontract. Ben jij van plan om je bedrijfsruimte te verhuren? Loop dan gerust eens binnen bij ons kantoor in Culemborg om de mogelijkheden te bespreken.

Erkend kantoor voor bedrijfstaxaties

Van Ekeren Kuiper makelaardij is als bedrijfsmakelaar een erkend kantoor voor bedrijfstaxaties voor het MKB, fiscaal en financiële instellingen. Hiervoor gebruiken wij verschillende methoden, dit zorgt ervoor dat wij op een snelle manier een kwalitatief en professioneel taxatierapport kunnen opleveren. In dit taxatierapport wordt de basis van de bedrijfsruimte uitgebreid onderbouw, en kun je op vertrouwen bij het maken van belangrijke financiële beslissingen.

Meerdere disciplines bij van Ekeren

Van Ekeren Kuiper is jouw specialist als het gaat om makelaardij en bedrijfsmakelaardij. Bij onze partner Van Ekeren Hypotheken & Verzekeringen kunt je terecht als het gaat om het afsluiten van veel verschillende hypotheken en verzekeringen. Op deze manier houden we meerdere disciplines onder één dak. Dit houdt het wel zo overzichtelijk!

Bedrijfsmakelaar Culemborg
golfbeweging3
golfbeweging4

Het geld regelen voor jouw droomhuis doe je niet alleen.

Maak nu een afspraak voor een gratis 1e hypotheekgesprek.

0183 67 29 99hypotheken@vanekeren.nl
Hypotheek aanvragen
Contact