Mijn favorieten

Taxatie

Er zijn heel veel redenen om jouw woning te laten taxeren, denk hierbij onder andere aan:

  • Een aan- / of verkoopbeslissing;
  • De aanvraag van een financiering;
  • Beoordeling redelijke huurprijs / huurprijsherziening
  • Fiscale doeleinden;
  • Een bezwaar tegen de WOZ-beschikking;
  • Enzovoort.
Snelheid en kwaliteit
Vaak wordt nog gedacht dat een taxatie een paar A4'tjes werk is. Maar banken accepteren dergelijke rapporten niet meer, en daarom moeten de taxatierapporten die onze taxateurs opstellen tegenwoordig aan veel regelgeving voldoen. Sinds 1 april 2016 is er ook de verplichting om bij elk taxatierapport te voldoen aan de European Valuation Standards (EVS). Veel werk, maar wel begrijpelijk: een taxatierapport is immers een belangrijk document wat de grondlegger is voor grote financiële beslissingen.

Van Ekeren Kuiper beschikt over vijf Register Taxateurs, waardoor we snelheid en kwaliteit kunnen garanderen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat diverse banken, woningcorporaties en particulieren in de regio ons al jaren benaderen voor hun taxatiewerkzaamheden.


Maak een afspraak


WhatsApp ons op 06 302 576 63Richtlijnen                                                                                                                                                   

  • Onze taxateurs zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), het VastgoedCert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
  • Wij zijn aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk Nederlands taxatie instituut, waardoor onze taxatierapporten zijn gevalideerd, voldoen aan de actuele verplichte standaarden en door alle instanties wordt geaccepteerd. 

               

Tarieven
Taxatie voor aanvraag van een hypothecaire lening
Het opstellen van een taxatierapport voor jouw aanvraag van een hypothecaire lening of wijziging daarvan, wordt door ons uitgevoerd tegen het zeer concurrerende tarief van € 595,- inclusief NWWI-kosten en BTW. Dit geldt voor woningen met een getaxeerde waarde tot € 500.000,-. Bij een getaxeerde waarde vanaf € 500.000,- maken we vaak een passende offerte op maat.

Overige taxaties
Voor taxaties bijvoorbeeld schenkingsrechten, verkoop van of aan uw eigen BV, minnelijke waardering, etc. worden (afhankelijk van de gewenste rapportage) op maat tarieven gehanteerd. Vraag ons even naar het tarief. 

Taxatie/waardebepaling voor eventuele verkoop van je woning
Het eerste adviesgesprek is gratis. In het eerste adviesgesprek nemen wij met je door waar onze dienstverlening uit bestaat, geven de waarde van het onroerend goed aan je door en bespreken samen met jou de strategie die wij voor ogen hebben.

Uw woning verkopen

Kennismaken met onze expertise? Wij komen graag bij je langs voor een kennismakings- of adviesgesprek.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring