1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Lines Lines
golfbeweging1
golfbeweging2

Maak kennis met Jenno

Jenno van Ekeren

Directeur

In ’96 heb ik de eerste zaak opgericht, waar ik nog steeds heel trots op ben. Samen met mijn 4 compagnons, Dennis, Vincent, Tessa en Jesse (deze laatste twee zijn ook nog eens mijn kinderen), staan we gezamenlijk aan het roer. Ik vind het prachtig om de waardering van onze klanten te zien, bijvoorbeeld in de vorm van een review.

Binnen Van Ekeren, Van Ekeren Kuiper en Boveko doe ik van alles. Ik ga naar een woning, geef advies over hypotheken en ben vooral ook ondernemer. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op het voetbalveld, loop ik hard, of geniet ik van momenten met mijn grote trots onze kleinkinderen.

De laatste tijd hou ik me bezig met zogenaamde Benen-op-tafel-gesprek, daarbij zit ik rond de tafel met klanten in mijn eigen leeftijdscategorie. We kijken in zo’n gesprek naar vragen die velen van ons bezighouden. Denk aan kan ik eerder stoppen met werken? Hoe wil ik nu en in de toekomst wonen? Kan ik mijn kinderen financieel helpen? Kan ik een vakantiehuisje in het buitenland kopen?

Daarnaast ben ik voor een goed feestje wel te porren, als het dan echt gezellig is heb je kans dat mijn oude hobby naar boven komt en DJ Jenno een plaatje of twee draait!

Jenno van Ekeren
golfbeweging1
golfbeweging2

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren

Contact info@vanekeren.nl
Kennis maken