Mijn favorieten

Verzekering

Ook jouw verzekeringen bij Van Ekeren Kuiper?Al jouw verzekeringen onder één dak

Al jouw verzekeringen onder één dak? Zowel privé als voor jouw bedrijf bieden wij specialismen op dit gebied. De bedrijven Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, Boveko Bedrijfsverzekeringen, en Van Ekeren Kuiper Woning- en bedrijfsmakelaars hebben een intensieve samenwerking op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, hypotheken, taxaties, verhuur en bemiddelen bij aan- en verkoop van onroerend goed.

Een bijzonder concept en heel praktisch voor jouw situatie. Jij kunt voordeel halen uit onze nauwe samenwerking met hen. Wij kunnen je een compleet pakket diensten aanbieden. De lijnen zijn kort en zij kunnen je begeleiden en ontzorgen in het labyrint van geldverstrekkers en verzekeraars.

Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen
Voor je particuliere verzekeringen ben je bij de verzekeringsadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen uit de regio’s Sliedrecht, Gorinchem en Leerdam aan het goede adres. Zij zijn onafhankelijk en hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Zij kunnen de premies en voorwaarden van je verzekeringsportefeuille vergelijken bij meer dan veertig verzekeringsmaatschappijen. Deze ruime keuze uit verzekeringsmaatschappijen bieden de verzekeringsadviseurs Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen de mogelijkheid om je goedkope verzekeringen met uitstekende voorwaarden aan te bieden. Zij zijn klantgedreven en geven je een uitstekende service en nazorg. Klik hier om rechtstreeks naar de site van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen te gaan.

Boveko Bedrijfsverzekeringen
Voor je bedrijfsverzekeringen ben je bij de verzekeringsadviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen uit de regio’s Sliedrecht, Gorinchem en Leerdam aan het goede adres. De adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen denken zoals jij, zij zijn namelijk ook ondernemer. Zij weten hoe belangrijk het is om een vertrouwenspersoon te hebben die veel kennis van zaken heeft en bewust is van de risico's die je als ondernemer loopt. Zij zorgen voor je omdat zij oprecht geïnteresseerd zijn in jouw ondernemerschap en de financiële risico’s die jij als ondernemer loopt. Zij voelen zich mede verantwoordelijk voor de continuïteit van jouw bedrijf. Meegroeiend en meedenkend in de verschillende stadia van ontwikkeling van jouw bedrijf. De onafhankelijke adviseurs hebben jarenlange ervaring en weten bij welke verzekeraars specifieke risico’s het beste verzekerd kunnen worden op basis van de meest uitgebreide voorwaarden. Klik hier om rechtstreeks naar de site van Boveko Bedrijfsverzekeringen te gaan.

Vestiging Gorinchem:
Beatrixlaan 2 A
4213 CJ Dalem
0183-672999
info@vanekeren.nl