0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
0
1
2
3
4
4143 LC Leerdam

Glasblazerstraat - 4 woningen in Leerdam

€430.000,- tot €450.000,-
Wave Wave
Dennis Meer informatie?

Dennis helpt je graag met al jouw vragen over dit project.

0345 - 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Bewaren
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Bouwtypes
  • Media

Omschrijving

Kleinschalig nieuwbouwproject in de wijk 'Ter Leede'!

De bouw is gestart!

Bent u opzoek naar een nieuwbouwwoning, maar heeft geen zin om nog jaren te wonen in een wijk in ontwikkeling. Dan is dit wellicht iets voor u. Het project bevindt zich in de bestaande wijk Ter Leede en bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen met zonnige tuin op het zuidoosten. Deze luxe twee-onder-een kap woningen zijn voorzien van een ruime oprit, een garage, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder. Het nieuwbouwproject is gelegen tussen de Glasblazerstraat en de Gerbrandylaan, welke...
Lees meer

Kenmerken

Soort objecten Nieuwbouwwoningen
Start bouw n.v.t.
Aantal bouwnummers
Woonoppervlakte 139 m2
Bekijk alle bouwtypes

Omschrijving

Kleinschalig nieuwbouwproject in de wijk 'Ter Leede'!

De bouw is gestart!

Bent u opzoek naar een nieuwbouwwoning, maar heeft geen zin om nog jaren te wonen in een wijk in ontwikkeling. Dan is dit wellicht iets voor u. Het project bevindt zich in de bestaande wijk Ter Leede en bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen met zonnige tuin op het zuidoosten. Deze luxe twee-onder-een kap woningen zijn voorzien van een ruime oprit, een garage, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote zolder. Het nieuwbouwproject is gelegen tussen de Glasblazerstraat en de Gerbrandylaan, welke als toegangswegen dienen van de wijk.

Leerdam: Sfeervol stadje met haar oude stadsmuren en gezellige haven aan de Linge. Een centrale plek in Nederland. Een prima vertrekpunt, waar u dan ook heen wilt, maar vooral: een fijneplek om weer thuis te komen. In Leerdam heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Een gezellig oud centrum met diverse winkels, leuke restaurants, de wekelijkse markt op donderdag, goede gezondheidszorg, maar ook een ruime keuze in basisscholen en een scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs. Leerdam ligt centraal en heeft een eigen station.

Daarnaast is er een breed aanbod aan sportverenigingen met onder andere voetbal, hockey, tennis en golf. Ook op het gebied van cultuur hoeft u zich niet te vervelen, er zijn regelmatig evenementen zoals glasdagen, koopzondagen en markten met een speciaal thema. Daarbij kijkt iedereen elk jaar uit naar de Molendag, de intocht van Sinterklaas en de kerstmarkt. In Leerdam hoeft u zich geen moment te vervelen!

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? Maak gerust geheel vrijblijvend een afspraak. U ontvangt verdere informatie over de woningen, het plan en de procedure.
golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak voor een nieuwbouwgesprek.

0345 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Venster sluiten
Glasblazerstraat - 4 woningen in Leerdam, afbeelding 0
Glasblazerstraat - 4 woningen in Leerdam, afbeelding 1
Glasblazerstraat - 4 woningen in Leerdam, afbeelding 2
Glasblazerstraat - 4 woningen in Leerdam, afbeelding 3
Glasblazerstraat - 4 woningen in Leerdam, afbeelding 4