0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
0
1
2
3
4
5
6
4142 Leerdam

Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam

€398.900,- tot €569.900,-
Wave Wave
Dennis Meer informatie?

Dennis helpt je graag met al jouw vragen over dit project.

0345 - 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Bewaren
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Bouwtypes
  • Media

Omschrijving

Bij de laatst beschikbare woningen profiteer je direct van de meest gekozen extra opties.
Dit zijn niet voor niets de meest gekozen opties: je geniet hierdoor optimaal van een extra ruime en lichte woning!

Bij de op dit moment nog beschikbare woningen zijn een aantal fraaie opties toegevoegd. Zo geniet je bijvoorbeeld van een extra ruime woonkamer dankzij de uitbouw van 2,40 meter. Bijkomend voordeel: je krijgt dan ook een doorgang naar de garage vanuit jouw woonkamer, zodat je niet meer door de kou hoeft. Voor een nog fijnere woonbeleving zijn er dubbele deuren met zijlichten...
Lees meer

Kenmerken

Soort objecten Nieuwbouwwoningen
Start bouw 01-05-2020
Aantal bouwnummers 8
Woonoppervlakte 144 m2 t/m 180 m2
Bekijk alle bouwtypes

Omschrijving

Bij de laatst beschikbare woningen profiteer je direct van de meest gekozen extra opties.
Dit zijn niet voor niets de meest gekozen opties: je geniet hierdoor optimaal van een extra ruime en lichte woning!

Bij de op dit moment nog beschikbare woningen zijn een aantal fraaie opties toegevoegd. Zo geniet je bijvoorbeeld van een extra ruime woonkamer dankzij de uitbouw van 2,40 meter. Bijkomend voordeel: je krijgt dan ook een doorgang naar de garage vanuit jouw woonkamer, zodat je niet meer door de kou hoeft. Voor een nog fijnere woonbeleving zijn er dubbele deuren met zijlichten aan de achterzijde van de woonkamer toegevoegd. Deze zorgen voor nóg meer lichtinval en een optimale tuinbeleving. Daarnaast is er een trapkast in de woonkamer aanwezig en is er een buitenkraan op de achtergevel gemonteerd. Ook op de royale tweede verdieping heb je nu aan zowel de voorzijde als de achterzijde een dakraam toegevoegd voor extra licht en mooi uitzicht. De genoemde prijs is inclusief deze opties.

Koopsom inclusief:
- Keukencheque.
- Uitbouw begane grond 2.40 meter.
- Dubbele deuren met zijlichten.
- Trapkast in de woonkamer.
- Doorgang garage/woonkamer.
- Buitenkraan.
- De badkamer wordt casco opgeleverd, maar standaard voorzien van een aansluiting voor een dubbele wastafel en een ligbad.
- Tweede verdieping inclusief dakraam voor- en achterzijde.

LIV WOONBELEVINGSCENTRUM:
In woonbelevingscentrum LIV kun je al een maximale beleving krijgen bij je toekomstige woning. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte. Ga vast in je nieuwe keuken staan en ervaar de ruimte. Benieuwd geworden? Kijk voor meer woonbeleving alvast op de projectsite van De Vijf Heeren onder Woonbeleving.

OMGEVING:
De woning is gelegen in een rustige buurt aan de buitenrand van de stad Leerdam. Het enige gemotoriseerde verkeer is bestemmingsverkeer. Dit zorgt ervoor dat kinderen vrij en onbezorgd buiten kunnen spelen. Tegelijkertijd woon je centraal en gunstig gelegen ten opzichte van grotere steden als Utrecht, Den Bosch en Rotterdam. Een toplocatie dus!

DE LEVENDIGHEID VAN DE STAD ÉN DE RUST VAN DE NATUUR
Het succes van nieuwbouwproject De Vijf Heeren in de nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Sinds 2015 heeft De Vijf Heeren zich ontwikkeld als een van de fijnste plekken in Leerdam om te wonen. Er zijn de afgelopen jaren mensen uit Leerdam zelf komen wonen, maar ook mensen uit de omgeving zoals Gorinchem, Nieuwegein en Utrecht. Broekgraaf is dan ook uitgegroeid tot een diverse wijk met ruimte en comfort als belangrijkste uitgangspunten. Het is een unieke plek waar je je buren kent, waar mensen elkaar gedag zeggen en waar kinderen in alle vrijheid en veiligheid kunnen opgroeien. Ook zijn er veel goede scholen in de omgeving en gezellige winkelstraatjes te vinden met leuke kroegjes en unieke restaurants. Voor ieder wat wils dus!

Broekgraaf is een populaire woonwijk met afwisselende woningtypen, grenzend aan het Groene Hart. Het Groene Hart biedt je fraaie polders, uitgestrekte weilanden en een waterrijk gebied met mogelijkheden voor pleziervaart. De wijk heeft volop leefruimte door de vele groene parkjes en speelgelegenheden, afgewisseld met waterpartijen. Door de ideale ligging ten opzichte van de pittoreske binnenstad van Leerdam geniet je daarnaast net zo eenvoudig van al het moois dat deze vestingstad te bieden heeft. Op het gebied van cultuur, horeca, evenementen en kunst is er in deze gezellige stad veel te beleven.

DE WONINGEN IN DE HEERLIJKHEDEN
Dit nieuwe plandeel van De Vijf Heeren noemen wij De Heerlijkheden, geïnspireerd op de 5 heren - ook wel Heerlijkheden genoemd - die het gebied in de 15e eeuw bestuurden. Het plandeel omvat een ruime selectie aan twee-onder-een-kapwoningen (in totaal 28 stuks, onderverdeeld in 2 verschillende soorten) en een vrijstaande woning. De woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst, van alle gemakken voorzien en gunstig gelegen in de wijk Broekgraaf. Vanuit jouw nieuwe woning loop je zo de natuur in, maar kan je ook binnen no-time genieten van de gezellige binnenstad.

AANSPREKENDE ARCHITECTUUR
Voor deze fase van De Vijf Heeren hebben wij gekozen voor een speels en afwisselend straatbeeld. Dit vertaalt zich in divers materiaal- en kleurgebruik, metsel- of keimwerk en detaillering in de gevels. Deze fase van De Vijf Heeren is hiermee een ware aanvulling voor Broekgraaf.

RIJKE UITSTRALING
We bieden je een diversiteit aan keuzemogelijkheden in woningtypen. De woningen zijn gelegen aan de rand van Broekgraaf, aan de straten Saffierlaan, Kobaltblauw, Meerblauw en Mosgroen. De architectuur is samenhangend, maar de woningen zijn qua kleur net wat verschillend voor een aantrekkelijk straatbeeld. Naast de standaard luxe afwerking is het voor de nieuwe bewoners mogelijk om hun woning nog verder te verfraaien door een zorgvuldig samengesteld pakket aan extra opties.
golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak voor een nieuwbouwgesprek.

0345 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Venster sluiten
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 0
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 1
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 2
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 3
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 4
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 5
Broekgraaf De Heerlijkheden - 29 woningen in Leerdam, afbeelding 6