0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
0
1
2
3
4142 SG Leerdam

Broekgraaf - De 7 Kristallen te Leerdam

€608.000,- tot €782.000,-
Wave Wave
Dennis Meer informatie?

Dennis helpt je graag met al jouw vragen over dit project.

0345 - 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Bewaren
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Bouwtypes
  • Media

Omschrijving

Leerdam kennen we vooral als Glasstad, gelegen aan de rivier de Linge en een rijke historie die teruggaat naar het jaar 1143. Nieuwe historie is de laatste jaren geschreven door het toevoegen van de nieuwe wijk Broekgraaf aan de westkant van de stad Leerdam.

Broekgraaf is ruim opgezet, groen, kinderrijk en de diversiteit aan verschillende type woningen maken het plaatje compleet voor wonen in een wijk waarin iedereen zich thuis voelt. Het voorzieningenniveau is hoog, winkelcentrum Europaplein, basisschoolonderwijs, huisartsenpraktijk zijn om de hoek. Maar ook het gezellige stadscentrum van Leerdam met een uitgebreid winkelaanbod van speciaalzaken tot...
Lees meer

Kenmerken

Soort objecten Nieuwbouwwoningen
Start bouw n.v.t.
Aantal bouwnummers
Woonoppervlakte 163 m2 t/m 207 m2
Bekijk alle bouwtypes

Omschrijving

Leerdam kennen we vooral als Glasstad, gelegen aan de rivier de Linge en een rijke historie die teruggaat naar het jaar 1143. Nieuwe historie is de laatste jaren geschreven door het toevoegen van de nieuwe wijk Broekgraaf aan de westkant van de stad Leerdam.

Broekgraaf is ruim opgezet, groen, kinderrijk en de diversiteit aan verschillende type woningen maken het plaatje compleet voor wonen in een wijk waarin iedereen zich thuis voelt. Het voorzieningenniveau is hoog, winkelcentrum Europaplein, basisschoolonderwijs, huisartsenpraktijk zijn om de hoek. Maar ook het gezellige stadscentrum van Leerdam met een uitgebreid winkelaanbod van speciaalzaken tot landelijke winkelketens, allerlei sportverenigingen, restaurants, uitgaansgelegenheden, polikliniek, zorgcentra en recreatiegebieden zijn te vinden op loop- en fietsafstand van De 7 Kristallen.

De bereikbaarheid vanuit Broekgraaf naar Utrecht, Nieuwegein en Vianen is uitstekend met zowel eigen als openbaar vervoer. Via de N484, A2 en de A27 bent u met de auto in 30 minuten in hartje centrum Utrecht. Steden als Dordrecht, Rotterdam en Breda zijn binnen 45 minuten bereikbaar. Leerdam ligt aan de spoorlijn Geldermalsen – Dordrecht ook wel bekend onder de naam MerwedeLingelijn. De trein rijdt elk halfuur richting zowel Geldermalsen en Dordrecht. Ook rijden er diverse streek- en spits(snel)bussen naar omringende dorpen en steden.

De 7 Kristallen
De 7 exclusieve vrijstaande woningen, welke onder architectuur bedacht zijn, komen aan de Kristallaan in Broekgraaf Leerdam. EVE architecten haalde haar inspiratie niet alleen uit de groene en waterrijke omgeving van Broekgraaf, maar ook uit centrum van Leerdam waar aan groene lanen, soortgelijke rijk gedetailleerde vrijstaande woningen staan. De kavels variëren van ca. 436 – 600 m2 en de woningoppervlakte van ca. 163 – 207 m2. In de basis zijn de woningen compleet, maar u heeft volop mogelijkheden om uw nieuwe thuis helemaal op maat en smaak samen te stellen. In het inspiratiecentrum ThuisinBouwen van maar liefst 1.300 m2 laat de kopersadviseur u graag de talrijke opties zien die er zijn om uw droomwoning te realiseren.
Er zijn geen beschikbare bouwtypes.
golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak voor een nieuwbouwgesprek.

0345 63 21 00 info@vanekerenkuiper.nl
Kennis maken
Venster sluiten
Broekgraaf - De 7 Kristallen te Leerdam, afbeelding 0
Broekgraaf - De 7 Kristallen te Leerdam, afbeelding 1
Broekgraaf - De 7 Kristallen te Leerdam, afbeelding 2
Broekgraaf - De 7 Kristallen te Leerdam, afbeelding 3