Mijn favorieten

Hypotheek

Ook jouw hypotheek bij Van Ekeren (Kuiper)?


Je bent van harte welkom. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs. Een bijzonder concept en heel praktisch voor jouw situatie. Het synergetisch samenwerkingsverband tussen de ondernemingen Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars en van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen. De lijnen zijn kort en zij kunnen je begeleiden en ontzorgen in het labyrint van geldverstrekkers en verzekeraars.

Jij kunt voordeel halen uit onze nauwe samenwerking. Wij kunnen je een compleet pakket diensten aanbieden. Het dienstenpakket bestaat onder andere uit de laagste hypotheekrente berekenen die past bij jouw situatie en het aanpassen of oversluiten van je bestaande hypotheek.

Bij het kopen van een huis en bij het afsluiten, opzeggen of aanpassen van een hypotheek moet je belangrijke keuzes maken. Het is van groot belang hier de tijd voor te nemen en een persoonlijk hypotheekadvies aan te vragen. De volledig onafhankelijke hypotheekadviseurs van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het nemen van belangrijke beslissingen. Zij hebben een samenwerkingsverband met alle banken en jij kunt daardoor gebruik maken van de laagste rente die past bij jouw situatie.

Het eerste hypotheekgesprek is vrijblijvend en gratis!

Maak direct een afspraak bij Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen.

Vestiging Gorinchem:
Beatrixlaan 2 A
4213 CJ Dalem
0183-672999
info@vanekeren.nl