Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Vinkenlaan 2 A in Vuren 4214 EJ

Vinkenlaan 2 a

4214 EJ Vuren
Koopsom € 175.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bouwkavel van 335 m² op prachtige locatie aan de rand van Vuren | Dé kans om nu jouw eigen duurzame vrijstaande woning te bouwen!

Deze bouwkavel is gelegen op een perceel van circa 335 m², én op een prachtige plek ook! Als je Vuren binnen komt rijden, zie je de locatie aan je linkerhand, aan de rand van Vuren. 

De ligging van de kavel is gunstig te...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwkavel van 335 m² op prachtige locatie aan de rand van Vuren | Dé kans om nu jouw eigen duurzame vrijstaande woning te bouwen!

Deze bouwkavel is gelegen op een perceel van circa 335 m², én op een prachtige plek ook! Als je Vuren binnen komt rijden, zie je de locatie aan je linkerhand, aan de rand van Vuren. 

De ligging van de kavel is gunstig te noemen, mede door de ligging op de hoek, het heerlijke vrije uitzicht aan de voorzijde en de mogelijkheid voor het creëren van een achtertuin op het zuiden! 

Heb je altijd al eens zelf vrijstaand willen bouwen, naar je eigen wens en in eigen beheer, maar kon je geen geschikte kavel vinden? Het kan nu....

Veel highlights te noemen: 

- Een fijne ligging: aan de rand van Vuren met vrij uitzicht aan de voorzijde én toch in een woonwijk met goede dorpsvoorzieningen binnen handbereik!
- Je eigen bouwwensen verwezenlijken, waarbij een groot bouwvolume tot de mogelijkheden behoort.
- De kans om nú je eigen duurzame woning te bouwen. Schaars in Vuren!
- Mogelijkheid voor een zeer gunstige tuinligging op het zuiden. 
- Vuren is rustig gelegen op circa 5 autominuten vanaf Gorinchem. Door de centrale ligging zijn grote steden, zoals Utrecht, Den Bosch en Rotterdam binnen circa 30 autominuten te bereiken. 
 
Mogelijkheden:

Optie 1: De kavel wordt bouwrijp opgeleverd, vrij op naam. Je kan zelf, in eigen beheer je bouwwensen realiseren; het verlenen van de vergunning wordt door jouzelf geregeld in samenspraak met de desbetreffende overheidsinstanties. 

Optie 2: Je kunt de mogelijkheid bekijken voor een bestaand bouwontwerp voor een vrijstaande nieuwbouwwoning, waarvan de bouwvergunning al is verleend. 

Ligging:

De Gelderse gemeente West-Betuwe is gelegen in het prachtige rivierengebied tussen de Linge en de Waal, centraal in Nederland. De gemeente West-Betuwe is een plattelandsgemeente en heeft de liefhebber van rust, recreatie en ruimte veel te bieden.

Vuren is met circa 2000 inwoners een rustig dorp. In het kleinschalige centrum om de hoek van de woning kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, kinderopvang en basisonderwijs. Ook om te sporten hoeft je het dorp niet uit; het dorp kent verschillende sportclubs en heeft een actief verenigingsleven. 

Door de centrale ligging nabij de snelwegen A2, A15 en A27 zijn grote steden zoals Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Breda binnen 30 autominuten te bereiken. De stad Gorinchem is op circa 5 autominuten te bereiken. Er is een goede busverbinding met Gorinchem en Geldermalsen.

Meer informatie hierover? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 175.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 335 m² Kadasteroppervlakte 335 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vuren Sectie R Perceelnummer 225 Oppervlakte 335 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.