Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Vinkenlaan 2 in Vuren 4214 EJ

Vinkenlaan 2

4214 EJ Vuren
Koopsom € 585.000,- v.o.n.

Omschrijving

Zoveel ruimte (circa 934 m³ inhoud), zoveel leefvrijheid (circa 189 m² woonoppervlakte) en dat alles splinternieuw in Vuren!

Prognose start bouw: 3e kwartaal 2019
Zelfbouw of casco behoort tot de mogelijkheden. Gewenste aanpassingen zijn bespreekbaar.

Duurzaam-, nieuw- en riant wonen aan de rand van Vuren. Echt een maatje meer dan andere nieuwbouwhuizen!
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 189 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Zoveel ruimte (circa 934 m³ inhoud), zoveel leefvrijheid (circa 189 m² woonoppervlakte) en dat alles splinternieuw in Vuren!

Prognose start bouw: 3e kwartaal 2019
Zelfbouw of casco behoort tot de mogelijkheden. Gewenste aanpassingen zijn bespreekbaar.

Duurzaam-, nieuw- en riant wonen aan de rand van Vuren. Echt een maatje meer dan andere nieuwbouwhuizen!
Zowel de royale afmeting, het duurzame materiaalgebruik, als de ligging van deze woning maken het wonen bijzonder.

De highlights op een rij: 
 
- Zeer ruime vertrekken, met een woonoppervlakte van totaal maar liefst circa 189 m² en circa 934 m³ inhoud.
- Maar liefst 6 slaapkamers mogelijk! Ideaal voor grote gezinnen of werk aan huis!
- Duurzaam gebouwd, met een EPC van bijna 0! 15 zonnepanelen, een warmtepomp en warmte terugwin-installatie aanwezig.
- Anders dan anders! Gebruik van duurzame bouwmaterialen en zeer fraaie uitstraling. 
- Een fijne ligging: aan de rand van Vuren met vrij uitzicht aan de voorzijde én toch in een woonwijk met goede dorpsvoorzieningen binnen handbereik!
- Een extra brede zonnige achtertuin op het zuiden, een aangebouwde garage/berging en een grote eigen oprit aanwezig. 


Deze zeer riante nieuwbouwwoning is één van de meest ruime en duurzame huizen, die in de buurt gebouwd gaat worden! En er is slechts één vrijstaande woning beschikbaar in dit kleinschalige project. Door de kleinschalige opzet van het project is er ruimte om samen met de bouwer je eigen wensen kenbaar te maken, zodat hiermee (indien mogelijk) rekening gehouden kan worden. Ook staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel!

Als je straks Vuren binnenrijdt zal je direct zien dat de woning hoog, breed en statig is. De woning is namelijk écht een maatje groter dan de meeste andere nieuwbouwhuizen. Maar ook aan de details is gedacht, zo wordt de woning gebouwd en ingericht met duurzame, onderhoudsarme gevelbekleding, 15 zonnepanelen op het dak, een bijzonder hoge isolatiewaarde, automatisch geregelde ventilatie, vloerverwarming met warmtepomp die de 'ouderwetse' CV-ketel vervangt en je huis in de winter behaaglijk warm en in de zomer aangenaam koel maakt. Deze maatregelen maken de woning tot een bijna energie neutrale woning. Hoe comfortabel wil je het hebben?

Het vrijstaande woonhuis beschikt onder andere over een bijzonder riante living (van ruim 11,5 meter diep) met veel lichtinval, drie riante (slaap)kamers op de eerste verdieping, een ruime badkamer en een royale open zolder met mogelijkheid voor slaap-/hobby- en bergvertrekken. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om totaal 6 slaapkamers te creëren. 

Door de ligging aan de rand van Vuren heb je aan de voorzijde vrij uitzicht! In de achtertuin op het zuiden kun je heerlijk genieten van de zon.

Indeling: 
Begane grond: ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang; riante living van ruim 11,5 meter diep met een speelse indeling, veel lichtinval en toegang tot de tuin; open keuken (de woning wordt zonder keuken opgeleverd).

Eerste verdieping: overloop; 3 riante slaapkamers; ruime badkamer (stelpost €4.000,-). Op deze verdieping kan een 4e slaapkamer worden gecreëerd.

Tweede verdieping: technische ruimte, WTW-unit en ventilatiesysteem; open zolderruimte, die (met kleine aanpassingen) kan worden ingericht als 2 slaap-/hobby- of bergvertrekken.

Garage/berging: de woning is voorzien van een ruime aangebouwde garage / berging (ongeïsoleerd).

EPC/duurzaam:

De woning wordt gasloos en met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van bijna 0 (BENG) uitgevoerd. Deze waarde wordt berekend aan de hand van installatietechnische gegevens, waarin koelen, verwarmen, warm water en ventileren zijn meegenomen. Het gebruik van huishoudelijke apparaten valt daar overigens niet onder. BENG (Bijna Energieneutraal Gebouw) houdt in dat uw woning zelf het totale gebouwgebonden energiegebruik opwekt met een warmtepompinstallatie en de resterende energiebehoefte zo duurzaam mogelijk wordt ingevuld. Om die reden worden er op uw woning ook 15 zonnepanelen aangebracht.

Algemeen:
- De woning heeft een grote indelingsvrijheid. In overleg met de bouwer zijn er nog diverse mogelijkheden bespreekbaar. 
- Onderhoudsvriendelijk! Kunststof buitenkozijnen en duurzame, onderhoudsarme gevelbekleding.
- De woning wordt casco opgeleverd met een stelpost van €4.000,-. voor de badkamer en het toilet. 
- De begane grond en eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming en -koeling.
- De woning wordt volledig gasloos gebouwd.
- De perceelgrootte zal circa 320 m² bedragen. 
- Hightech/energiezuinig: Warmtepomp, WTW-installatie en zonnepanelen op het dak.

Ligging: 

Wilt u meer details weten over de bouw, de technische omschrijving en de indelingsmogelijkheden? Of wilt u de bouwmaterialen bij de ontwikkelaar/bouwer bekijken in de showroom. 

Laat het ons weten. Wij gaan graag met u in gesprek. 

Technische omschrijving

FUNDERING

Het funderingssysteem van de woning wordt uitgevoerd met betonnen heipalen waarover geïsoleerde betonnen funderingsbalken worden aangebracht.

VLOEREN
De begane grondvloer is een geïsoleerde kanaalplaatvloer (Rc-waarde 6,50) en wordt voorzien van een kruipluik welke zich achter de voordeur bevindt. De verdiepingsvloeren worden uitgevoerd middels een betonnen breedplaatvloer. Alle vloeren worden voorzien van  een zandcement afwerkvloer.

GEVELS EN WANDEN
De gevels van de woningen worden uitgevoerd in een combinatie van metselwerk met duurzame, onderhoudsarme gevelbekleding (Rc-waarde 7,00). De dragende binnenspouwbladen zijn van kalkzandsteen, de overige binnenspouwbladen, alsmede de separatiewanden worden uitgevoerd als houtskeletbouw-wanden. Alle binnenwanden, m.u.v. de te betegelen vlakken, worden behangklaar opgeleverd. De aangebouwde garage / berging in halfsteens, ongeïsoleerde uitvoering.

DAKEN
De dakconstructie bestaat uit hoogwaardig geïsoleerde prefab dakelementen (Rc-waarde 8,50). De daken worden bedekt met keramische pannen. De dakelementen worden ondersteund door dragende knieschotten. De binnenzijde van de dakconstructie is onbehandeld.

GOTEN EN HEMELWATERAFVOEREN
De dakgoten en hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in gepoedercoat aluminium o.g.

VENTILATIE
De woning wordt geventileerd door balansventilatie met een warmte-terugwin-unit (WTW-unit). Bij balansventilatie wordt lucht mechanisch uit het huis afgezogen en ingeblazen middels roosters in het plafond. De warme lucht welke wordt afgezogen, verwarmt de koude lucht welke wordt ingeblazen, dit zorgt voor de warmte terugwinning en daarmee energie besparing. Het WTW-systeem zorgt voor comfort en een gezond binnenklimaat.

VERWARMING
De woning is voorzien van vloerverwarming en -koeling op de begane grond en eerste verdieping. De hiervoor benodigde warmte en koude wordt aangevoerd door een warmtepomp met bodemlus.      In de winter haalt de warmtepomp de warmte uit de bodem en in de zomer de koude.

GAS
De woning wordt niet voorzien van een gasaansluiting. Het huis wordt geheel gasloos waardoor het huis toekomstbestendig is.

ELEKTRA
De elektrische installatie wordt aangelegd vanuit de meterkast- verdeeld over een standaard aantal groepen- naar de diverse aansluitpunten. De leidingen en het schakelmateriaal worden zoveel mogelijk weggewerkt in de wanden. In het algemeen worden schakelaars op een hoogte van 105 cm en de wandcontactdozen in de verblijfsruimten op een hoogte van 30 cm boven de afgewerkte vloer aangebracht. De woning wordt voorzien van rookmelders die worden aangesloten op het elektriciteitsnet. De elektra in de garage / berging naast de woning en de technische ruimte is opbouw. De woning wordt voorzien van energieleverende PV-zonnepanelen.

KOZIJNEN
Alle buitenkozijnen worden uitgevoerd als kunststof kozijnen, voorzien van (draaikiep)ramen en deuren. De garage / berging heeft aan de achterzijde een kunststof kozijn met een deur voorzien van een glasopening. Ten behoeve van de voorzijde van de garage / berging is een deur naar keuze opgenomen als stelpost met een waarde van €3000,- De binnenkozijnen zijn fabrieksmatig wit afgewerkte stalen binnendeurkozijnen zonder bovenlicht. De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgewerkte witte opdekdeuren in standaard uitvoering.

HANG- EN SLUITWERK
Voor de inbraakwerendheid wordt voldaan aan de eisen conform het Bouwbesluit. Alle buitendeuren van de woning worden voorzien van kerntrek beveiligd beslag en zijn gelijksluitend. Dit houdt in dat alle deuren met 1 gelijke sleutel bedienbaar zijn.

TRAPPEN
De trapopgang naar de eerste verdieping bestaande uit een dichte vurenhouten trap met multiplex stootborden. De trap naar de tweede verdieping is een open vurenhouten trap met de nodige hekwerken. De trappen en hekwerken worden wit gegrond opgeleverd.

PLAFOND
De betonnen plafonds op de begane grond en eerste verdieping worden afgewerkt met spuitwerk, de V-naden blijven in het zicht. De binnenzijde van de hellende daken worden niet afgewerkt.

TEGELWERK, SANITAIR EN KEUKENINRICHTING
Tegelwerken en keukeninrichting zijn niet opgenomen in de verkoopprijs. Voor de sanitaire voorzieningen is een stelpost opgenomen van €4000,- De basisaansluitingen voor water en elektra  zijn wel voorzien in de verkoopprijs en worden afgedopt aangebracht.

TERREIN
Bestratingen en tuinaanleg zijn niet in de verkoopprijs opgenomen en dienen derhalve door koper te worden verzorgd. De erfscheiding wordt aangegeven met piketpalen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 585.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 189 m² Perceeloppervlakte 320 m² Inhoud 934 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Zonnecollectoren Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Vuren Sectie R Perceelnummer 225 Oppervlakte 320 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.