Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
De Sorteur 16 in Leerdam 4142 SC

De Sorteur 16

4142 SC Leerdam
Koopsom € 300.000,- v.o.n.

Omschrijving

Luxe 3-kamerappartement met een eigen berging, een inpandige parkeerplaats en een ruim balkon in de gewilde en jonge woonwijk Broekgraaf.
Dit appartement maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject 'De Glasmeester, Broekgraafzone Oost gebouw ll'. Het complex bestaat uit 5 woonlagen en een half verdiepte kelder. Het geheel beschikt over een ruime woonkamer, een open keuken...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 90 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Luxe 3-kamerappartement met een eigen berging, een inpandige parkeerplaats en een ruim balkon in de gewilde en jonge woonwijk Broekgraaf.
Dit appartement maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject 'De Glasmeester, Broekgraafzone Oost gebouw ll'. Het complex bestaat uit 5 woonlagen en een half verdiepte kelder. Het geheel beschikt over een ruime woonkamer, een open keuken (geen keukenopstelling inbegrepen), een ruim balkon/terras van 15 m2, 2 slaapkamers, een separaat toilet en een moderne badkamer. Het appartementencomplex beschikt over een liftinstallatie, alle algemene ruimten zijn voorzien van led-verlichting en luxe vloertegels in de algemene ruimten.

ENERGIENEUTRAAL (EPC 0)!
- Vloerverwarming en koeling aanwezig.
- Aluminium kozijnen met triple beglazing.
- PV-panelen.
- Warmtepomp.
- WTW / douche-WTW.
- Isolatiewaarde van gevels met een RC-waarde van 5,0 m²K/W
- Doordat het een energieneutrale woning betreft geeft u dat extra ruimte in uw leencapaciteit.

Algemeen:
- Het appartementencomplex is nu in aanbouw.
- Compleet ingerichte luxe badkamers met tegelwerk, sanitair (merk: Sphinx) en kranen (merk: Friederich Grohe)
- Alleen keukenaansluitingen, dus geen keuken en u heeft zelf de vrijheid om een keukenleverancier uit te zoeken
- Het appartement is onderdeel van van een VvE, de servicekosten bedragen € 115,- per maand.
- Het bovenstaande bedrag is exclusief de maandelijkse kosten van Klimaatgarant voor onderhoud en instandhouding van de klimaatinstallatie (pv-panelen, warmtepomp, filters WTW-box en reinigen douche-WTW).
- Eigen overdekte parkeerplaats en berging aanwezig.
- Woningborg garantie en waarborgregeling van toepassing.
- Grondrente (4%) loopt vanaf 1 april 2019. De bouwrente gaat lopen vanaf het moment dat de ruwe begane grond vloer gestort is.

Indeling:
- Parkeerkelder/garage: grote ruimte met 18 parkeerplaatsen en aparte ruimte met 17 bergingen.
- 1e woonlaag: Entree/bellenplateau, trappenhuis/liftinstallatie, centrale hal met toegang tot 4 appartementen.
- 2e woonlaag: trappenhuis/liftinstallatie, hal met toegang tot 4 appartementen.
- 3e woonlaag: trappenhuis/liftinstallatie, hal met toegang tot 4 appartementen.
- 4e woonlaag: trappenhuis/liftinstallatie, hal met toegang tot 3 appartementen.
- 5e woonlaag: trappenhuis/liftinstallatie, hal met toegang tot 2 penthouses.

De architect aan het woord:
De Broekgraafzone is een bijzonder deel van de uitbreidingswijk Broekgraaf. Het is een parkachtige strook langs de Broekgraaf met daarin gebouwen als losse objecten geplaatst. De gebouwen onderscheiden zich onderling door hun kleur en vormgeving, maar zijn wel familie van elkaar.Ontwerp uitgangspunten zijn: wonen in het groen, individualiteit, hoge kwaliteit op het gebied van materialen, wooncomfort, minimaal energieverbruik en ruimtelijkheid. De woonbeleving staat centraal. Deze begrippen zijn in een speelse, bijna willekeurige vorm bijeengebracht met verspringende massa’s en grote buitenterrassen, waardoor nagenoeg iedere woningplattegrond verschillend is. Dat biedt de mogelijkheid om een appartement te kiezen dat goed aansluit op de individuele woonwensen en desgewenst nog verder aan te passen is. Auto’s en fietsen kunnen in een afgesloten parkeergarage veilig geparkeerd c.q. gestald worden. De appartementen zijn vanuit de parkeergarage en vanaf de hoofdentree direct toegankelijk met een lift. Met dit woongebouw worden hoogwaardige appartementen aangeboden die recht doen aan individuele woonwensen, in een groen gebied dat betekenis heeft voor de gehele wijk en een voorbeeldfunctie heeft op het gebied van energieneutraliteit en duurzaamheid.

Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

De stad heeft een rijke geschiedenis, welke terug te vinden is in goedbewaarde historische gebouwen, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Leerdam biedt een compleet pakket qua sport, zorg en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs). Het sfeervolle stadscentrum beschikt over uitstekende winkelvoorzieningen

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega-aankoopmakelaars in Leerdam vindt u op Funda en bij de NVM/VBO/Vastgoed.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 300.000,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 90 m² Gebouwgebonden buitenruimte 15 m² Inhoud 293 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Toelichting Er is een parkeerplaats op eigen terrein aanwezig. Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 115,00 Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Schuifpui, Zonnepanelen, Balansventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.