Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Lekdijk in Langerak 2967 GA

Lekdijk

2967 GA Langerak
Koopsom € 385.000,- k.k.

Omschrijving

Twee riante bouwkavels aan de Lekdijk!

Fantastisch & royaal wonen aan de Lekdijk op een zeer ruime percelen van circa 1.331 en 1.051 m²! Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Langerak met uitzicht over de Lek. Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Twee riante bouwkavels aan de Lekdijk!

Fantastisch & royaal wonen aan de Lekdijk op een zeer ruime percelen van circa 1.331 en 1.051 m²! Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Langerak met uitzicht over de Lek. Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet! Langerak is gunstig en centraal in 't land gesitueerd nabij diverse uitvalswegen en heeft ruim 2.000 inwoners.

Het plangebied is gelegen in het cultuurhistorisch waardevolle slagenlandschap langs de Lekdijk te Langerak, nabij het historisch vestingstadje Nieuwpoort. Doordat de Lekdijk ter hoogte van het plangebied het slagenlandschap schuin doorkruist wordt het plangebied niet alleen aan de zuidzijde, maar ook aan de oostzijde begrensd door het open slagenlandschap. De doorsnijding door de Lekdijk biedt een bijzondere ervaring aan de beleving van het slagenlandschap.

Jouw kavel
Natuurlijk zijn er regels voor de bouw. Ze staan op het kavelpaspoort dat bij jouw kavel hoort. In de uitgebreide brochure vind je de kavelpaspoorten. Daarop staat alle belangrijke informatie die specifiek over jouw favoriete kavel gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En kun je je droom meteen heel concreet maken. Niets is leuker dan dat. Er zijn richtlijnen opgesteld, maar die laten gelukkig alle ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit.

Op een bouwkavel mag één vrijstaande woning worden gerealiseerd inclusief aan-, uit- en bijgebouwen en overkappingen. Het is tevens mogelijk om op twee bouwkavels een twee-onder-een-kapwoning met bijbehorende bouwwerken te realiseren. In een woning kan één werk- of praktijkruimte worden gerealiseerd ten behoeve van kleinschalige beroepen- en bedrijven-aan-huis (geen detailhandel of horeca). Deze ruimte mag maximaal 60 m2 bedragen. Bij de woning kan een paardenbak worden gerealiseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 385.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1331 m² Kadasteroppervlakte 1331 m² Kadastrale gegevens Gemeente Langerak Sectie E Perceelnummer 816 Oppervlakte 1331 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.