0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Mark Bikker
Meer informatie?
0
1
2
3
4
5
2977 XB Goudriaan

Noordzijde

verkocht
Verkocht
Wave Wave
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Media
  • Plattegronden
  • Brochure

Omschrijving

Fantastisch & royaal wonen aan de Noordzijde op een zeer ruime percelen van circa 1.200 m²! Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Goudriaan met uitzicht over de voorgelegen waterpartij. Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet! Goudriaan is gunstig en centraal in 't land gesitueerd nabij diverse uitvalswegen en heeft...
Lees meer

Omschrijving

Fantastisch & royaal wonen aan de Noordzijde op een zeer ruime percelen van circa 1.200 m²! Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Goudriaan met uitzicht over de voorgelegen waterpartij. Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet! Goudriaan is gunstig en centraal in 't land gesitueerd nabij diverse uitvalswegen en heeft ruim 1.000 inwoners.

Het plangebied is gelegen te midden van de verschillende polders langs het riviertje De Goudriaan. Het dorp heeft zijn landelijke karakter weten te behouden. Zowel Gorinchem als Schoonhoven zijn vanuit Goudriaan binnen handbereik. Het dorp maakt deel uit van het gebied "de Alblasserwaard", een veenweidegebied welke van oudsher wordt opgesierd door slootjes met knotwilgen, weilanden met zwartbonte koeien en langs de riviertjes en stroompjes gelegen boerderijen. Het gebied wordt rondom begrensd door verschillende plaatsen zoals Gorinchem, Vianen, Sliedrecht en Alblasserdam.

Jouw kavel
Natuurlijk zijn er regels voor de bouw. Ze staan op het kavelpaspoort dat bij jouw kavel hoort. In de uitgebreide brochure vind je de kavelpaspoorten. Daarop staat alle belangrijke informatie die specifiek over jouw favoriete kavel gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En kun je je droom meteen heel concreet maken. Niets is leuker dan dat. Er zijn richtlijnen opgesteld, maar die laten gelukkig alle ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit.

Op een bouwkavel mag één vrijstaande woning worden gerealiseerd inclusief aan-, uit- en bijgebouwen en overkappingen. De woning dient een ondergeschikte uitstraling te hebben ten op zichten van de voorgelegen boerderij.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.200 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond

Energie

Document(en)

Plattegrond PDF


Plattegrond(en)

golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak en plan een bezichtiging.

0345-632100 info@vanekerenkuiper.nl
Doorpakken!
Venster sluiten
Noordzijde , afbeelding 0
Noordzijde , afbeelding 1
Noordzijde , afbeelding 2
Noordzijde , afbeelding 3
Noordzijde , afbeelding 4
Noordzijde , afbeelding 5