Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Leerdam 4142

Heren van Broekgraaf

4142 Leerdam

Omschrijving

31 ROYALE 0-OP-DE-METER WONINGEN

Heren van Broekgraaf
Aan de rand van Leerdam verrijst de nieuwe woonwijk Broekgraaf, omgeven door groen en het water. Binnen dit plan wordt binnenkort een project in de verkoop gebracht op een prachtige locatie, nabij de ecologische zone. Dit project is gelegen op een eiland waar verder...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 299.500,- tot € 465.000,- Gebruiksoppervlakte 124 m² t/m 181 m² Inhoud 350 m³ t/m 550 m³ Perceeloppervlakte 127 m² t/m 201 m² Start Verkoop 14-02-2019 Aantal kavels 31 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 10 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

31 ROYALE 0-OP-DE-METER WONINGEN

Heren van Broekgraaf
Aan de rand van Leerdam verrijst de nieuwe woonwijk Broekgraaf, omgeven door groen en het water. Binnen dit plan wordt binnenkort een project in de verkoop gebracht op een prachtige locatie, nabij de ecologische zone. Dit project is gelegen op een eiland waar verder alleen kavels / vrijstaande woningen worden aangeboden. Op dit eiland komt alleen bestemmingsverkeer.

In totaal zullen er 31 woningen worden gebouwd, verdeeld over drie blokken met 8 woningen en een blok met 7 woningen. Iedere woning heeft haar eigen identiteit en dit is terug te zien in het variërende gevelbeeld met het gebruik van diverse kleuren, kappen en architectuur. Met woningoppervlakten vanaf 125 m2 tot 181 m2 zijn het beslist riante woningen te noemen! Hierdoor kunt u al uw woonwensen realiseren. Zo is er zelfs de mogelijkheid van kantoor aan huis met een separate ingang. Elke woningen heeft een diepe en zonnige achtertuin op het zuidwesten met een berging en een carport met ten minste één parkeerplaats. Aan de voorzijde kijkt u vrij uit over een waterpartij.

0-op-de-meter-plus
De woningen van Heren van Broekgaaf zijn gasloos en 0-op-de-meter-plus. Dat houdt in dat er een energielabel van toepassing is dat hoger is dan A++++, onder andere door toepassing van zonnepanelen. Daarnaast hebben onze woningen standaard hoog isolerende gevels, tripple beglazing en een warmtepompsysteem met de mogelijkheid om de woning zowel te koelen als te verwarmen. Dit zorgt voor een aangenaam binnenmilieu en levert verkoeling in de zomer. Er wordt veel zorg besteed aan mooie architectuur en een hoog afwerkingsniveau. Omdat wij alleen A-merk materialen gebruiken voor installaties, tegels, sanitair, deuren, handgrepen en kozijnen, zijn uw onderhoudskosten op de lange termijn laag.

Energieleverende woning
Als u in het bezit bent van een elektrische of hybride auto of plannen heeft om een dergelijke auto aan te schaffen, dan bieden wij de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan in de verduurzaming van uw woning. Door zonnepanelen te plaatsen op de carport, kunt u voldoende elektra laten opwekken om ook uw auto op te laden.

Woningen van de toekomst!
De woningen zijn doorontwikkeld op de toekomst. Zo wordt er duurzaam en verantwoord gebouwd. De woningen worden gas loos gebouwd. Dit, in combinatie met onder andere duurzaam materiaalgebruik, het plaatsen van zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling zorgt ervoor dat het een zogeheten '0 op de meter woning' is. Een fijne gedachte voor de toekomst! Daarbij levert dit ook een hogere leencapaciteit op, waarbij de netto maandlast nagenoeg gelijk blijft.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 299.500,- - € 465.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 124 m² t/m 181 m² Inhoud 350 m³ t/m 550 m³ Perceeloppervlakte 127 m² t/m 201 m² Start Verkoop 14-02-2019 Aantal kavels 31 Vrij 16 Aantal Bouwtypes 10 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.